Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Regionaal Ondernemersnieuws   februari 2023  
In deze nieuwsbrief:
  • U-Build viert 10-jarig bestaan
  • AENC ICT Solutions gaat verder onder de naam Symbis
  • DAR Bouwadvies breidt uit met DAR Architect
  • Word Member
U-Build viert 10-jarig bestaan

U-Build met oude 2CV's op stap i.v.m. 10-jarig bestaan, met direkteur Bert van der Leun achter het stuur.

 

U-build Bouw en Ontwikkeling uit Ridderkerk vierde op 31 januari 2023 een belangrijke mijlpaal: het bedrijf bestond op deze dag namelijk 10 jaar. Om deze prestatie te vieren, heeft het hele team samen met partners een bijzondere dag beleefd. Ze zijn namelijk gaan rally rijden met oude Eendjes en hebben de dag afgesloten met een potje karten in Huizen.

 

Door samen op pad te gaan en met elkaar een sportieve prestatie neer te zetten, werd het gevoel van verbondenheid en saamhorigheid met elkaar nog een keer extra onderstreept. Bovendien was het natuurlijk ook gewoon heel erg leuk om samen in een oude Eend te rijden en te genieten van het landschap.

 

Het feit dat U-build Bouw en Ontwikkeling deze mijlpaal heeft bereikt, is een prestatie om trots op te zijn. Het bedrijf heeft zich in de afgelopen tien jaar ontwikkeld tot een betrouwbare partner op het gebied van bouwen en ontwikkelen. Door kwaliteit, vakmanschap en betrokkenheid hoog in het vaandel te hebben staan, heeft het bedrijf een goede reputatie opgebouwd.

 

Al met al was de rally met de oude Eendjes en het karten in Huizen een bijzondere manier om deze mijlpaal te vieren en het team te bedanken voor hun inzet en betrokkenheid bij het bedrijf. Op naar de volgende tien jaar!  

 

   

 

Bekijk hieronder het filmpje van het uitje:


 

U-Build 
Ridderstraat 6
2981 HA  Ridderkerk

T: 085-4899920

I: www.u-build.nl

E: info@u-build.nl

 
Bekijk alle foto's
AENC ICT Solutions gaat verder onder de naam Symbis


 Marien Karels (Directeur) en Jan Smit (Teamleider Verkoop).

 

AENC ICT Solutions uit Alblasserdam heeft per 31 januari een nieuwe naam en huisstijl geïntroduceerd. Voortaan bieden zij hun IT-dienstverlening aan onder de naam Symbis.

 

De naam Symbis is afgeleid van symbiose. Dat staat voor een relatie die voor beiden gunstig is. Een mooie gedachte die past bij de hechte relaties die Symbis met hun klanten heeft. De kleuren groen en geel uit het logo symboliseren de archetypes ‘Zorgen’ en ‘Ontdekken’.“

 

In de achterliggende jaren hebben we een mooie groei doorgemaakt op het gebied van relaties en professionalisering van onze IT-dienstverlening. Deze ontwikkeling willen we doorzetten met een nieuw en fris elan, dat veel beter past bij wie we zijn. Ook onze pay off ‘Persoonlijk betrokken’ geeft goed weer wat onze kerndrijfveer is” aldus directeur Marien Karels.

 

Over Symbis

Symbis is al bijna 28 jaar een IT-dienstverlener voor het MKB en de zorg. Vanuit deze dienstverlening ligt de focus op IT-security, het werken in de cloud en de digitale werkplek. Alles is erop gericht om de medewerkers van een organisatie prettiger en veiliger te laten werken.
Meer informatie over Symbis is te vinden op onderstaande website:

 

Symbis

van Hennaertweg 6

2952 CA  Alblasserdam

T: 078-6995899

I: www.symbis.nl

E: contact@symbis.nl

 
DAR Bouwadvies breidt uit met DAR Architect

 

Ir. E. (Eric) Bezemer is al meer dan 5 jaar betrokken bij DAR Bouwadvies B.V. Tijdens zijn studie bouwkunde is hij gestart met zijn werkzaamheden in rol van tekenaar en uiteindelijk projectleider. Zijn ambitie was om Architect te worden. Dit heeft hij niet losgelaten en na een intensieve periode van gecombineerd werken en studeren heeft hij zijn studie aan de TU afgerond. Inmiddels is Eric bezig met het afronden van het Professioneel Ervarings- Programma (PEP) waarmee hij zich volwaardig Architect kan noemen. 

 

 
 Architect Eric Bezemer.

 

“DAR Architect B.V. heeft ruime kennis en ervaring van de wet- en regelgeving door jaren lange ervaring binnen de overheidsdienstverlening. We kunnen het gehele proces verzorgen van ontwerp tot aan oplevering van uw project. Wij verzorgen In een vroeg stadium een haalbaar ontwerp waarbij in het gehele proces de wensen van de opdrachtgever centraal staan. Wij ontwerpen gebouwen, bouwwerken en ontwikkelen locaties voor opdrachtgevers zoals particulieren, bedrijven en overheden.” 

 

WAAROM KIES JE VOOR ONS? 

  • Haalbaarheidsstudies: Het verzorgen van de haalbaarheidsstudies en het opstellen van een   programma van eisen voor je bouwvoornemen 
  • Architectonisch Ontwerp: Het verzorgen van schetsen voorlopige ontwerpen tot een compleet   definitief ontwerp en visualisaties
  • Bouwkundige uitwerking: Het technisch en bouwkundig uitwerken van alle projecten in een 3D   BIM-model 
  • Vergunningencoördinatie: In samenwerking met DAR Bouwadvies begeleiden wij je plan door alle   relevante vergunningsprocedures en wet- en regelgeving
  • Bouwbegeleiding: Ook begeleiden en   adviseren we het gehele bouwproces, zoals bouwbegeleiding, uitvoeringstekeningen, het    opstellen van bestekken, begrotingen, bouwkosten en offertevergelijkingen.


DAR Bouwadvies BV

Veersedijk 87
3341 LL  Hendrik-Ido-Ambacht

 

T: 078–2000219

I: www.darbouwadvies.nl

E: info@darbouwadvies.nl

 
Lees meer
Word Member


Heeft u zich ook voorgenomen om uw netwerk te vergroten? 
Laat dan hier uw gegevens achter en dan kunt u dat voornemen van uw lijstje afvinken. Members van MeerBusiness ZHZ (Zuid-Holland Zuid) profiteren van een groot, gevarieerd, actief en professioneel netwerk. Regelmatig afwisselende bijeenkomsten die we via de nieuwsbrief aankondigen. Voor de kosten hoeft u het niet te laten.
Word nu lid voor slechts € 195,00 ex Btw tot eind 2023!

Word nu lid en profiteer direct van de mogelijkheden van MeerBusiness ZHZ!!!

We hopen u snel te ontmoeten!


 
Evenementen
 
Volledige agenda
Agenda
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Zuid-Holland Zuid
Postbus 51
4200 AB  Gorinchem
085-9024990
zhz@meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen