Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Regionaal Ondernemersnieuws   April (2)2018   
In deze nieuwsbrief:
 • Impressie van Netwerkborrel tijdens Fenexpo
 • Wat u ook drukt, druk het groots en CO2-neutraal
 • Schoonmaakbedrijf Ooyen al 47 jaar actief in de Drechtsteden
 • Kom naar CarWash t.b.v. Alpe d'HuZes
 • DHC Advocaten bedenkt DHC-Tafelvoetbal-Cup
 • Word Member
Impressie van Netwerkborrel tijdens Fenexpo

De nieuwe Volvo XC 40 auto van het jaar op de stand van Vos Gorinchem. Foto: Marcel Köppen Fotografie.

 

Onlangs vond de 11de Fenexpo plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. MeerBusiness ZHZ hield daar in i.s.m. Vos Gorinchem op hun stand een geslaagde netwerkborrel. Luvinum was ook aanwezig met een wijnproeverij. Voor een korte impressie klik op de link onderaan.


Kijk voor meer foto's
Wat u ook drukt, druk het groots en CO2-neutraalDe Groot – grootsgedrukt.nl hecht veel waarde aan het verminderen van de milieubelasting, zodoende wordt bij iedere investering of maatregel gekeken in hoeverre dit positieve invloed hierop heeft. Analyseren, optimaliseren en compenseren, dat is wat De Groot - grootsgedrukt.nl dagelijks doet om CO2-neutraal drukwerk te kunnen leveren. Dit is een continu proces en borgen we in de milieubarometer.

Analyseren
Om haar CO2-uitstoot te monitoren, analyseert De Groot - grootsgedrukt.nl haar productieprocessen; energieverbruik, afvalreductie, het gebruik van water, papier, IPA en eco-inkten, transport en onderhoud van machines. Doordat de milieubarometer zorgt voor een goede online-registratie en analyse worden milieubelastende aspecten, zoals energie en afval, eenvoudig en snel inzichtelijk gemaakt en kan De Groot - grootsgedrukt.nl deze processen verder optimaliseren.

Compenseren
Zelfs wanneer het bedrijf elke mogelijke stap genomen heeft om het productieproces te optimaliseren en het effect op het milieu te verminderen, blijft er nog een onvermijdelijke CO2-uitstoot als gevolg van het druk- en printproces over. De resterende CO2-uitstoot compenseert het bedrijf door een project met twee windparken in Taiwan te ondersteunen.

 

De Groot - grootsgedrukt.nl

Zuidzijde 131-133
2977 XE  Goudriaan

T: 0183-583395

I: www.grootsgedrukt.nl
E: info@grootsgedrukt.nl

 

Schoonmaakbedrijf Ooyen al 47 jaar actief in de DrechtstedenSchoonmaakbedrijf Ooyen
uit Dordrecht bestaat uit vakkundige, professionele schoonmakers en conformeert zich aan de Code Verantwoord Marktgedrag en voldoen aan de kwaliteit- en Milieu eisen conform ISO 9001 & 14001. Daarnaast hebben wij ook teamleden werkzaam in de Ooyen catering en kantinebeheer. Kortom, een veelzijdig en professioneel team van mensen die hun vak verstaan.


ISO-certificering

Schoonmaakbedrijf Ooyen streeft naar de beste kwaliteit leveren, verhoging van klanttevredenheid en met behulp van een milieuzorgsysteem de milieurisico’s beheersen en verminderen.

 

Wij willen aan de eisen en wensen van onze klanten voldoen en aan de wettelijke eisen die van toepassing zijn op onze diensten. Daarom hebben wij onlangs de certificaten ISO 9001 en ISO 14001 behaald.

 


Hierbij tonen wij aan dat wij onze bedrijfsprocessen beheersen.

 

Motivatie en collegialiteit staan centraal in ons team, of het nu om grote of kleine schoonmaakklussen gaat. Samen zorgen wij ervoor dat uw kantoor, instelling of appartementencomplex er weer stralend uitziet. Of het nu gaat om een eenmalig karwei of regelmatig onderhoud van kantoren, instellingen, fabriekshallen, vloeren, ramen of meubilair, onze vakmensen zorgen ervoor dat uw opdracht naar uw volle tevredenheid wordt uitgevoerd.

 

Schoonmaak bij Ooyen betekent:

 • Een vaste contactpersoon voor eventuele vragen en problemen
 • Maandelijkse evaluatie van ons werk bij regelmatig onderhoud
 • Een onderhoudsplan op maat

 

Een onderhoudsplan opstellen

 • Wilt u al uw onderhoudstaken aan ons uitbesteden? Dan komen we graag bij u langs om een onderhoudsplan op te stellen. We bespreken dan welke vormen van onderhoud u uit wilt laten voeren en kijken wanneer dat nodig is
 • Heeft u behoefte aan wekelijkse schoonmaak van uw kantoorruimte? Wilt u gebruik maken van de glazenwasservice? Heeft u een vloer die een opknapbeurt kan gebruiken? Afhankelijk van uw wensen maken we een onderhoudsplan waarin staat welk onderhoud Ooyen waar en wanneer komt doen.
 • Ooyen is een Dordts bedrijf. Onze glazenwassers werken al tientallen jaren bij Ooyen, zij hebben allemaal de SVS vakopleiding glazenwasser gevolgd en zijn VCA-gecertificeerd. U kunt ze op elke hoogte inzetten, zij zorgen voor schone ramen voor binnen en buiten. Onze klanten vinden het heel prettig steeds dezelfde vertrouwde gezichten in hun gebouw te zien.

 

Veiligheid staat bij Ooyen voorop, dus we keuren onze materialen elk jaar. We beschikken over twee eigen hoogwerkers en werken daarnaast nog met een telescopisch

 

Ooyen heeft naast het schoonmaakbedrijf ook nog een groothandel in schoonmaakartikelen en verzorgt ook catering.

 

Ooyen Bedrijfsdiensten

Jan Valsterweg 17

3315 LG  Dordrecht

 

T: 078-6136056

I: www.ooyenschoonmaak.nl

E: info@ooyenschoonmaak.nl

 
Kom naar CarWash t.b.v. Alpe d'HuZes
Irene Vos, dochter van Adrie Vos van Vos Autobedrijven in Gorinchem en werkzaam bij G. van der Ven B.V. Aannemingsbedrijf in Brakel, gaat samen met 27 van haar collega’s op 7 juni 2018 een bijzondere uitdaging aan.
Samen gaan zij de Alpe d’Huez beklimmen voor het goede doel. Sinds vele jaren zamelt het evenement Alpe d’HuZes geld in ter bevordering van onderzoek naar kanker. Het ultieme doel is dat ooit niemand meer aan de gevolgen van kanker overlijdt. 

 

De uitdaging is niet alleen fysiek, met een beklimming van bijna 14 kilometer met een stijgingspercentage van 11% en meer dan 20 haarspeldbochten. Maar ook staat elke deelnemer voor de opdracht om € 2.500,- bijeen te brengen. Daarom organiseren zij op zaterdag 5 mei 2018 van 11.00 tot 16.00 uur een Carwash en BBQ bij Van der Ven. Kortom, laat op bevrijdingsdag je auto van binnen en buiten poetsen voor € 15,- en geniet van een heerlijke barbecue met een drankje! Kun je deze dag niet aanwezig zijn, maar wil je toch graag doneren?
Dit kan via de volgende link: https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/irenevos 

 

Locatie:

G. van der Ven B.V. Aannemingsbedrijf

Van Heemstraweg 2
5306 TA  Brakel

 

 

T: 0418-671510 

I: www.vanderven.nl

E: info@vanderven.nl

 

Wie hierover meer wil weten kan contact opnemen met Irene via irene@vanderven.nl.

 
DHC Advocaten bedenkt DHC-Tafelvoetbal-Cup


GCC / ECB winnaar van dag 3.

 

DHC Advocaten kijkt terug op zeer geslaagde beursdagen waarop zij een groot aantal bezoekers in hun stand mochten ontvangen voor een gesprek, de quiz, het nuttigen van glaasjes advocaat met slagroom en niet in de laatste plaats om een spelletje tafelvoetbal te spelen. De eeuwige roem als winnaar van de tafelvoetbalspelcompetities gaat naar DAR Bouwadvies (dag 2) en de combinatie GCC / ECB (dag 3). Ook laten we niet onvermeld de eervolle tweede plaats van de gemeente Gorinchem (dag 2).


DAR Bouwadvies winnaar van dag 2.

 

DHC Advocaten
Grote Markt 15
4201 EA  Gorinchem

 

T: 0183-631033

I: www.dhcadvocaten.nl

E: info@dhcadvocaten.nl                           
                                                                

Word MemberHeeft u zich ook voorgenomen om uw netwerk te vergroten? 
Laat dan hier uw gegevens achter en dan kunt u dat voornemen van uw lijstje afvinken. Members van MeerBusiness ZHZ (Zuid-Holland Zuid) profiteren van een groot, gevarieerd, actief en professioneel netwerk. Regelmatig afwisselende bijeenkomsten die we via de nieuwsbrief aankondigen. Voor de kosten hoeft u het niet te laten.
Word nu lid voor slechts € 295,00 tot eind 2019!

Word nu lid en profiteer direct van de mogelijkheden van MeerBusiness ZHZ!!!

We hopen u snel te ontmoeten!

 


                                   
 
Evenementen
 
Volledige agenda
Agenda
14-05-2018 Fiscale optimalisatie van uw vermogen
06-06-2018 Innovation Award - Van der Valk hotel ARA Zwijndrecht
19-06-2018 Balanslezen – haal het maximale uit uw balans
14-08-2018 Bijeenkomst de Beeren -Zomerborrel (OVZ)
19-09-2018 Gezamenlijke bijeenkomst Ondernemersverenigingen
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Zuid-Holland Zuid
Postbus 51
4200 AB  Gorinchem
088-6900280
zhz@meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen