Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Regionaal Ondernemersnieuws   januari 2019   
In deze nieuwsbrief:
  • Nieuwe makelaar en vastgoedadviseur bij Van Vliet bedrijfsmakelaars & adviseurs
  • H@RY brengt efficiency en gemak
  • Letselschade.com ontzorgt klanten van (assurantie) tussenpersonen na ongeval
  • B. Your Event Manager – de event manager voor jouw zakelijke evenement!
  • Word Member

Nieuwe makelaar en vastgoedadviseur bij Van Vliet bedrijfsmakelaars & adviseurs

Eline Donk

Eline Donk is al sinds 2000 werkzaam als commercieel medewerkster binnendienst bij Van Vliet bedrijfsmakelaars & adviseurs. Eline heeft daardoor ruime ervaring opgedaan op het gebied van bedrijfsmatig onroerend goed en heeft per 1 januari 2019 een nieuwe functie bij Van Vliet als makelaar/vastgoedadviseur.

Eline Donk is samen met John Zandbergen en Pieter Oskamp aanspreekpunt voor verkoop, verhuur, taxaties en alle andere vraagstukken op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed in het werkgebied Alblasserwaard en Drechtsteden.

 

U kunt Eline Donk bereiken via 06 - 23899806 of donk@vanvliet.net.

 

Van Vliet Bedrijfsmakelaars & adviseurs
Jhr. Van Karnebeekweg 6b
2982 VL  Ridderkerk


T: 0180-434343
I: www.vanvliet.net
E: info@vanvliet.net

 
H@RY brengt efficiency en gemak


Met H@RY heeft u alle HRM-zaken op orde. Efficiënt, overzichtelijk, veilig en ‘powered by’ Hoek en Blok. Uw onderneming in control. Dat geeft rust en ruimte! In dit digitale tijdperk mag een app daarbij natuurlijk niet ontbreken.

 

 

De app van H@RY zorgt voor veel gemak voor u, maar vooral ook voor uw werknemers. Zij hebben via de app direct inzage in:

• Loonstroken en jaaropgaves

• Verlof saldo en verlofkaarten

• Digitale dossier

 

De app maakt het ook mogelijk om:

• Veilig documenten te delen

• Verlof aan te vragen

• Eenvoudige declaraties of mutaties in te dienen

 

Geen handmatige mutaties meer

Rondslingerende bonnetjes zijn verleden tijd. Via de app kunnen werknemers heel eenvoudig declaraties indienen. Nog voor de lunch achter de kiezen is, is het bonnetje al via de app gefotografeerd en ingediend. Als werkgever hoeft u deze alleen te accepteren en aan te geven in welke loonrun de betaling verwerkt kan worden. Ook te declareren (over)uren kunnen op deze wijze eenvoudig worden ingediend en verwerkt. Wel zo efficiënt! 

 

Peter Roskam en Eva Huizer

 

Arbeidsrechtelijk advies

Worstelt u ook met het toepassen van wetswijzigingen op bijvoorbeeld uw arbeidscontracten? Of bent u wellicht al eens in de situatie terecht gekomen dat u per abuis oude gegevens vergeet te vervangen bij een nieuw contract? Ook hiervoor biedt H@RY uitkomst.

 

Met H@RY kunt u eenvoudig documenten genereren. De arbeidsjuristen van Hoek en Blok zorgen voor de basisbestanden. Volledig afgestemd op uw onderneming. Ook het onderhoud wordt voor u verzorgd, zodat de documenten altijd actueel zijn volgens de laatste wet- en regelgeving en CAO. Handig, die H@RY!

 

Daarnaast kunt u H@RY nu ook aansluiten op de eerstelijns arbeidsrechtelijke helpdesk. Basisvragen worden hierbij direct telefonisch beantwoord en heeft u altijd snel actuele en specialistische kennis beschikbaar.

 

Benieuwd wat H@RY voor uw onderneming kan betekenen? Maak nu kennis tijdens een demo: HRM@hoekenblok.nl. Of bel met Peter Roskam of Eva Huizer, 0184-496800. Of klik op onderstaand logo:

 


 
Letselschade.com ontzorgt klanten van (assurantie) tussenpersonen na ongeval


Stel, een automobilist verleent u geen voorrang terwijl u fietst en rijdt u aan. U komt lelijk ten val, belandt in het ziekenhuis en wellicht moet u zelfs revalideren om volledig te herstellen. 

 

Nadat u bent ontslagen uit het ziekenhuis belt u met uw tussenpersoon met de mededeling dat uw fiets in de kreukels ligt. De medewerker zal vragen hoe het met u gaat. U legt uit dat u letsel heeft opgelopen bij het ongeval en dat u daar nu nog de gevolgen van ondervindt.

 

Op dat moment is het prettig als uw tussenpersoon u kan doorverwijzen naar Letselschade.com. De begeleiding door de expert van Letselschade.com is zeer veelzijdig, waarbij herstel en schadeloosstellen centraal staan. 

 

Afhankelijk van de ernst van het letsel kunnen medici, arbeidsdeskundigen, herstelcoaches of andere specialisten ingeschakeld worden. Verder onderhoudt de expert de contacten met alle bij uw letselschade betrokken partijen.

 

Wanneer door het ongeval uw inkomen vermindert, is er sprake van verlies van arbeidsvermogen. Onze rekenkundige experts zijn gespecialiseerd in het berekenen van dit (toekomstige) verlies.

 

Letselschade.com werkt al vele jaren samen met een groot aantal tussenpersonen. Het uitgangspunt is totale ontzorging van hun verzekerde klant. Hier is in eerste instantie het slachtoffer mee geholpen, maar daarnaast ook de tussenpersoon die na zijn doorverwijzing verzekerd kan zijn van een tevreden klant.

Zelf tussenpersoon? Neem contact op met Stefan van der Leun (externe relaties), svanderleun@letselschade.com.

 


Letselschade.com
De Wederik 8
3355  SK  Papendrecht

T: 078-6443440
I: www.letselschade.com
E: info@letselschade.com

 
B. Your Event Manager – de event manager voor jouw zakelijke evenement!Mogelijk heb je Britt al eens ontmoet bij één van de MeerBusiness evenementen. Britt heeft in 2018 de ‘Freelancer of the Year’ award gewonnen en is constant in beweging. Als ervaren event professional organiseert zij talloze zakelijke evenementen voor haar opdrachtgevers. Met haar oog voor detail weet zij onderscheidende evenementen te organiseren die een boodschap overbrengen, weten te raken en inspireren.  

 

Vorige week presenteerde ze haar nieuwe website. Op deze website biedt ze een gratis stappenplan aan voor bedrijven die een zakelijk evenement gaan organiseren. Dit is vormgegeven in een handboek, waarin 15 waardevolle event tips in staan, waar jij als event organisator aan moet denken om het meeste uit jou zakelijke evenement te halen.  

 

Natuurlijk kun je ook haar hulp inschakelen. Of je nu een groot en meeslepend evenement of een ingetogen evenement met een intieme setting nodig hebt, B. Your Event Manager regelt dit voor je. Britt werkt op een persoonlijke en pro-actieve manier, samen met jou om zo veel mogelijk uit jouw event te halen en zorgt voor resultaat en impact.

 

Voor welk event wil jij B. Your Event Manager inschakelen?

Start verkoop – opening – jubileum – relatie evenement - personeelsevent – productlancering – award uitreiking – gala – eerste paal event – sportevenement – goede doelen (charity) – eventstyling

Benieuwd naar meer?


B. Your Event Manager


T: 06-45048556
I: www.byoureventmanager.com
E: britt@byoureventmanager.com

 

Filmpje:

 
Word MemberHeeft u zich ook voorgenomen om uw netwerk te vergroten? 
Laat dan hier uw gegevens achter en dan kunt u dat voornemen van uw lijstje afvinken. Members van MeerBusiness ZHZ (Zuid-Holland Zuid) profiteren van een groot, gevarieerd, actief en professioneel netwerk. Regelmatig afwisselende bijeenkomsten die we via de nieuwsbrief aankondigen. Voor de kosten hoeft u het niet te laten.
Word nu lid voor slechts € 195,00 tot eind 2019!

Word nu lid en profiteer direct van de mogelijkheden van MeerBusiness ZHZ!!!

We hopen u snel te ontmoeten!

 


                                   
 
Evenementen
23-01-2019 “Dineren met Directeuren”
20-02-2019 Bedrijfsbezoek MeerBusiness
 
Volledige agenda
Agenda
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Zuid-Holland Zuid
Postbus 51
4200 AB  Gorinchem
088-6900280
zhz@meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen