Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Regionaal Ondernemersnieuws   juni 2022  
In deze nieuwsbrief:
  • Nieuwbouwproject LAYERS Sliedrecht | Van Vliet Bedrijfsmakelaars
  • Bent u op zoek naar een nieuwe leverancier voor al uw kantoorartikelen?
  • Travel Store neemt Travelife Partner duurzaamheid award in ontvangst
  • Word Member
Nieuwbouwproject LAYERS Sliedrecht | Van Vliet Bedrijfsmakelaars



LAYERS creëert bedrijfsruimtes waar ondernemers hun volgende stap kunnen zetten en met trots kunnen ondernemen. LAYERS onderscheidt zich door een einde te maken aan de grijze, blikkerige bedrijfsruimtes die op alle bedrijventerreinen waar te nemen zijn. De onderscheidende architectuur, het gebruik van veel glas en het bekleden van hout aan de gevel geven LAYERS zijn unieke look & feel.

 

LAYERS zal worden gerealiseerd aan de Lelystraat in Sliedrecht op bedrijventerrein Nijverwaard te Sliedrecht. Het betreft een langs rijksweg A15 gelegen dynamisch bedrijventerrein met een gemengd karakter, met naast bedrijfsactiviteiten o.a. Woonboulevard Sliedrecht. 
Het project bestaat uit 40 bedrijfsunits, welke in 3 verschillende typen zullen worden uitgevoerd. Naar verwachting zal het complex in Q1 2024 worden opgeleverd. 


Bekijk het filmpje over het project:


Het project is inmiddels ook al op internet gelanceerd. Mocht u nog vragen en/of interesse hebben, vernemen wij dat graag.

 

Van Vliet Bedrijfsmakelaars
Jhr. van Karnebeekweg 6b
2982 VL  Ridderkerk

 

T: 0180-434343
I: info@vanvliet.net
E: https://vanvliet.net

 
Bekijk meer foto's
Bent u op zoek naar een nieuwe leverancier voor al uw kantoorartikelen?

 

EM Kantoorsystemen  is al meer dan  50 jaar uw betrouwbare kantoorartikelen leverancier. Bij ons kunt u  terecht voor al uw kantoorartikelen, toners, papier, en een uitgebreid assortiment aan facilitaire artikelen. U kunt online uw kantoorartikelen bestellen in onze kantoorartikelen webshop, wij zullen deze artikelen mits op voorraad de volgende werkdag bij u op kantoor leveren.
Onze medewerkers staan u ook  graag persoonlijk te woord tijdens onze openingstijden.
Persoonlijk zakendoen is wat onze klanten op prijs stellen bel onze binnendienst met u vragen als u mee informatie/ advies wenst of een offerte  of gewoon als u iets niet kunt vinden. 

 

Kantoorartikelen bezorgen

Onze oorsprong is Leerdam maar we hebben ook een nog een verkoopkantoor in Den Bosch op de Rietveldenweg. Wij hebben hier geen voorraad aan kantoorartikelen liggen maar onze kantoorartikelen magazijnen staan in Almere en Beuningen. Vanuit deze locaties worden al uw kantoorartikelen geleverd via  DHL of GLS. Ook beschikken wij over eigen vervoer en indien wenselijk kunnen wij deze inzetten om uw kantoorartikelen bij u te leveren.
Als u uw kantoorartikelen wil laten bezorgen neem dat contact op met een van onze medewerkers.  

 

Ook voor een complete kantoorinrichting kunnen wij u adviseren. Onze ervaren kantoorinrichting medewerkers kunnen u voorzien van de juiste artikelen en sfeer die u wenst op uw kantoor of bedrijf.

 

Klik op de afbeelding voor de EM Kantoorsystemen Kantoorartikelen animatie.

EM Kantoorinrichting bv
Showroom:
Techniekweg 12
4143 HV  Leerdam

 

T: 0345-611777

I: www.em-kantoorinrichting.nl

E: info@emleerdam.nl

 
Travel Store neemt Travelife Partner duurzaamheid award in ontvangst

Frank Visch, CEO Travel Store (l) en Naut Kusters (r), manager van Travelife.

 

Travel Store heeft onlangs de toonaangevende Travelife Partner Award in ontvangst mogen nemen. Deze award is een erkenning voor de lange termijn inspanningen van Travel Store op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

Hiermee is Travel Store onderdeel van een groeiende groep reisorganisaties in Nederland die duurzaamheid hebben omarmd en de Travelife Partner status hebben bereikt. “Ik ben verheugd te zien dat duurzaamheid in de reisbranche aan kracht wint. De toekenning van Travel Store zal andere bedrijven in Nederland inspireren om dezelfde weg te volgen”, aldus Naut Kusters, manager van Travelife voor touroperators. 

 

Travel Store CEO, Frank Visch vult aan: “Het ontdekken van een nieuw land en het kennis maken met een andere cultuur is een verrijking van je leven. Wanneer we reizen, laten we een voetafdruk achter die van invloed is op bijvoorbeeld het milieu en de natuur. Daarom proberen wij zoveel mogelijk duurzame opties aan te bieden om zo de voetafdruk bij reizen te verkleinen. Reizigers kunnen via ons bijvoorbeeld hun CO2-uitstoot compenseren en in ons unieke Fair Travel aanbod zijn alleen accommodaties met een groen eco-label te vinden.”

 

Bij Travel Store staat duurzaam toerisme dus hoog in het vaandel. Bij het samenstellen van zowel zakelijke als leisure reizen, houdt het bedrijf rekening met mens, milieu, natuur en cultuur. Daarmee levert Travel Store een belangrijke bijdrage aan de duurzame ontwikkelingen op de bestemming. Niet alleen voor de reiziger, maar ook voor de lokale inwoners op vakantiebestemmingen. Zo kunnen toekomstige generaties ook genieten van de mooiste bestemmingen. 

 

Travelife, opgericht met steun van de Europese Commissie, is de toonaangevende internationale duurzaamheidscertificering voor de reissector. Reisorganisaties worden beoordeeld op meer dan 100 criteria om in aanmerking te komen voor de Travelife Partner award. Deze criteria hebben betrekking op het kantoorbeheer van een reisorganisatie, het productaanbod, internationale zakenpartners en klantinformatie.

 

Wilt u weten wat u kunt doen om uw reis te verduurzamen, of bent u benieuwd naar het Fair Travel aanbod van Travel Store? Voor meer informatie kunt u terecht op: www.travelstore.nl/duurzaam-toerisme.

 

Travel Store Gorinchem
Concordiaweg 8
4206 BB  Gorinchem

 

T:  0183-666777
I: www.travelstore.nl
E: info@travelstore.nl 

 
Word Member


Heeft u zich ook voorgenomen om uw netwerk te vergroten? 
Laat dan hier uw gegevens achter en dan kunt u dat voornemen van uw lijstje afvinken. Members van MeerBusiness ZHZ (Zuid-Holland Zuid) profiteren van een groot, gevarieerd, actief en professioneel netwerk. Regelmatig afwisselende bijeenkomsten die we via de nieuwsbrief aankondigen. Voor de kosten hoeft u het niet te laten.
Word nu lid voor slechts € 250,00 ex Btw tot eind 2023!

Word nu lid en profiteer direct van de mogelijkheden van MeerBusiness ZHZ!!!

We hopen u snel te ontmoeten!


 
Evenementen
22-06-2022 MeerBusiness bedrijfsbezoek
 
Volledige agenda
Agenda
30-06-2022 IKG Gorinchem: Haringparty met netwerkbijeenkomst 30 juni 2022
15-09-2022 Werkgevers Drechtsteden Cyber event 2022
13-10-2022 Werkgevers Drechtsteden Inspiratiedag 2022
10-11-2022 IKG Gorinchem Wijnproeverij Wijnhandel Van Ouwerkerk 10 November 2022
17-11-2022 Werkgevers Drechtsteden Bedrijfsbezoek 2022
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Zuid-Holland Zuid
Postbus 51
4200 AB  Gorinchem
085-9024990
zhz@meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen