Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Regionaal Ondernemersnieuws   juni 2024  
In deze nieuwsbrief:
  • Let the brand out op Maritime Industry 2024
  • Den Besten: uw waardering vertalen naar een mooi en passend geschenk, dat is onze passie!
  • Chefwijn introduceert zich!
  • Martin van Beelen nieuwe Algemeen directeur bij Lansigt accountants en belastingadviseurs
  • Word Member
Let the brand out op Maritime Industry 2024

Impressie van beursstand op Maritime Industry verzorgt door Let the band out.

 

Ook dit jaar mochten wij weer 2 beursstands verzorgen op de Maritime Industry 2024. Vanaf de tekentafel tot standbouw en van het bier tot de catering, wij regelen het voor u. Zorgeloos een beurs draaien, dat is waar het om draait. 

 

Ook interesse om optimaal gebruik te maken van onze creativiteit, neem contact met ons op. 

 

 

Let the brand out,

contactpersoon is Jolanda van Zijderveld, jolanda@letthebrandout.nl

 

Zie hieronder 3 video's:

 

 

Let the brand out

Ebweg 3a
2991 LS  Barendrecht

 

T: 0180- 645434
I: www.letthebrandout.nl
E: hello@letthebrandout.nl

 
Den Besten: uw waardering vertalen naar een mooi en passend geschenk, dat is onze passie!

 

Den Besten: uw waardering vertalen naar een mooi en passend geschenk, dat is onze passie! De zomer komt langzaam op gang, maar bij Den Besten is het al tijd voor Kerst! De nieuwste trends en unieke kerstpakketten staan klaar om ontdekt te worden in de geheel vernieuwde showroom.   

 


Via het sfeervolle Winter Wonderland komt u langs mooie plaids, stoere barbecues, prachtige windlichten, stevige trolleys en nog veel meer. De keuze is reuze. Met een assortiment van meer dan 5000 unieke artikelen is er voor ieder wat wils te vinden en wordt het samenstellen van het perfecte eindejaarsgeschenk een ware belevenis.   

 



Duurzaamheid wordt voor steeds meer bedrijven en instellingen een belangrijk aspect van het eindejaarsgeschenk. Van pannen en koffers tot plaids en speakers, dit jaar is de collectie duurzame producten groter dan ooit. Op het Duurzaamheidsplein in de showroom vindt u volop leuke duurzame artikelen èn alle informatie over de duurzaamheid van de gebruikte materialen en goede doelen die hiermee worden gesteund.

 

U bent van harte welkom om op ontdekking te gaan in onze showroom en een eindejaarsgeschenk naar uw wensen en behoeften samen te stellen. We nemen de tijd om u te adviseren, zodat we samen het perfecte geschenk vinden. Laat uw waardering vertalen naar een prachtig geschenk bij Den Besten!

 

Den Besten Kerst & Relatiegeschenken
Kubus 50
3364 DG  Sliedrecht

 

T: 0184-611628
I: www.denbesten.nl / www.denbesten.shop
E: info@denbesten.nl

 
Chefwijn introduceert zich!

 

Op 9 maart 2023 is Joey d’Haan zijn eigen bedrijf begonnen in de wijnhandel. 
Inmiddels, dankzij veel hulp van familie en vrienden en keihard werken levert ‘Chefwijn’ aan verschillende bedrijven, aan particulieren en verzorgen ze wijnproeverijen op locatie. Ook exclusieve wijnproeverijen (met een chef-kok die o.a. bij de Librije en Fred heeft gewerkt) zijn een optie.

Verder verzorgt Chefwijn relatiegeschenken en kerstpakketten voor bedrijven.

Mocht je vragen hebben en/of dingen willen bespreken is Joey bereikbaar via onderstaande gegevens.

 

CHEFWIJN BV

Zalmschouw 6
3356 MH  Papendrecht

 

T: 06-18409073
I: www.chefwijn.nl
E: info@chefwijn.nl

 
Martin van Beelen nieuwe Algemeen directeur bij Lansigt accountants en belastingadviseurs

Pieter van der Kwaak (links) en Martin van Beelen (rechts).

 

Per 1 juli 2024 is Martin van Beelen de nieuwe Algemeen directeur van Lansigt. Hij neemt de positie over van Pieter van der Kwaak, die de afgelopen jaren bij Lansigt aan het roer stond.

 

Van Beelen: “Als Algemeen directeur wil ik inspireren en faciliteren, zodat onze mensen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Zo houden we de kwaliteit van onze dienstverlening op topniveau.”Van Beelen is de huidige directeur van de controlepraktijk binnen Lansigt. In deze rol heeft hij zich vol enthousiasme ingezet voor de kwalitatieve en kwantitatieve groei van de praktijk. Van Beelen startte zijn carrière bij KPMG en koos in 2009 voor een overstap naar Lansigt, een MKB-kantoor waar eigen identiteit en ondernemerschap centraal staan. Nu staat hij voor de volgende stap: “Ik heb er zin in om in mijn nieuwe rol als Algemeen directeur mijn vleugels uit te slaan over heel Lansigt, naar binnen en naar buiten toe!”

 

Vastberaden koers

In de accountancysector volgen ontwikkelingen elkaar in rap tempo op. Het vraagt stuurmanskunst om daarin mee te bewegen en tegelijkertijd vast te houden aan de eigenkoers. Van Beelen: “Lansigt is sterk en wendbaar, door de mix van jong en ervaren personeel. Zo combineren we innovatie en ondernemerschap met stabiliteit en vakkennis. Het wordt mijn verantwoordelijkheid om de koers van Lansigt én de branche te overzien. Ik ben er trots op dit te mogen doen, uiteraard samen met een geweldig team.”

 

Lansigt DNA

Van Beelen heeft als directeur van de controlepraktijk laten zien dat hij een visie heeft die Lansigt verder zal brengen. Aftredend Algemeen directeur Pieter Van der Kwaak : “We zijner heel trots op dat Martin de positie van Algemeen directeur op zich neemt. Lansigt is de afgelopen jaren flink gegroeid en zal zich onder Martin verder ontwikkelen. Bij hem is het DNA van Lansigt gewaarborgd.” De kernwaarden Dichtbij, Ondernemend en Energiek(DOE) blijven hierbij het fundament. Op die basis bedient Lansigt vanuit de drie vestigingen in de Randstad een breed scala aan ondernemingen (familiebedrijven) binnen het groot-mkb.

 

Bijdragen aan de sector en het MKB

Van der Kwaak blijft zich als directielid inzetten voor Lansigt en haar klanten. Vorig jaar is hij toegetreden tot het bestuur van branchevereniging SRA en daardoor is hij nu ook lid van het hoofdbestuur van MKB-Nederland. Vanuit beide functies zal hij met zijn ervaring een waardevolle bijdrage leveren aan de accountancysector en het MKB.

 
Word Member


Heeft u zich ook voorgenomen om uw netwerk te vergroten? 
Laat dan hier uw gegevens achter en dan kunt u dat voornemen van uw lijstje afvinken. Members van MeerBusiness ZHZ (Zuid-Holland Zuid) profiteren van een groot, gevarieerd, actief en professioneel netwerk. Regelmatig afwisselende bijeenkomsten die we via de nieuwsbrief aankondigen. Voor de kosten hoeft u het niet te laten.
Word nu lid voor slechts € 250,00 ex Btw tot eind 2025!

Word nu lid en profiteer direct van de mogelijkheden van MeerBusiness ZHZ!!!

We hopen u snel te ontmoeten!


 
Evenementen
 
Volledige agenda
Agenda
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Zuid-Holland Zuid
Postbus 51
4200 AB  Gorinchem
085-9024990
zhz@meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen