Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Regionaal Ondernemersnieuws   Juli 2018   
In deze nieuwsbrief:
  • B. Your Event Manager nieuwe Partner
  • Gorcums Reisburo opent Travel Store in Dordtse kerk
  • SpartnerS gelooft in het winnen van de wedstrijd
  • Letselschade.com: Ons doel? Geen schade!
  • Nieuwe positionering Quick Plug door 2 Mèt Reclamebureau
  • Word Member
B. Your Event Manager nieuwe Partner

Britt van Engeland is onlangs Partner geworden van MeerBusiness ZHZ. Indien u bij de lunch met directeuren bij La Barrage in Alblasserdam aanwezig was, kan het zijn dat u haar daar al heeft ontmoet. Ronald Kip en Britt gaan onder andere samen de bijeenkomsten van MeerBusiness ZHZ voor de tweede helft van het jaar organiseren.  


Britt van Engeland tijdens een event op locatie.


Of u nu een klein of groot evenement wil organiseren en dit geheel of gedeeltelijk uit handen wil geven, bij Britt ofwel B. Your Event Manager bent u aan het juiste adres. B. Your Event Manager is een full-service organisatiebureau. Britt helpt u met het bepalen van het thema en de boodschap die u wilt overbrengen, de locatie van het event, het entertainment om het evenement heen en de catering. Passend bij elk vraagstuk en uw organisatie bedenkt en realiseert B. een (event) beleving, die het doel bereikt en hiermee inspeelt op de emoties van de bezoeker. Een evenement is tenslotte sterk middel om live in contact te zijn met uw doelgroep, in de tijd waarin steeds meer online gecommuniceerd wordt.

 

Britt kenmerkt zich als een enthousiaste, creatieve en daadkrachtige eventprofessional met oog voor detail. Ze gaat uit van mogelijkheden en creëert doeltreffende evenementen met veel positieve energie. Met haar ervaring op het gebied van eventmarketing, het creëren en organiseren van evenementen en haar passie en expertise betreft eventstyling gaat ze geen uitdaging uit de weg. Tevens draagt ze een warm hart toe aan diverse goede doelen en zet ze zich (vrijwillig) in met haar event gerelateerde kennis en ervaring. Haar inzet heeft zich in april beloond met een award namelijk, de FOTY award. Britt is uit 10.000 deelnemers verkozen tot ‘Freelancer of the Year’ in de categorie – beste starter.

                                      

Benieuwd naar meer? Bekijk onderstaande website en lees hier meer over Britt en haar event projecten.

 

B.Your Event Manager

T: 06-45048556
I: www.byoureventmanager.com
E: britt@byoureventmanager.com

 
Gorcums Reisburo opent Travel Store in Dordtse kerk

Vlnr: Directeur Frank Visch, Travel Store Manager José van Felius en reisprogramma presentator Chris Zeegers bij de opening van de Travel Store in Dordrecht.

 

Frank Visch, (mede-)directeur van de Gorcums Reisburo Groep, heeft vrijdagavond zijn nieuwe Travel Store geopend in een monumentale kerk in het centrum van Dordrecht. Samen met José van Felius, die al tien jaar bij Gorcums Reisburo werkt en nu de store manager is van de nieuwe winkel in Dordrecht, ontving hij tientallen relaties uit de branche.

 

Frank Visch heeft drie reisbureaus in Leerdam, Hardinxveld-Giessendam en Gorinchem, die als verzorgingsgebied de omliggende regio hebben.

Daarnaast behoort ook de online prijsvechter Traveltroef.nl (met inbegrip van Traveltroef.be) tot de Gorcums Reisburo Groep. Dat is inclusief het reisbureau onder de naam Traveltroef in het centrum van Gorinchem. Tenslotte is er de zakentak onder de naam Piloot Koen. Samen met zijn broer Ron en Natascha Visser vormt Frank Visch de directie van Gorcums Reisburo Groep.

 

Met de opening van de Travel Store stapt Visch in het gat in de markt in Dordrecht, dat ontstond na het faillissement van de reisbureaus van Van Maren in 2013. Dat is volgens hem nooit opgevuld. Volgens Visch ontwikkelt Dordrecht zich tot een lucratieve markt, ook voor de (zaken)reiswereld. Zijn Travel Store is gevestigd in de monumentale Waalse Kerk, in het centrum van Dordrecht, op de hoek van een van de drukste winkelstraten van de stad.

 

‘Dit is mijn laatste dag hier,’ stelde Visch met een knipoog. ‘Vanaf zaterdag is het de beurt aan José en haar team om het hier in Dordrecht waar te maken.’

 

Behalve reizen verkoopt de Travel Store onder andere reisboeken en koffers. Daarnaast is er een ruimte, ingericht met kerkbanken, waar presentaties worden gehouden.

 

Chris Zegers, die al 18 jaar reisprogramma’s op tv maakt, trad als gastspreker op. ‘Ik voel me geen presentator die reist, maar een reiziger die presenteert. Pas dan kun je een goed reisprogramma maken. Als je doet wat je leuk vindt, krijg je daar energie van.’


Travel Store
Voorstraat 296
3311 ET  Dordrecht

T: 078-8200361
I: www.travelstore.nl
E: info@travelstore.nl

 

 
 

 

SpartnerS gelooft in het winnen van de wedstrijd

Wij helpen bedrijven, gaan samen aan de slag en geven nooit op. 

Pieter-Jan Koolmees (Hardinxveld-Giessendam) 
Partner & Consultant bij SpartnerS Organisatieadvies. 

 

SpartnerS is opgericht in 2006 en heeft haar hoofdkantoor in Nuenen. De organisatieadviseurs van SpartnerS zijn naast specialisten ook bedrijfskundige generalisten. Hierdoor kunnen zij in de volle breedte meedenken bij vraagstukken in de onderneming en komen dan met reële, haalbare oplossingen.

 

“Bij continu verbeteren is het een uitdaging het beste uit mensen en vraagstukken te halen” geeft Pieter-Jan aan. “Het creëren van betrokken medewerkers is een intensief traject. Daarbij staat het eindresultaat altijd voorop, namelijk een hogere productiviteit, optimale processen, een positieve uitstraling naar klanten en een beter bedrijfsresultaat.” Pieter-Jan begeleidde de afgelopen 20 jaar veranderingen binnen complexe organisaties. 

 

De Maakindustrie is het werkveld

De praktijk is de beste leerschool: de adviseurs van SpartnerS hebben advies- én lijnmanagementervaring opgedaan in uiteenlopende sectoren zoals machinebouw,  plaatbewerking, staalbouw, meubelindustrie, procesindustrie, spuitgieten, installatietechniek en technisch onderhoud, marketing en financiële dienstverlening. 

 

Samen aan de slag

Roepen aan de zijlijn dat het beter kan is niet zo moeilijk. Daarom gaan we samen met het management en de medewerkers aan de slag. Onze werkwijze is mensgericht, respectvol, oprecht en doortastend. 

 

Mogen wij u ook uitdagen?

Neem dan contact op met Pieter-Jan Koolmees.

SpartnerS

p/a Kerkweg 62
3371 AG  Hardinxveld-Giessendam

T: 06-57880434

I: www.spartners.nl

 
Letselschade.com: Ons doel? Geen schade!

 

Klik op de afbeelding om het gehele artikel goed te kunnen lezen »»


Letselschade.com
De Wederik 8
3355 SK  Papendrecht
T: 078-6443444
I : www.letselschade.com

E: info@letselschade.com

 

Nieuwe positionering Quick Plug door 2 Mèt Reclamebureau

Tijdens de GreenTech in de RAI in Amsterdam toont Quick Plug haar geheel vernieuwde merkidentiteit met een opvallende stand en spraakmakende press release. 2 Mèt Reclamebureau mocht de gehele strategie tot en met de uitvoering verzorgen. 

 

The evolution of roots
Quick Plug bundelt de krachten van Grow-Tech Inc. (US), Quick Plug (NL) en Omni Growing Solutions (CN). De drie bedrijven vormen nu één krachtige en onafhankelijke partij die opereert in de wereldwijde pluggenmarkt voor de professionele tuinbouw, bomensector en landbouw. Met deze bundeling is er 75 jaar aan kennis en ervaring samengebracht. Quick Plug biedt een breed scala aan verschillende concepten en segmenten voor het kweken van diverse gewassen. De nieuwe huisstijl en haar pay-off: The evolution of roots benadrukken het innovatieve karakter van het vernieuwde Quick Plug. 

 

GreenTech
Quick Plug is al een gevestigde naam, maar biedt door het samengaan van de drie bedrijven een nog breder assortiment aan producten én kennis. En daar hoort een nieuwe merkidentiteit bij! De lancering hiervan vond plaats tijdens de GreenTech (12-14 juni). In de stand is de nieuwe huisstijl en het complete assortiment te vinden. Tijdens een speciaal moment om 10 uur ’s morgens op de openingsdag wordt voor de genodigde pers de huisstijl officieel onthuld. Voor de Noord-Amerikaanse klanten doet Quick Plug de lancering nog eens ‘dunnetjes over’ tijdens Cultivate ’18 in Ohio, USA (14-17 juli).   

 

Nieuwe website
Ook online is het vernieuwde Quick Plug te vinden: www.quickplug.global is de gloednieuwe en zojuist gelanceerde website.

Voor meer informatie:
2 Mèt

Ebweg 3a
2991 LS  Barendrecht

T: 0180-645434
I: www.2met.nl
E: info@2met.nl

 
Word MemberHeeft u zich ook voorgenomen om uw netwerk te vergroten? 
Laat dan hier uw gegevens achter en dan kunt u dat voornemen van uw lijstje afvinken. Members van MeerBusiness ZHZ (Zuid-Holland Zuid) profiteren van een groot, gevarieerd, actief en professioneel netwerk. Regelmatig afwisselende bijeenkomsten die we via de nieuwsbrief aankondigen. Voor de kosten hoeft u het niet te laten.
Word nu lid voor slechts € 295,00 tot eind 2019!

Word nu lid en profiteer direct van de mogelijkheden van MeerBusiness ZHZ!!!

We hopen u snel te ontmoeten!

 


                                   
 
Evenementen
28-08-2018 Back to Business Event
 
Volledige agenda
Agenda
14-08-2018 Bijeenkomst de Beeren - Zomerborrel (OVZ)
07-09-2018 Cultureel Amsterdam met de IKG Ondernemingsvereniging
15-09-2018 VSO Running Dinner-Veiling-Feest
19-09-2018 Gezamenlijke bijeenkomst Ondernemersverenigingen
01-10-2018 Hoe beheerst u het cyber security risico voor uw onderneming
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Zuid-Holland Zuid
Postbus 51
4200 AB  Gorinchem
088-6900280
zhz@meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen