Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Regionaal Ondernemersnieuws   april 2023  
In deze nieuwsbrief:
  • Van Vliet scoort hoog in lijst van meeste huurdeals in commercieel vastgoed
  • Georgette Kuntz en Joost Groot toegevoegd aan MT Letselschade.com
  • Uitnodiging AquaHome open dagen juni 2023
  • Word Member
Van Vliet scoort hoog in lijst van meeste huurdeals in commercieel vastgoed



Van Vliet bedrijfsmakelaars op tweede plaats.

(Dubbelklik op de bovenstaande foto voor de gehele brochure.)

 

RSP, Van Vliet en Basis hebben in 2022 van alle regionale spelers de meeste huurdeals in commercieel vastgoed gemeld bij PropertyNL. Met Uniek en Castanea erbij is de top-5 goed voor meer dan 1000 huurtransacties in commercieel vastgoed.

2. Van Vliet Bedrijfsmakelaars & Adviseurs

Vestigingsplaats: Ridderkerk

Meeste activiteit in: Zuid-Holland

Gemelde verhuurdeals 2022: 223

Expertises: bedrijfsruimte/kantoor/retail Van Vliet is de regionale koning van bemiddeling in bedrijfsruimten en logistiek. Zij mogen dan in aantallen transacties het Brabantse RSP moeten laten voorgaan, in metrage is Van Vliet de regionale kampioen. Een opvallende transactie was de verhuur van 19 units aan de Reedijk 8 in Heinenoord (3015m2).

 

Nieuwbouw Tenorweg in Sliedrecht

Dubbelklik op de bovenstaande foto voor de gehele brochure.

 

Op een kleinschalig bedrijventerrein ‘Baanhoek West’ bij de entree van de gemeente Sliedrecht, afslag Sliedrecht West vanaf rijksweg A15, wordt dit nieuw te bouwen bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd. In totaal komen er 7 bedrijfs-/kantoorunits van diverse metrages. Deze locatie wordt als te huur aangeboden. De units bestaan uit een bedrijfshal met kantoorruimte. De kantoorruimte is verdeeld over twee verdiepingen. Aan de voorzijde heeft iedere bedrijfsunit eigen parkeerplaatsen. De luxe en complete afwerking geeft het geheel een zeer moderne uitstraling. Het bedrijventerrein beschikt over een uitstekende openbaar vervoer verbinding. De bedrijfsunits worden duurzaam en zeer energiezuinig gebouwd en opgeleverd. De units beschikken over onder andere:• unit 1 beschikt over 50 zonnepanelen en unit 2 t/m 7 beschikken per unit over 40 zonnepanelen;

• maximaal 400 Wattpiek per zonnepaneel (gemiddeld brengt in Nederland 1 Wattpiek circa 0,85   kWh tot 0,90 kWh op);

• op basis van een verbruikstarief van € 0,40 cent per kWh betekent dit een besparing aan   energiekosten van € 450,- tot € 550,- per maand excl. BTW (dit betreft slechts een voorbeeld en   kunnen geen rechten aan worden ontleend).

• hoge Rc-waarde;• geheel gasloos, toepassing van een airco installatie met de mogelijkheid tot verwarmen;• mogelijkheden voor het aanbrengen van aansluitingen van oplaadpunten voor elektrische auto’s

 

 


Klik op het filmlogo voor een filmpje van de nieuwbouw.

 

Van Vliet Bedrijfsmakelaars
Jhr. van Karnebeekweg 6b
2982 VL  Ridderkerk

 

T: 0180-434343
I: info@vanvliet.net
E: https://vanvliet.net

 
Georgette Kuntz en Joost Groot toegevoegd aan MT Letselschade.com

Georgette Kuntz en Joost Groot.

 

Vanaf januari 2023 heeft Letselschade.com het managementteam uitgebreid met Georgette Kuntz en Joost Groot. Georgette zal zich voornamelijk bezighouden met de operatie en kwaliteit terwijl Joost zich meer zal richten op de commerciële werkzaamheden en externe contacten. De gesprekken over de uitbreiding van het MT liepen al langer. Met het oog op de continuïteit van de organisatie is dit nu geformaliseerd. De komende periode wordt gebruikt om verdere ervaring op te doen en taken over te dragen.

 

Oprichter Berth Groot ziet hiermee dat de bedrijfscultuur geborgd is. Iets wat voor hem van belang was bij het zetten van deze stap. Georgette en Joost zullen de komende periode ook gebruiken om hun visie op de toekomst van Letselschade.com verder te ontwikkelen. Middels die visie moet het kantoor een centrale speler in de letselschademarkt blijven.

 

Het huidige management ziet de ontwikkelingen met vertrouwen tegemoet. “Wij denken dat dit de juiste stap is. Het brengt vernieuwing met behoud van wat voor dit kantoor belangrijk is. Dat draagt bij aan de toekomstbestendigheid van ons bedrijf, waarbij kwalitatieve belangenbehartiging altijd op één moet blijven staan.”

 

Loonschade.com

De Wederik 8
3355 SK  Papendrecht

 
Uitnodiging AquaHome open dagen juni 2023

AquaHome Houseboat onderweg in de Biesbosch.

 

Het is alweer een tijdje geleden sinds de eerste introductie van ons AquaHome concept en hierbij melden we dat de eerste AquaHome HouseBoat klaar is voor bezichtiging. 

 

We zijn trots op het resultaat en willen hierbij iedereen van harte uitnodigen om het AquaHome te komen bezichtigen op vrijdag 23 juni, zaterdag 24 juni of zondag 25 juni 2023. 

 

Voor meer informatie en aanmelden klik hier

 

Geen tijd hebben deze dagen en toch interesse? We organiseren met genoegen een afspraak op een ander moment dat wel schikt.  

 

Lees hier de Brochure AquaHome Comfort met de algemene informatie en we hopen u op deze dagen te mogen begroeten op onze nieuwe locatie te Werkendam aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch!

 


 

AquaHome Holland
Steurgat 32
4251 NG  Werkendam

T: 0183-504666
I: www.aquahomeholland.nl
E: jasper@aquahome.nu

 
Word Member


Heeft u zich ook voorgenomen om uw netwerk te vergroten? 
Laat dan hier uw gegevens achter en dan kunt u dat voornemen van uw lijstje afvinken. Members van MeerBusiness ZHZ (Zuid-Holland Zuid) profiteren van een groot, gevarieerd, actief en professioneel netwerk. Regelmatig afwisselende bijeenkomsten die we via de nieuwsbrief aankondigen. Voor de kosten hoeft u het niet te laten.
Word nu lid voor slechts € 195,00 ex Btw tot eind 2023!

Word nu lid en profiteer direct van de mogelijkheden van MeerBusiness ZHZ!!!

We hopen u snel te ontmoeten!


 
Evenementen
12-04-2023 MeerBusiness Netwerkborrel
 
Volledige agenda
Agenda
23-06-2023 Open Dagen Aquahome 23 - 25 juni a.s.
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Zuid-Holland Zuid
Postbus 51
4200 AB  Gorinchem
085-9024990
zhz@meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen