Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Regionaal Ondernemersnieuws   juli 2022  
In deze nieuwsbrief:
  • Alert Group een beveiligingsbedrijf actief in deze regio
  • Nieuwbouwproject FORWRD 6 businessunits in Sliedrecht
  • L&B Groep uitgeroepen als beste zakelijke advieskantoor van Nederland
  • Bedrijfsbezoek MeerBusiness bij nieuwe pand van Stout - Herkon
  • Word Member
Alert Group een beveiligingsbedrijf actief in deze regio

 

Joost Klaren, Commercieel Manager bij Alert.

Bij Alert geloven we: beveiligen is goed, voorkomen is beter. Onze collectieve beveiliging sluit naadloos aan bij deze proactieve manier van beveiligen. Zo zijn we regelmatig aanwezig en controleren wij zorgvuldig. Openstaande ramen en deuren, maar ook de aanwezigheid van onbevoegden wordt gecorrigeerd. Een duidelijke herkenbare mobiele surveillance eenheid heeft een preventieve werking op criminelen. Collectieve beveiliging voorkomt zelfs voor 70% tot 80% aan schade op. 

 

Hoe werkt collectieve beveiliging?



In Raamsdonksveer worden de bedrijventerreinen Dombosch 1&2 collectief beveiligd. De periferie van dit gebied wordt beveiligd maar ook de binnenwegen én de gebouwen zelf met bijvoorbeeld een inbraaksysteem en toegangscontrole. Allemaal binnen één systeem.

 

Sneller ter plaatse bij een alarmmelding

Ook de alarmopvolging is veel adequater uit te voeren door onze surveillanten. Dit is in de eerste plaats omdat de surveillance eenheid regelmatig aanwezig is, hierdoor zal de gemiddelde aanrijtijd veel korter zijn. Daardoor is de beveiligingsbeambte in het geval van een inbraakmelding sneller ter plaatse. Daarnaast zijn de dienstdoende beambten door hun regelmatige aanwezigheid beter op de hoogte van de plaatselijke situatie. De ligging van de individuele bedrijven en woningen is bij iedere beambte bekend en ook bij tijdelijke of permanente veranderingen zijn ze te allen tijde op de hoogte.

 

U profiteert dankzij de maandelijkse rapportages

Wij streven maximale transparantie na tijdens de uitvoering van onze werkzaamheden. Een duidelijke rapportage en registratie maken hier onderdeel van uit. Vanzelfsprekend rapporteert de surveillant eventuele geconstateerde onregelmatigheden uitvoerig en direct aan de individuele deelnemers en de (eventuele) parkmanager. Maandelijks rapporteren wij zogenaamde trends en tips aan het bestuur zodat iedereen optimaal profiteert van het collectieve karakter. Voor sommige gebieden (Kralingen, Hillegersberg) geldt dat deze rapportages tevens online te vinden zijn onder ‘actuele maandrapportages’.

 

Van mobiele surveillances tot camerasurveillances

Onze surveillanten zijn preventief op het industrieterrein of in de woonwijk aanwezig óf houden vanuit onze alarmcentrale de camerabeelden in de gaten. Op het moment dat een incident zich voordoet (hetzij door eigen waarneming hetzij door een alarmsignaal van de inbraaksignaleringsinstallaties) gaat de surveillant direct ter plaatse. De camerabeelden worden in zo’n overgenomen door onze alarmcentrale. Unieke voordelen voor een adequate response!

 

Collectieve beveiliging met assistentie alarmopvolging

Tijdens de collectieve tijden verlenen wij gratis assistentie alarmopvolging. Dat wil zeggen dat wij bij een optredend alarm vanuit uw locatie naar uw pand of woning gaan en daar wachten (maximaal 15 minuten) op een sleutelhouder en deze begeleiden. De verdere afhandeling van het alarm verzorgt de sleutelhouder zelf.

 

Alert Group
Parabool 150
3364 DH  Sliedrecht

 

T: 0184-435678 / 06-22843160

I: www.alert-group.nl

E: info@alert-group.nl

 

Nieuwbouwproject FORWRD 6 businessunits in Sliedrecht


Nieuwbouwproject FORWRD in Sliedrecht.


Aan de Marisstraat 8 op bedrijventerrein Nijverwaard komt FORWRD.
Een eigentijds, chic gebouw met 6 businessunits. Pak je deze kans ‘to Move FORWRD.’ in een gloednieuwe businessunit op een goed bereikbare locatie in Sliedrecht? In juli 2022 gaan we in verkoop.  

 

In FORWRD. komen 6 hoogwaardige businessunits in verschillende afmetingen.
De unit van 140 m² groot is een bedrijfshal zonder kantoor. De drie units van in totaal 360 m² bestaan uit een bedrijfshal van 250 m² en een kantoorruimte van 110 m².
Nog een slag groter is de unit van in totaal 494 m² met een bedrijfshal van 234 m² en een kantoorruimte van 260 m². De grootste variant heeft een totale oppervlakte van 817 m² bestaande uit een bedrijfshal van 560 m² en een kantoorruimte van 257 m². Is dit de ruimte die je zoekt?Er zijn volop ondernemingsmogelijkheden. Volgens het bestemmingsplan is op deze locatie een bedrijf mogelijk tot categorie 4.2. 

 

Het gebouw dat nu op de locatie van FORWRD. staat, wordt gestript en opnieuw ingedeeld, opgebouwd en afgewerkt. Alleen het casco blijft staan. Het resultaat is dat FORWRD. qua uitstraling, functionaliteit en isolatiewaarden past bij de wensen van nu en de eisen voor de toekomst. Duurzaam, comfortabel en representatief. 

 

Het project van Herkon Projectontwikkeling zal worden gerealiseerd door Bouwonderneming Stout B.V. De bouw zal naar verwachting aanvangen in Q4 2022. De oplevering wordt ca. 9 maanden na start bouw verwacht. 

 

Zie voor meer informatie: https://forwrdsliedrecht.nl/# Iedereen die ingeschreven staat als belangstellende, ontvangt als eerste meer informatie.

 

Van Vliet Bedrijfsmakelaars
Jhr. van Karnebeekweg 6b
2982 VL  Ridderkerk

 

T: 0180-434343
I: www.vanvliet.net

E: info@vanvliet.net

 
L&B Groep uitgeroepen als beste zakelijke advieskantoor van Nederland


Het nieuwe pand van L&B Groep in Papendrecht.

 

Het Papendrechtse Advieskantoor L&B Groep (voorheen Lukassen & Boer) is op vrijdag 24 juni uitgeroepen als beste verzekeringskantoor van Nederland voor de zakelijke markt. Deze waardering wordt jaarlijks toegekend door de jury van de VVP Advies Awards en komt voort uit een voordracht van een grote groep “spotters” in de markt. 

 

Bertjan Scheepbouwer, directeur L&B Groep, is blij met de erkenning. “Je kunt je niet opgeven voor deze award, dat vind ik er mooi aan. Het is een prachtige erkenning van vakmensen die onze branche tot in de haarvaten kennen, dat maakt het bijzonder eervol”.

 

Het verzekeringskantoor aan de Veerweg in Papendrecht staat al geruime tijd bekend als kwaliteitskantoor voor de particuliere en zakelijke verzekerings- en hypothekenmarkt, maar het verschil voor de VVP Advies Awards werd gemaakt door de manier waarop het werkgeverschap wordt ingevuld. Het kantoor doet heel veel om het leven van hun medewerkers zo plezierig mogelijk te maken. Rogier Jonkman, directeur L&B Groep, legt uit: ”Wij zijn een kantoor dat zich onderscheidt doordat we nog écht maatwerk kunnen leveren aan de voorkant, daar waar het verschil voor onze klanten wordt gemaakt. Onze organisatie is daar volledig op ingericht. Bij L&B dus geen vinklijstjes, productiesheets of controle op inlogtijden, maar in plaats daarvan veel vertrouwen geven aan onze professionals en ze écht ondersteunen. Als wij goed voor onze medewerkers zorgen, dan zorgen zij goed voor ons klanten, zo eenvoudig is het. De klant voelt dat.”

 

De VVP Advies Awards komen in oktober tot een apotheose als de overall eindwinnaar bekend wordt gemaakt. L&B Groep hoopt ook daar hoge ogen te gooien, maar koestert nu vooral de erkenning binnen het segment zakelijke markt. 

 


Vlnr: Kees Boer, Bob Klijn, jurylid van de VVP Advies Awards, Bertjan Scheepbouwer en Rogier Jonkman van L&B Groep.


L&B Groep is een advieskantoor voor de zakelijke en particuliere markt. Het nieuwe kantoorpand is gelegen aan de Veerweg 165 in Papendrecht. De historie van L&B Groep gaat al meer dan 60 jaar terug. In deze 60 jaar heeft het kantoor altijd een bijzondere focus gehad op de zakelijke markt voor verzekeringsadvies. Inmiddels is het kantoor uitgebreid met een eigen gecertificeerde arbodienst. 

 

Tevens onderdeel van L&B Groep; Drechtsteden Zekerheid, NLG Arbo Drechtsteden, L&B Flex, L&B Baarsverzekeringen en OZP Financieel Adviseurs. 

L&B Groep
Veerweg 165
3351 HC  Papendrecht
Postbus 1001
3350 CA  Papendrecht

 

T: 078-6151388

I: www.lb.nl

E: info@lb.nl

 
Bedrijfsbezoek MeerBusiness bij nieuwe pand van Stout - Herkon

 

Het netwerk van MeerBusiness ZHZ  kreeg onlangs de kans het nieuwe pand van Stout – Herkon langs de A15 te bezichtigen.  

Na een presentatie van Jan Korevaar, Commercieel Manager bij Stout en Henk de Gelder, Architect – Partner bij RoosRos Architecten kregen we een rondleiding door het pand van het bouwbedrijf, waar tevens “de machinekamer” met airco opviel.

Daarna was nog de gelegenheid om te netwerken tijdens een koud en warm buffet, verzorgd door Elco Catering uit Sliedrecht.  

 


 

 

Bouwonderneming Stout B.V.
Stationspark 1100
3364 DA  Sliedrecht

 

T: 088-4401000

I: www.stout.nl

E: info@stout.nl


Herkon B.V.
Stationspark 1100
3364 DA  Sliedrecht

 

T: 088-4401020
I: www.herkon.nl                                      
E: info@herkon.nl  

 
Bekijk meer foto's
Word Member


Heeft u zich ook voorgenomen om uw netwerk te vergroten? 
Laat dan hier uw gegevens achter en dan kunt u dat voornemen van uw lijstje afvinken. Members van MeerBusiness ZHZ (Zuid-Holland Zuid) profiteren van een groot, gevarieerd, actief en professioneel netwerk. Regelmatig afwisselende bijeenkomsten die we via de nieuwsbrief aankondigen. Voor de kosten hoeft u het niet te laten.
Word nu lid voor slechts € 250,00 ex Btw tot eind 2023!

Word nu lid en profiteer direct van de mogelijkheden van MeerBusiness ZHZ!!!

We hopen u snel te ontmoeten!


 
Evenementen
 
Volledige agenda
Agenda
31-08-2022 Ondernemersvereniging Hoeksche Waard: GEZAMENLIJKE LEDEN BBQ OHW-STARTSMART HW
14-09-2022 Ondernemersvereniging Hoeksche Waard: KENNISSESSIE ‘AANBESTEDEN BIJ GEMEENTE HOEKSCHE WA
15-09-2022 Werkgevers Drechtsteden Cyber event 2022
29-09-2022 Ondernemersvereniging Hoeksche Waard: ONDERNEMERSBIJEENKOMST OVER ONDERMIJNING ISM GEMEENTE HW
13-10-2022 Werkgevers Drechtsteden Inspiratiedag 2022
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Zuid-Holland Zuid
Postbus 51
4200 AB  Gorinchem
085-9024990
zhz@meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen