Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Regionaal Ondernemersnieuws   augustus 2024  
In deze nieuwsbrief:
  • Meis brandbeveiliging en Sansidor samen verder
  • Alida de Boer over haar bedrijf L’Invitée
  • Vos Autobedrijven wordt onderdeel van Amega
  • Word Member
Meis brandbeveiliging en Sansidor samen verder


Dennis van der Meis (l), Directeur van Meis Brandbeveiliging, en Udo Waltman, CEO van Sansidor, ondertekenen de overeenkomst.

 

Meis Brandbeveiliging en Sansidor bundelen de krachten, welkom bij de Sansidor-familie!

 

We zijn erg blij te kunnen mededelen dat Meis Brandbeveiliging vanaf 3 juli officieel deel uitmaakt van Sansidor.

 

Over Meis Brandbeveiliging

Meis Brandbeveiliging (www.meis-brandbeveiliging.nl) verzorgt een breed scala aan (repeterende) inspecties en keuringen, gericht op brandveiligheid. Denk hierbij aan de jaarlijkse keuringen van blusmiddelen, noodverlichting en het keuren en onderdruk testen van droge blusleidingen. Ook verzorgt Meis (en dit is daarmee een nieuwe activiteit voor Sansidor!) trainingen zoals BHV-opleidingen. Vanuit haar kantoor in Gorinchem werkt Meis door heel Nederland.

 

Over Sansidor

Dit past natuurlijk perfect bij de groeiambitie van Sansidor, een TIS onderneming wat staat voor Testen, Inspecteren & Services. Binnen onze 4 clusters werken we aan veiligheid, gezondheid en duurzaamheid, gericht op gebouwen & installaties en ruimtes waar mensen wonen, werken of verblijven:

  • Waterveiligheid
  • Elektra- keuringen inspecties
  • Gebouw integriteit
  • Brandveiligheid

En met 2 mooie niches op Infectiepreventie en Luchtonderzoeken. We groeien autonoom met veelal zelfstandig werkende organisatie, gericht op lokaal ondernemerschap, we sturen op onderlinge samenwerking en bieden centrale borging & ondersteuning. Daarnaast voegen we actief bedrijven toe middels overnames (Nu in Nederland, maar binnenkort ook in Duitsland). We noemen dit "Buy and Build Together" en ons motto luidt: "Ensuring a safe and healthy environment."


Veelal zelfstandig met ondersteuning
Meis Brandbeveiliging zal haar activiteiten voortzetten zoals haar klanten gewend zijn, met dezelfde gedreven collega’s, dezelfde kwaliteit, vanuit dezelfde locatie en de betrokkenheid van de directeur Dennis van der Meis blijft de komende periode onveranderd. Sansidor gaat helpen en ondersteuning bieden, laat het specialisme en de uitvoering bij de onderneming en kijkt mee in de omliggende processen en secundaire zaken.

 

Wat zegt Dennis van der Meis

Directeur van Meis Brandbeveiliging, Dennis zegt hierover: "De achterliggende maanden waren intensief en ik ben erg blij dat we nu kunnen zeggen onderdeel van Sansidor te zijn. Dit geeft mij als ondernemer meer rust en vooral hernieuwde energie om me op termijn nog meer te richten op opdrachtgevers; samenwerking met de andere specialisten; en kan ik me op termijn nog meer richten op de techniek van ons mooie vak. De komende periode zal er niet heel veel anders worden en samen met Sansidor en de andere – nu zuster - bedrijven gaan we kijken waar ondersteuning mogelijk is. Mooi voor alle collega’s en tegelijk kunnen we onze opdrachtgevers nu nog meer diensten aanbieden”.

 

Wat Zeggen Dave, Frido en Udo

Dave van Zanten (CFO), Frido de Vries (COO) en Udo Waltman als CEO van Sansidor, vertellen: “we zijn erg blij met deze 2de overname van 2024. Het geeft meer volume op onze brandveiligheid activiteiten en een mooie eerste stap in repeterende veiligheidstrainingen. Deze overname sluit na een intensieve voorbereiding met Dennis van der Meis en zijn adviseurs goed aan bij onze groeiambities, een mooie stap voorwaarts in onze ontwikkeling. We kijken uit naar de samenwerking met nieuwe opdrachtgevers, de voortdurende betrokkenheid van Dennis en uiteraard naar de samenwerking met onze nieuwe collega!”

Bekijk hier het filmpje: Samenwerking Meis Brandbeveiliging en Sansidor

 

Meis Brandbeveiliging

Papland 13-E
4206 CK  Gorinchem

 

T: 0183-675166

I: meis-brandbeveiliging.nl

E: info@meis-brandbeveiliging.nl

 
Alida de Boer over haar bedrijf L’Invitée

Alida de Boer, Founder, DGA & Executive Consultant.

 

“Mijn bedrijf richt zich op werving en selectie van kwalitatieve kandidaten in het hogere segment. Ik richt me op complexe en strategische functies binnen organisaties. Het gaat om sleutelposities, (eind)verantwoordelijke functies, binnen alle branches. Waarbij de filosofie van mijn bedrijf geïnspireerd is op empathisch leiderschap, zo legt Alida uit.”

 

Alida’s expertise is hard nodig: het invullen van deze functies is uitdagend vanwege de complexiteit en impact. “Het vergt een zorgvuldige analyse van verschillende facetten om de juiste match te vinden. Persoonlijke benadering is hierbij essentieel. Mijn proces begint met een degelijke inventarisatie bij de opdrachtgever. Op basis hiervan stel ik een kwalitatief functieprofiel op en benader ik latent zoekende kandidaten op basis van AI. Ons proces is daardoor significant efficiënter en sneller geworden. Naast search bieden wij ook career consultancy en counseling aan”.

 

Wat Alida volgens haar klanten onderscheidt, is de kwaliteit, de diepgang en het serviceniveau van haar dienstverlening. “Ik kijk met een frisse blik, en mijn benadering is toegankelijk, menselijk en grondig, waarbij ik rekening houd met zowel de wensen van opdrachtgevers als de belangen van kandidaten. Ik hecht waarde aan eerlijke en zuivere dienstverlening. Dat betekent dat ik voor opdrachtgevers én kandidaten het beste wil.”

 

L'Invitée B.V.

De Entree 201

1101 HG  Amsterdam

 

T: 06-20908151

I: www.linvitee.eu
E: alida@linvitee.eu

 
Vos Autobedrijven wordt onderdeel van Amega


 

Met trots delen wij mee dat Vos Autobedrijven onderdeel wordt van dealerholding Amega. Deze overname omvat al onze vier vestigingen (Zaltbommel, Oss, Veghel en  Gorinchem) en alle bijbehorende dealeractiviteiten.

 

Deze nieuwe fase is een mijlpaal in de rijke geschiedenis van ons familiebedrijf, dat al meer dan 75 jaar een vertrouwde naam is in de regio. Onder de vleugels van Amega, maar blijvend onder de naam Vos Autobedrijven, zullen wij onze missie voortzetten om uitzonderlijke service en kwaliteit te bieden aan al onze klanten.

 

Continuïteit en vertrouwde gezichten
We zijn verheugd dat alle medewerkers van Vos Autobedrijven hun werk voortzetten onder de Amega groep. Tamara Vos-Bainbridge, Algemeen Directeur, blijft - nu en in de toekomst - aan het roer om de overgang soepel en zonder onderbreking voor onze klanten en medewerkers te leiden.

 

Hans Vos en Adrie Vos, die jarenlang de richting van ons bedrijf hebben bepaald, treden terug. We danken hen voor hun onuitwisbare bijdrage aan het opbouwen en uitbreiden van Vos Autobedrijven.

 

Een toekomst samen
De overeenkomsten tussen Amega en Vos Autobedrijven zijn duidelijk, en deze overname is een natuurlijke stap voorwaarts. Zoals Leen de Koning, directeur van Amega, aangeeft: "Vos Autobedrijven is een begrip in de regio en kent een prachtige historie. Bij beide bedrijven staat de mens centraal en dit zien we terug in de hoge klanttevredenheid en een groot klantenbestand." Wij kijken uit naar de samenwerking binnen de Amega familie en het voortzetten van onze activiteiten. Samen zullen we onze dienstverlening verder versterken en uitbreiden, waarbij de focus altijd zal blijven op het bieden van de beste ervaring voor onze klanten.

 

Namens het hele team bij Vos Autobedrijven willen we onze klanten en partners bedanken voor hun vertrouwen en steun door de jaren heen. We zijn enthousiast over de toekomst en wat deze samenwerking zal brengen.

 

Tot ziens bij Vos Autobedrijven, een trotse partner van Amega!


VOS Autobedrijf

Marconiweg 19

4207 HH  Gorinchem

 

T: 0183-620577

I: www.vosautobedrijven.nl

E: vosgorinchem@vosautobedrijven.nl

 
Word Member


Heeft u zich ook voorgenomen om uw netwerk te vergroten? 
Laat dan hier uw gegevens achter en dan kunt u dat voornemen van uw lijstje afvinken. Members van MeerBusiness ZHZ (Zuid-Holland Zuid) profiteren van een groot, gevarieerd, actief en professioneel netwerk. Regelmatig afwisselende bijeenkomsten die we via de nieuwsbrief aankondigen. Voor de kosten hoeft u het niet te laten.
Word nu lid voor slechts € 250,00 ex Btw tot eind 2025!

Word nu lid en profiteer direct van de mogelijkheden van MeerBusiness ZHZ!!!

We hopen u snel te ontmoeten!


 
Evenementen
 
Volledige agenda
Agenda
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Zuid-Holland Zuid
Postbus 51
4200 AB  Gorinchem
085-9024990
zhz@meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen