Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Regionaal Ondernemersnieuws   juli 2024  
In deze nieuwsbrief:
  • Tredion ICT & Telecom viert 25-jarig bestaan!
  • EN AVANT 26 gedoopt bij Muller Dordrecht!
  • IMAP Netherlands en 1602 Capital Partners gaan samen
  • Word Member
Tredion ICT & Telecom viert 25-jarig bestaan!


Jenno van Ekeren en Jan van Wijgerden.

 

Dit jaar vieren we een Next Level mijlpaal: Tredion bestaat 25 jaar!

 

Samen met onze klanten, collega's en partners hebben we dit gevierd bij het prachtige Fort Altena. Jan van Wijgerden (oprichter/algemeen directeur) blikte tijdens het jubileumfeest terug op zijn ondernemersreis en de groei van Tredion.

 

Bedankt aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt!

 

Bekijk hieronder de aftermovie en geniet nog even na:
Aftermovie: Jubileumfeest Tredion 25 jaar (youtube.com)

 

Jan van Wijgerden en Roy de Bruijn.

 

Tredion
Avelingen-West 11
4202 MS  Gorinchem

 

T: 0183-610555

I: www.tredion.nl

E: info@tredion.nl

 
EN AVANT 26 gedoopt bij Muller Dordrecht!



EN AVANT 26 gedoopt bij Muller Dordrecht!

 

Op vrijdag 28 juni vond de doopceremonie plaats van onze nieuwe sleepboot EN AVANT 26 aan de Merwekade in Dordrecht.

 

Na de Ceremonie werd de doop vervolgd op partyschip ‘Grace Kelly’ met een heerlijke lunch en een prachtig zicht op de EN AVANT 26 die met ons mee voer!

 

Ook was er de aankondiging van nog een nieuwe sleepboot en wel een Damen ASD 2811, die najaar 2025 geleverd zal worden! Hier zullen later meer details over volgen.

 

Het was een fantastische dag met klanten, stakeholders, vrienden en familie van Muller Dordrecht.

 

Wij bedanken iedereen voor zijn aanwezigheid en Damen voor de uitstekende samenwerking!

 

De videocompilatie van deze dag zal binnenkort volgen, blijf onze Socials in de gaten houden…

 


Klik op de foto voor een filmpje van de doop van de EN AVANT 26.

 

 

Muller Dordrecht
Merwekade 82-83
3311 TH  Dordrecht

 

T: 078-6392000
I: www.muller-dordrecht.nl

E: info@muller-dordrecht.nl

 
Bekijk alle foto's
IMAP Netherlands en 1602 Capital Partners gaan samen

IMAP NETHERLANDS en 1602 CAPITAL PARTNERS bundelen toonaangevende M&A dienstverlening en gaan verder als IMAP NETHERLANDS.

 

IMAP Netherlands en 1602 Capital Partners (“1602”), twee toonaangevende advieskantoren op het gebied van Mergers & Acquisitions (“M&A”) in Nederland, hebben hun krachten gebundeld en gaan samen verder onder de naam IMAP Netherlands. De fusie markeert een belangrijke stap in de groeiambities van beide bedrijven, die voor ondernemers, familiebedrijven, multinationals en private equity-firms M&A en debt advisory diensten verlenen.



Vlnr: Balthazar den Breems, Cees van Vliet, Remco Schouten, Jean-Luc Zeguers, Jan-Pieter Borst, Casper Sikkema, Dennis van der Linde, Guillaume Petit, Frank Ruijgrok.

 

De nieuwe combinatie IMAP Netherlands bestaat uit 40 M&A professionals, met kantoren in Rotterdam, Amsterdam en Sittard. Het bedrijf adviseert klanten uit heel Nederland, met een specifieke focus op de Randstad en kernregio’s daarbuiten, zoals Oost- en Zuid-Nederland. Met een gecombineerde dealflow van meer dan 40 M&A deals in 2023, behoort IMAP Netherlands tot de meest vooraanstaande M&A advieskantoren in Nederland. Daarnaast heeft het bedrijf een samenwerkingsverband met ICC Consultants, een ervaren team van debt en treasury specialisten, gevestigd in Utrecht. IMAP Netherlands is onderdeel van het internationale IMAP-netwerk, het langst bestaande M&A-netwerk in de wereld met een sterke vertegenwoordiging in meer dan 50 landen.

 

Met de komst van 1602 sluiten Jean Luc Zeguers, Dennis van der Linde en Remco de Roij zich aan bij het partnerschap van IMAP Netherlands, dat verder bestaat uit Jan-Pieter Borst, Balthazar den Breems, Remco Schouten, Guillaume Petit en Casper Sikkema.

 

De partners van IMAP Netherlands lichten toe:

 

“Namens alle partners van IMAP Netherlands zien wij enorm uit naar de samenwerking met het team van 1602, dat onder de aanvoering van Jean Luc Zeguers en Dennis van der Linde een uitstekende reputatie, complementair netwerk en deal track-record heeft opgebouwd. Met de komst van het 1602-team vergroten we onze M&A kennis en worden we commercieel slagvaardiger. Naast onze bestaande aanwezigheid in Rotterdam en Amsterdam krijgen we een grotere zichtbaarheid in de regio’s Oost-Nederland en Zuid-Nederland. Door ons uitgebreide relatienetwerk, de gecombineerde deals en een enthousiast team van 40 professionals, versterken we onze kwaliteitsdienstverlening en onze positie als een van de meest toonaangevende M&A advieskantoren in Nederland.”Namens 1602 Capital Partners voegen Jean Luc Zeguers en Dennis van der Linde hieraan toe:“Wij zijn enthousiast over de toekomstige samenwerking met de partners en het team van IMAP Netherlands. De krachtenbundeling vergroot onze slagvaardigheid en biedt meer mogelijkheden voor het succesvol afronden van opdrachten voor klanten. We sluiten ons graag aan bij een sterk merk als IMAP Netherlands, dat bekend staat om zijn hoogwaardige dienstverlening. Gezamenlijk gaan we niet alleen het merk, maar ook de kennis en kwaliteit verder versterken. Bovendien biedt deze fusie nieuwe kansen en leerervaringen voor onze medewerkers, waarbij beide teams elkaar goed aanvullen. We gaan voor meer transacties, aan de koop- en verkoopkant, in meer sectoren, nationaal en internationaal. Daarnaast blijven we ondernemend met focus op de klant, kwaliteit en samenwerken.”

 

 

 

IMAP Netherlands 
Javastraat 8
3016 CE  Rotterdam

 

T: 010-2358850
I: www.imap.nlwww.imap.com
E: info@imap.nl

 
Word Member


Heeft u zich ook voorgenomen om uw netwerk te vergroten? 
Laat dan hier uw gegevens achter en dan kunt u dat voornemen van uw lijstje afvinken. Members van MeerBusiness ZHZ (Zuid-Holland Zuid) profiteren van een groot, gevarieerd, actief en professioneel netwerk. Regelmatig afwisselende bijeenkomsten die we via de nieuwsbrief aankondigen. Voor de kosten hoeft u het niet te laten.
Word nu lid voor slechts € 250,00 ex Btw tot eind 2025!

Word nu lid en profiteer direct van de mogelijkheden van MeerBusiness ZHZ!!!

We hopen u snel te ontmoeten!


 
Evenementen
 
Volledige agenda
Agenda
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Zuid-Holland Zuid
Postbus 51
4200 AB  Gorinchem
085-9024990
zhz@meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen