Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Regionaal Ondernemersnieuws   November 2018   
In deze nieuwsbrief:
  • Geslaagde MeerBusiness Dineren met Directeuren in RotterTram!
  • Regio-Glasvezel realiseert glasvezel in bedrijfsverzamelpanden Gorinchem
  • Geslaagde InnerCircle met presentatie DAR Bouwadvies
  • Nog 50 dagen tot kerst! Al een passend geschenk gevonden om mensen te bedanken?
  • Britt van Engeland - Genomineerd voor de VIVA400 awards
  • Word Member
Geslaagde MeerBusiness Dineren met Directeuren in RotterTram!


Het was even spannend of iedereen het wel op tijd zou halen, vanwege het slechte weer en de vele files. Maar met een lichte vertraging en wat creatief denkwerk kon iedereen mee met de RotterTram. We hebben een prachtige rit langs de highlights van Rotterdam gemaakt. Onderweg hebben we genoten van een diner op topniveau en de goede service van de medewerkers van de GasteRhoon Groep. Gedurende de rit is er flink genetwerkt en zijn er weer mooie nieuwe contacten ontstaan.


Door een verkeerde wisselstand en adequaat optreden van de trambestuurster en overig personeel van de RotterTram hebben we via de remise van Kralingen onze weg vervolgd.

Al met al een geslaagde bijeenkomst, waar nog lang over werd na gesproken.


                                                                                                        

 
Bekijk hier alle foto's
Regio-Glasvezel realiseert glasvezel in bedrijfsverzamelpanden Gorinchem


 

Telecomvoorzieningen zoals internet en telefonie laten vaak te wensen over in bedrijfsverzamelgebouwen.

Het is namelijk geen vanzelfsprekendheid dat er moderne verbindingen  zoals glasvezel beschikbaar zijn, terwijl de vaak verouderde verbindingen qua snelheid en betrouwbaarheid niet meer voldoen. Veel ondernemingen hebben dan ook interesse in de aanleg van glasvezel. Dit betekent voor hen een verbetering van internetkwaliteit en snelheid.
Ook voor de eigenaar van een bedrijfsverzamelgebouw is glasvezel interessant. De aanleg van glasvezel verhoogd namelijk de verhuurbaarheid van een bedrijfsverzamelgebouw.

Zo zorgt Regio-Glasvezel in samenwerking met bedrijfsverzamelgebouw-eigenaren ervoor dat huurders kunnen beschikken over snelle, schaalbare glasvezelverbindingen, tegen scherpe tarieven.

Zo realiseerde Regio-Glasvezel onder meer projecten in Gorinchem en Zwijndrecht. Ook bij Rik Pellikaan, de eigenaar van meerdere Bedrijfsverzamelpanden in Gorinchem, is het pand aan de Avelingen-west ontsloten met een professionele glasvezelaansluiting: “Wij zijn tevreden over de goede samenwerking met Regio-Glasvezel en blij een goede betaalbare internetverbinding te kunnen aanbieden aan de verschillende huurders”.


Regio-Glasvezel

Ohmstraat 50
3335 LT  Zwijndrecht

T: 088-7344648

I: www.regioglasvezel.nl
E: info@regioglasvezel.nl

 
Geslaagde InnerCircle met presentatie DAR BouwadviesOnlangs was er een interessante bijeenkomst, waar ing. A. (Arne) Mets en ing. D.A. (David) Roelofs van DAR Bouwadvies, een presentatie hielden. De diverse facetten van het bedrijf kwamen aan bod, doorspekt met anekdotes uit de praktijk. Een gevarieerd gezelschap met een link naar de bouw was aanwezig.

 

De bijeenkomst vond plaats in Le Barrage in Alblasserdam, waar DAR Bouwadvies alle vergunningen van de verbouwing van pand van Rabobank naar restaurant hebben geregeld.Daarnaast kwam 1 van de deelnemers aan de InnerCircle met een aardige propositie, wat voor DAR Bouwadvies na bestudering van de case wellicht tot een nieuwe tak van het bedrijf gaat leiden.

 

DAR Bouwadvies
Edisonweg 60
2952 AD  Alblasserdam

T: 078-2000219
M: 06-25114068
I: www.darbouwadvies.nl
E: info@darbouwadvies.nl

 
Nog 50 dagen tot kerst! Al een passend geschenk gevonden om mensen te bedanken?


Annelies den Besten


Nog 50 dagen tot kerst! Al een passend geschenk gevonden om uw medewerkers en relaties te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar?

 
December is dé tijd van het jaar om uw medewerkers en uw relaties te waarderen voor hun inspanningen van het afgelopen jaar. Met nog maar 50 dagen tot kerst is nu het moment om een passend geschenk te kiezen. De showroom van Den Besten met meer dan 4000 verschillende artikelen is elke werkdag geopend tussen 8:30 en 17:00 uur. Ook een afspraak buiten de normale openingstijden behoort tot de mogelijkheden. Onze kerstspecialisten staan klaar om u te helpen met het maken van een goede keuze. Een origineel kerstpakket, een mooi cadeau of een drankgeschenk, er zijn vele mogelijkheden. Ook voor promotionele items voorzien van uw logo bent u bij Den Besten aan het juiste adres. Van kleine give aways zoals pennen, sleutelhangers en bedrukte post-its tot bijvoorbeeld powerbanks, drinkflessen en draadloze speakers, de mogelijkheden zijn eindeloos.
Met meer dan 20 jaar ervaring adviseert het team van Den Besten u graag!

  Neem een kijkje bij Den Besten!

Den Besten Kerst- & Relatiegeschenken
Kubus 50
3364 DG  Sliedrecht

T: 0184-611628

I: www.denbesten.nl

E: info@denbesten.nl

Britt van Engeland - Genomineerd voor de VIVA400 awardsOp 15 november is het weer zover: dan reikt VIVA voor de elfde keer de enige echte VIVA400-awards uit. Onlangs is de lijst met daarop 400 inspirerende vrouwen die uitblinken in hun vakgebied samengesteld. Jaarlijks worden 400 topvrouwen genomineerd vanwege hun prestatie. Vrouwen die het afgelopen jaar in de schijnwerpers stonden doordat ze bijvoorbeeld een speciale prijs wonnen, een geslaagd en uniek idee hadden, een succesvolle eigen business startten of een bijzondere prestatie neerzetten.


De VIVA400-awards worden uitgereikt binnen zes categorieën; Creatieven, Knappe Koppen, Krachtpatsers, Techtalenten, Wereldverbeteraars en Zakenwonders.
Britt is genomineerd in de categorie ‘creatieven’.


Over Britt van Engeland
Vorig jaar mei startte Britt als freelance eventmanager. Ze houdt van het creëren en het toevoegen van waarde aan toffe eventconcepten en ze realiseert dit het liefst van a tot z. Britt gelooft in de kracht van live-communicatie en interactie. Een event is daar een zeer geschikt middel voor. Ze weet evenement geheel op maat te organiseren en ze weet haar opdrachtgevers te inspireren en verassen. In april dit jaar werd Britt bekroond met de titel 'Freelancer of the Year' in de categorie beste starter en heeft ze de FOTY-award in ontvangst mogen nemen.

 

Kijk voor meer informatie op:
www.viva400.nl

Word MemberHeeft u zich ook voorgenomen om uw netwerk te vergroten? 
Laat dan hier uw gegevens achter en dan kunt u dat voornemen van uw lijstje afvinken. Members van MeerBusiness ZHZ (Zuid-Holland Zuid) profiteren van een groot, gevarieerd, actief en professioneel netwerk. Regelmatig afwisselende bijeenkomsten die we via de nieuwsbrief aankondigen. Voor de kosten hoeft u het niet te laten.
Word nu lid voor slechts € 225,00 tot eind 2019!

Word nu lid en profiteer direct van de mogelijkheden van MeerBusiness ZHZ!!!

We hopen u snel te ontmoeten!

 


                                   
 
Evenementen
29-11-2018 Bedrijfsbezoek MeerBusiness
 
Volledige agenda
Agenda
08-11-2018 Culturele avond IKG
13-11-2018 Werkgevers Drechtsteden- IT Masterclass Privacy en Informatiebeveiliging
15-11-2018 ManualMaster Congres 2018
21-11-2018 Bezoek Penitentiaire instelling Dordtse Poorten
22-11-2018 Opening pand Hoek en Blok
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Zuid-Holland Zuid
Postbus 51
4200 AB  Gorinchem
088-6900280
zhz@meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen