Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Regionaal Ondernemersnieuws   november 2023  
In deze nieuwsbrief:
  • Een kantoor waar iedereen met plezier werkt!
  • Frank den Hollander, Ondernemer van het jaar 2023!
  • Bedrijven openen deuren tijdens Duurzame Bedrijven Dagen
  • Word Member
Een kantoor waar iedereen met plezier werkt!

Een impressie van het nieuw ingerichte kantoor van Laudame Financials in Rotterdam door EM Kantoorinrichting.

 

Wat zou het toch prachtig zijn als een kantooromgeving de mensen positief beïnvloed waardoor het rendement omhoog kan. Deze gedachten zoeken we bij onze nieuwe opdrachtgevers.

 

Graag delen we onze ervaringen, tip en adviezen. We starten graag met het luisteren naar de wensen en kunnen op basis daarvan vaak een sfeer bepalen.
Ons team kan deze wensen perfect vertalen naar een visueel plan waarmee we u kunnen meenemen in de nieuwe ideale kantoorinrichting voor uw bedrijf.
De technische programma’s waarmee we werken zijn van het hoogste niveau waardoor bijvoorbeeld filmpjes of door middel van een QR code u virtueel in de nieuw ontworpen kantoorinrichting kunt kijken.

 

 

We delen graag de recente resultaten om u inspiratie op te laten doen.

 

Laudame in Rotterdam is recent ingericht door EM-Kantoorinrichting.nl en het resultaat is prachtig. De klant is enorm trots en tevreden en gebruikt de volgende woorden om dit te onderstrepen: ‘Fijn samengewerkt met EM-kantoorinrichting.nl, dank daarvoor! Ik denk dan vooral aan de expertise en grenzeloze inzet om al onze wensen in te vullen’aldus de directeur van Laudame Financials.

 

 

Locatie: Rotterdam

Omvang: 746 m²

Opdrachtgever: Laudame Financials

Fotografie: Nabor Dupont

Projectinrichting: EM Kantoorinrichting – Frits van Santen

 

Interesse in onze projecten? Bekijk hier onze referenties

 

 

EM Kantoorinrichting bv
Showroom:
Techniekweg 12
4143 HV  Leerdam

 

T: 0345-611777

I: www.em-kantoorinrichting.nl

E: info@emleerdam.nl

 
Bekijk de gehele collectie
Frank den Hollander, Ondernemer van het jaar 2023!

Frank den Hollander, directeur van GCC creatieve makers, tijdens uitverkiezing Ondernemer van het jaar.

 

Tijdens de drukbezochte feestelijke eerste editie van De Dag Gorinchem is Frank den Hollander van GCC creatieve makers verkozen tot ondernemer van het jaar. Niet alleen kreeg hij de meeste publiekstemmen, ook de jury was lovend: “Frank den Hollander brengt niet alleen welvaart aan stakeholders, maar levert ook welzijn aan de omgeving.
GCC creatieve makers heeft bovendien in de loop der jaren een sterke relatie met het Gorinchemse bedrijfsleven opgebouwd.”

 

Het Team van GCC creatieve makers na de uitverkiezing.

 

Ook een felicitatie voor Stijen en Astonic e-rides met hun uitverkiezingen als start-up en scale-up.

 

GCC creatieve makers
Einsteinstraat 1
4207 HW  Gorinchem

 

T: 0183-628288
I: www.gcc.nl
E: info@gcc.nl

 
Bekijk alle foto's
Bedrijven openen deuren tijdens Duurzame Bedrijven Dagen

 

Binnenkijken bij Oceanco, AFAS, Wageningen Universiteit en andere bedrijven tijdens Duurzame Bedrijven Dagen.

 

Hoe hebben bedrijven als superjachtenbouwer Oceanco in Alblasserdam, softwarebedrijf AFAS Software in Leusden en Wageningen University & Research (WUR) hun bedrijf verduurzaamd? Tijdens de Duurzame Bedrijven Dagen van 16 tot en met 30 november delen koploperbedrijven in Nederland wat hun ervaringen zijn met energie besparen, energie opwekken of het vergroenen van hun bedrijventerrein. Andere ondernemers en managers zijn welkom voor een informeel bezoek met een korte rondleiding of gesprek onder het genot van een kop koffie.

 

Hoewel er online veel informatie beschikbaar is, kan het een uitdaging zijn om de juiste en onafhankelijke informatie eruit te filteren voor je eigen bedrijf. Het isoleren van een oud bedrijfspand uit de jaren ’50 vraagt bijvoorbeeld om een andere aanpak dan een nieuw pand. Tijdens de Duurzame Bedrijven Dagen is het mogelijk om bij panden uit allerlei bouwjaren langs te gaan.

 

Positieve resultaten en leerpunten

De gedachte achter de Duurzame Bedrijven Dagen is dat ondernemers hun eigen en eerlijke verhaal delen met zowel de positieve resultaten als de leerpunten. Met de opgedane tips kunnen bezoekers hun voordeel doen voor de aanpak van hun eigen bedrijfspand of terrein.

 

Restwarmte inzetten 

Onderwerpen die aan bod komen, variëren van energie besparen, een bedrijfstuin met insectvriendelijke planten, een elektrisch wagenpark tot het onderzoeken hoe restwarmte kan worden ingezet. Bezoekers kunnen tijdens een bezoek al hun vragen stellen. Bijvoorbeeld hoe iemand tot een bepaalde keuze is gekomen of wat iemand heeft geïnvesteerd in een duurzame maatregel.

 

Gratis aanmelden  

Wie op bezoek wil gaan bij een bedrijf, kan zich aanmelden via de website van de Nationale Duurzame Bedrijven Route: www.duurzamebedrijvenroute.nl. Een bezoek is gratis, maar vol is vol.

 

Eerste keer landelijk

De Duurzame Bedrijven Dagen worden voor het eerst landelijk georganiseerd. Het initiatief is eerdere jaren kleinschalig georganiseerd. Onder andere in de regio Drechtsteden in Zuid-Holland. 

 

Over de Nationale Duurzame Bedrijven Route

De Duurzame Bedrijven Dagen zijn onderdeel van de Nationale Duurzame Bedrijven Route. Dit is een onafhankelijk platform waar ondernemers hun ervaringen, tips en vragen over het verduurzamen van hun bedrijf delen. De Duurzame Bedrijven Route werkt samen met gemeenten, provincies, omgevingsdiensten en de Rijksoverheid.

 
Word Member


Heeft u zich ook voorgenomen om uw netwerk te vergroten? 
Laat dan hier uw gegevens achter en dan kunt u dat voornemen van uw lijstje afvinken. Members van MeerBusiness ZHZ (Zuid-Holland Zuid) profiteren van een groot, gevarieerd, actief en professioneel netwerk. Regelmatig afwisselende bijeenkomsten die we via de nieuwsbrief aankondigen. Voor de kosten hoeft u het niet te laten.
Word nu lid voor slechts € 250,00 ex Btw tot eind 2024!

Word nu lid en profiteer direct van de mogelijkheden van MeerBusiness ZHZ!!!

We hopen u snel te ontmoeten!


 
Evenementen
14-12-2023 MeerBusiness ZHZ Netwerkborrel
 
Volledige agenda
Agenda
07-12-2023 Ondernemingsvereniging de Hoeksche Waard: EINDEJAARSBIJEENKOMST
11-12-2023 VSO "Vereniging Sliedrechtse Ondernemingen": Businesslunch Baggermuseum
14-12-2023 IKG Ondernemingsvereniging Gorinchem "Bijeenkomst december"
21-12-2023 Werkgevers Drechtsteden "Oudejaarsborrel 2023"
28-12-2023 Heerjansdamse Hazewinden "EINDEJAARSBIJEENKOMST"
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Zuid-Holland Zuid
Postbus 51
4200 AB  Gorinchem
085-9024990
zhz@meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen