Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Regionaal Ondernemersnieuws   november 2022  
In deze nieuwsbrief:
  • IMAP wint Icoinic Capital Fintech Growth Award
  • Welkom op het water | Aquahome
  • Scheiden: extra lastig voor ondernemers | Hoek en Blok
  • Reclamemast helpt je uit de winterdip!
  • Nieuwe 8 kleuren drukpers voor Drukkerij De Groot Goudriaan
  • Santa Run Sliedrecht
  • Word Member
IMAP wint Icoinic Capital Fintech Growth Award


Vlnr: Remco Schouten en Balthazar den Breems oprichters van IMAP
waren winnaar van Icoinic Capital Fintech Growth Award. Foto: Guus Baks

 

Onlangs de meest bijzondere en succesvolle Nederlandse ondernemers binnen het fCN netwerk welverdiende awards uitgereikt gekregen!

De 11e editie van de fCN Gassan Jewel Awards was dit keer een prachtig diner met een afterparty in het Groote Museum bij Artis. Remco Schouten en Balthazar den Breems oprichters van IMAP wonnen de Icoinic Capital Fintech Growth Award.

 

 

IMAP Netherlands 
Javastraat 8
3016 CE  Rotterdam

 

T: 010-2358850
I: www.imap.nlwww.imap.com
E: info@imap.nl

 
Welkom op het water | Aquahome

Aangezicht van Aquahome in de natuur.

 

Welkom op het water!

 

Ooit wel eens de wens gehad om te wonen of te recreëren in een ruime woonboot op het water en met alle luxe voorzien? Een hoge kwaliteit woonboot met uitstekende vaareigenschappen waardoor u onbegrensd tochten kan maken en de mooiste plaatsen aan het water kan bezoeken?

 

Dan heeft u nu de oplossing gevonden: Het AquaHome  

Het AquaHome is een HouseBoat die speciaal is ontworpen voor een zorgeloos verblijf op de binnenwateren. Met uitstekende vaareigenschappen voegt dit AquaHome een dimensie toe aan het begrip waterrecreatie in de ruimste zin des woords. Het moderne interieur kent een hoogwaardige afwerking en staat garant voor een comfortabele en unieke beleving.

 

Uitstekende nautische eigenschappen

Het Aquahome is een catamaran van 12 x 5 meter en bestaat uit twee drijvers met daartussen het dek waarop het woongedeelte is gebouwd. Een sterke en CE/C gecertificeerde constructie met een speciale vorm, ontworpen om ook op snelheid te kunnen varen. Als voorstuwing wordt standaard het AquaHome uitgerust met 2 stuks 25 pk, 4-takt buitenboordmotoren.
Optioneel is het uitgerust met een boegschroef en spudpalen, natuurlijk kan er ook elektrisch gevaren worden, onze Eco versie. 

 

Het interieur

Het woongedeelte is goed geïsoleerd, winterhard en opgebouwd uit duurzame sandwichpanelen met aluminium profielen. Het woonoppervlak bedraagt 4 x 9 meter en het interieur kan (optioneel) aan uw individuele wensen worden aangepast. AquaHome Comfort beschikt over een ruime woonkamer met zicht rondom die toegang biedt tot het ruime voordek. Een open keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur.   De twee slaapkamers bieden maximaal vier slaapplaatsen (master bedroom met 2-persoons bed, en 2e slaapkamer met stapelbed). De doucheruimte is luxe en compleet uitgerust met douchecabine, wc, wastafelcombinatie met koud- en warm stromend water en voldoende opbergruimte. 

 

Opties

Het standaard AquaHome Comfort kan volledig naar wens uitgebreid worden met de vele optiepakketten waaronder:

Eco

Dit pakket levert een geringe milieubelasting en biedt een aantal opties die ten goede komen aan de duurzaamheid van uw AquaHome. Denk hierbij onder andere aan een elektromotor ten behoeve van de voortstuwing, zonnepanelen, infrarood verwarming, elektrisch koken en warm water via een boiler.

Custom

Stel zelf uw ideale AquaHome samen uit alle beschikbare opties. Daarnaast is het ook mogelijk om aan klant specifieke wensen invulling te geven.

 

Levering

AquaHome Comfort is door zijn unieke concept op elke gewenste locatie wereldwijd leverbaar en geschikt voor eigen verblijf of verhuur. Voor een eventuele financiering brengen wij u graag in contact met een gespecialiseerde partner.

 

Afmetingen

  • Lengte overall 12.20 meter
  • Breedte overall 5.25 meter
  • Doorvaarhoogte 3.15 meter  Inclusief zonnepanelen € 3.50 meter

 

Uw AquaHome!

Maak een afspraak en laat u verrassen door de mogelijkheden en uitgebreide opties die AquaHome biedt. Ons team staat klaar om al uw dromen en wensen te vervullen.

 

 Impressie van interieur van Aquahome.


Bekijk de Brochure van AquaHome Holland

 

AquaHome Holland
Beatrixhaven 19
4251 NK  Werkendam

T: 0183-504666 / 06-53120464
I: www.aquahomeholland.nl
E: jasper@aquahome.nu

 
Bekijk alle foto's
Scheiden: extra lastig voor ondernemers | Hoek en Blok

 

Scheiden doet lijden, zegt het spreekwoord. In relationele zin zal dat voor iedereen anders liggen, maar als ondernemer word je in ieder geval geconfronteerd met wat extra vraagstukken. En niet de minste… Bij Hoek en Blok hebben we uitgebreide ervaring met de begeleiding hiervan. We lichten een tipje van de sluier op.

 

Tabitha Rozeboom Bos van Hoek en Blok: “Naast de toch al vaak lastige en soms pijnlijke zaken die een scheiding met zich meebrengt, krijgen ondernemers ook nog eens te maken met vragen als: maakt mijn partner aanspraak op een deel van (de waarde van) het bedrijf? Kan ik mijn onderneming wel voortzetten? Hoe zit het met het pensioen en van welke financiële gegevens moet worden uitgegaan bij het berekenen van alimentatie?”

 

In kaart brengen
Het zijn complexe zaken die om deskundige begeleiding vragen. Het voert veel te ver om dit in dit artikel tot op de bodem uit te zoeken. Wat je in ieder geval als begin bij een op handen zijnde echtscheiding in kaart moet brengen, is:

  • Huwelijksvermogensregime: is er een algehele gemeenschap van goederen naar oud recht (voor 2018), een beperkte gemeenschap van goederen volgens nieuw recht (vanaf 2018) of heb je huwelijkse voorwaarden of partnerschapsvoorwaarden gesloten? En als er voorwaarden zijn gesloten, is er dan sprake van een verrekenbeding?
  • Rechtsvorm van je bedrijf: is er sprake van een eenmanszaak, vof, maatschap, B.V. of andere vorm? Op wiens naam staat het bedrijf en is het daarmee ook alleen jouw eigendom of moet (de waarde van) de onderneming toch gedeeld worden?
  • Welk vermogen is privé en welk deel van het vermogen is zakelijk?• Werkt je partner in het bedrijf en wat is de bedoeling na de scheiding?• Waaruit bestaat het gezinsinkomen? Hoe wordt alimentatie bepaald voor de kinderen en heeft mijn partner ook recht op alimentatie?
  • Hoe verdelen we opgebouwde pensioenaanspraken?

“Een echtscheiding vraagt om een goede begeleiding op zowel financieel, fiscaal als juridisch gebied. Wij proberen onze klanten zo pragmatisch mogelijk te begeleiden en de scheidende echtelieden zo min mogelijk te belasten met de onderliggende complexe juridische en fiscale wetgeving.”

 

Tip!

Ga regelmatig na of je huwelijksvermogensregime nog wel past bij je zakelijke en privébelangen. Wil je huwelijkse voorwaarden die goed aansluiten bij jouw situatie? Ga in gesprek met een deskundige die je kan wijzen op (onbedoelde) gevolgen van bepaalde keuzes. Beter vooraf goed regelen dan achteraf voor verrassingen komen te staan!

Hoek en Blok schrift
 najaar 2022

 

Voor meer informatie:

Tabitha Rozeboom Bos

rozeboombos@hoekenblok.nl

 

 

Hoek en Blok Sliedrecht

Stationspark 625

3364 DA  Sliedrecht

 

T: 0184-496800

I: www.hoekenblok.nl

E: info@hoekenblok.nl

 

Hoek en Blok Barendrecht
Tuindersweg 22
2991 LR  Barendrecht

T: 0180-645464

 
Reclamemast helpt je uit de winterdip!

Impressie van Reclamemast bij Gorinchem-Oost langs de A15.

 

Voor veel bedrijven zijn december en januari rustige maanden, maar deze 2 maanden zijn toch 16% van het hele jaar. Zorg dus dat je gezien wordt en geef je onderneming een boost door groots te adverteren langs de A15 bij Gorinchem-Oost. En maak nu ook nog eens gebruik van 50% korting voor adverteren in deze 2 maanden, zolang er ruimte is, wees er dus snel bij!

 

Mail direct naar info@reclamast.nl of bel 0183-820385 

 

2 weken basic (30x per uur) €540,-  270,-

4 weken basic (30x per uur) €960,-  480,-

 

1 week business (60x per uur) €540, 270,-

2 weken business (60x per uur) €960,- 480,-

4 weken business (60x per uur) €1.680,-  840,-

 

1 week intense (150x per uur) €1.200,- 600,- 

 

Advertenties of lichte animaties kunnen wij opmaken voor 60,- p/u

Reageer snel, ik hoop dat ik nog een plaatsje voor je heb.

 

Reclamast
Veersteeg 2
4212 LR  Spijk

T: 0183-820385
I:  www.reclamast.nl
E: info@reclamast.nl

 

Nieuwe 8 kleuren drukpers voor Drukkerij De Groot Goudriaan


Er gebeurt iets groots bij Drukkerij De Groot – grootsgedrukt.nl in Goudriaan. Gisteren kwamen de eerste onderdelen van de allernieuwste aanwinst aan: een 8 kleuren Koenig & Bauer drukpers. De eerste 3 volgeladen vrachtwagens zijn binnen, de komende dagen volgen nummer 4 tot en met 7.

 

Begin 2022 is definitief besloten te investeren in een gloednieuwe Koenig & Bauer drukpers: een 8kleuren 75x106 machine met een keertrommel, een lakwerk, een verlengde uitleg, met toevoeging van het kartonpakket, een machineverhoging van 55 cm en high speed 20.000 vellen p/uur pakket.

 

De nieuwe pers zal de huidige Komori GL-540+C vervangen. De installatie van de pers neemt de komende weken in beslag. Na ongeveer 6 weken zullen de eerste bedrukte vellen van de nieuwepers afkomen.

 

De toevoeging van een Koenig & Bauer pers is onderdeel van het toekomstplan van directeur Anton de Groot, dat onder andere vanwege de coronacrisis enige vertraging opliep. Maar nu de bouw van de nieuwe bedrijfshal klaar is – een uitbreiding van maar liefst 1900 m2 – is er letterlijk ruimte voormeer uitbreiding en wordt de productieruimte opnieuw ingedeeld.

 

De Groot - grootsgedrukt.nl

Zuidzijde 131-133
2977 XE  Goudriaan

T: 0183-583333
I: www.grootsgedrukt.nl
S: shop.grootsgedrukt.nl
E: info@grootsgedrukt.nl

 
Santa Run Sliedrecht

Klik op de afbeelding voor meer informatie

 

www.santarunsliedrecht.nl

 
Word Member


Heeft u zich ook voorgenomen om uw netwerk te vergroten? 
Laat dan hier uw gegevens achter en dan kunt u dat voornemen van uw lijstje afvinken. Members van MeerBusiness ZHZ (Zuid-Holland Zuid) profiteren van een groot, gevarieerd, actief en professioneel netwerk. Regelmatig afwisselende bijeenkomsten die we via de nieuwsbrief aankondigen. Voor de kosten hoeft u het niet te laten.
Word nu lid voor slechts € 225,00 ex Btw tot eind 2023!

Word nu lid en profiteer direct van de mogelijkheden van MeerBusiness ZHZ!!!

We hopen u snel te ontmoeten!


 
Evenementen
 
Volledige agenda
Agenda
15-12-2022 Werkgevers Drechtsteden Oudejaarsborrel 2022
19-12-2022 Ondernemerstafel : Leiderschap
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Zuid-Holland Zuid
Postbus 51
4200 AB  Gorinchem
085-9024990
zhz@meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen