Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Regionaal Ondernemersnieuws   februari 2019
In deze nieuwsbrief:
  • Geslaagde "Dineren met Directeuren" bij De Gieser Wildeman
  • Elycio Talen | Zakelijke taal- en cultuurtraining op maat in iedere gewenste taal
  • Film & jouw business ?!
  • BDO HR Circle 2019
  • Dordtse glossy ziet zijn laatste geestelijk vader vertrekken
  • Word Member
Geslaagde "Dineren met Directeuren" bij De Gieser Wildeman

Klik op onderstaande foto voor alle foto’s:


‘Dineren met Directeuren’ vond in het restaurant van De Gieser Wildeman plaats.
Foto's: Marcel Köppen Fotografie

 

Onlangs was een groep directeuren aanwezig bij de middagsessie van ‘Dineren met Directeuren’ van MeerBusiness ZHZ. Gelukkig waren de wegen weer schoon en kwam alles nog beter tot uiting door een aangename winterzon. Met een warm onthaal bij restaurant De Gieser Wildeman in Noordeloos werd de middag gestart met een aperitief. 

 

De inleiding werd verzorgd door MeerBusiness waarna de gastheer Danny Dwarswaard alle wetenswaardigheden aan de orde bracht en hoe dit restaurant al jarenlang op dit hoge niveau aan de weg timmert. De keukenbrigade van De Gieser Wildeman verraste ons met allerlei hoogstandjes.

 

Al met al een geslaagde middag! 

 

Restaurant De Gieser Wildeman
Botersloot 1
4225 PR  Noordeloos
T: 0183-582501
I: www.degieserwildeman.nl
E: info@degieserwildeman.nl

 
Elycio Talen | Zakelijke taal- en cultuurtraining op maat in iedere gewenste taal


Steeds meer landen en culturen gaan met elkaar samenwerken. Bedrijven fuseren, worden overgenomen, krijgen buitenlandse vestigingen of buitenlandse bestuurders. 

 

Spreek de taal van uw zakenpartner

Succesvol zakendoen in een internationale context is mensenwerk. Goede communicatie is cruciaal voor het behalen van het beste resultaat. Hoe doe je dat? Door de taal te spreken van uw zakenpartner. Elke taal en cultuur kent zijn eigen omgangsvormen: wanneer je die goed kent wordt zakendoen een stuk gemakkelijker. 

 

Elycio Talen | Taal- en cultuurtrainingen

Elycio Talen biedt sinds 1966 zakelijke taaltrainingen waarmee u in alle taalgebieden uit de voeten kunt. Met onze professionele trainers leert u de taal op een praktische en doelgerichte manier: volledig afgestemd op uw behoeften en mogelijkheden en met de terminologie van uw vakgebied. Een andere taal betekent vaak ook een andere manier van denken. Bij ons leert u daarom naast de taal ook de zakelijke en sociale gebruiken van een land kennen. U krijgt dus niet alleen de techniek, maar ook de handleiding. 

 

Taalassessments

Wilt u er zeker van zijn dat u en uw medewerkers over alle benodigde vaardigheden beschikken? Of de taalvaardigheid bepalen bij sollicitaties, overplaatsing en beslissingen over benodigde taaltrainingen? De taalassessments van Elycio Talen vormen het antwoord op deze behoeftes. Elycio biedt u een scala aan hulpmiddelen om de benodigde taalvaardigheid te inventariseren en de aanwezige kennis en kunde te toetsen. 

 

Elycio Tekst & Vertaling | Perfecte internationale documenten
Internationale contacten verlopen zelden alleen mondeling. Vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling biedt u een breed scala aan diensten om uw internationale documenten de juiste aansprekende inhoud en vorm te geven.

 

Investeren in taalvaardigheid
Taalvaardigheid is een belangrijk communicatie-instrument voor het opbouwen van nieuwe relaties en het versterken van bestaande relaties. Investering in taal maakt doorgroeimogelijkheden voor zowel de medewerkers als de organisatie mogelijk 

 

Ook investeren in taalontwikkeling van uw medewerkers en uw organisatie? Of uw documenten aansprekend, accuraat en vakkundig laten vertalen?
Neemt u voor een aanbod op maat gerust contact met ons op! 

 

Elycio Talen
Scheepmakerij 230
3331 MB  Zwijndrecht

 

T: 078-6449770
I: www.elyciotalen.nl

E: info@elyciotalen.nl
 
Film & jouw business ?!Cinema The Movies in het mooie centrum van Dordrecht ken je vast wel van het gevarieerde aanbod van kwaliteitscinema en familie-entertainment. Maar wist je dat steeds meer organisaties de bioscoop weten te vinden als locatie voor een bedrijfsactiviteit? 

 

Film is namelijk heel goed benutten voor plezier of productiviteit… of beide. The Movies co-creëert en verzorgt graag filmevents om medewerkers te trakteren, teamvorming te stimuleren, jubilea te vieren, producten/diensten te presenteren etc. Op basis van inspirerende (korte of lange) films in combinatie met prima catering-arrangementen en eigen inbreng (filmmateriaal, pep-talk, sprekers, workshops etc.). Alles naar eigen keuze. Dus nooit ‘standaard’ of ‘gewoon’ en in een onderscheidende, sfeervolle ambiance, die qua capaciteit varieert van 10 tot 150 personen.

 

 

Een impressie vind je op www.themoviesdordrecht.nl/zaalverhuur of op www.cinesamen.nl. Maar echt ontdekken of we film ook voor jouw organisatie kunnen laten werken, vraagt een persoonlijk gesprek met directeur Geert ter Steeg.

 

Cinema The Movies Dordrecht
Nieuwstraat 60-62
3311 XR  Dordrecht

 

T: 06-20247768
I: www.cinesamen.nl
E: info@themoviesdordrecht.nl

 
BDO HR Circle 2019

ACTUALITEITEN ARBEIDSRECHT EN LOONHEFFING

 

Deskundige sprekers brengen u tijdens de BDO HR Circle op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht, P&O, loonbelasting of loonadministratie.

Dit voorjaar vindt de HR Circle weer plaats op diverse data en locaties in het land, waaronder 19 maart in Rotterdam. Er wordt onder andere aandacht besteed aan het wetsvoorstel Arbeidsmarkt in balans (WAB) en de daarin per 1 januari 2020 beoogde arbeidsrechtelijke wijzigingen.

Welke gevolgen hebben deze wijzigingen voor u in de praktijk?

Daarnaast wordt belangrijke actuele rechtspraak behandeld en wordt u geïnformeerd over de ontwikkelingen rondom de wet DBA, de werkkostenregeling en uiteraard overige loonfiscale zaken.

Meer informatie en aanmelden kan via www.evenementenbdo.nl/hr-circle

 


 
Dordtse glossy ziet zijn laatste geestelijk vader vertrekkenIn ‘een vlaag van verstandsverbijstering’ richtten Henk Donkervoort en Ad Heijsman kort na de eeuwwisseling het blad Lifestyle Dordrecht op. Waar de oud-voorzitter van FC?Dordrecht al eerder afscheid nam van de glossy, vertrekt nu ook Henk Donkervoort. ,,Met liefde overwin je alles.’’

 

Na meer dan zestig magazines en zestigduizend pagina’s vindt geestelijk vader Henk Donkervoort het welletjes geweest. Hij trekt de stekker uit het enige glimmende, glanzende tijdschrift (glossy) van zijn stad Dordrecht. Voor zichzelf welteverstaan, want het magazine Lifestyle Dordrecht blijft na zijn vertrek gewoon bestaan.

Lees het gehele artikel

Bron AD

 
Word MemberHeeft u zich ook voorgenomen om uw netwerk te vergroten? 
Laat dan hier uw gegevens achter en dan kunt u dat voornemen van uw lijstje afvinken. Members van MeerBusiness ZHZ (Zuid-Holland Zuid) profiteren van een groot, gevarieerd, actief en professioneel netwerk. Regelmatig afwisselende bijeenkomsten die we via de nieuwsbrief aankondigen. Voor de kosten hoeft u het niet te laten.
Word nu lid voor slechts € 195,00 tot eind 2019!

Word nu lid en profiteer direct van de mogelijkheden van MeerBusiness ZHZ!!!

We hopen u snel te ontmoeten!

 


 
Evenementen
20-02-2019 Bedrijfsbezoek MeerBusiness
04-04-2019 Partnerbijeenkomst MeerBusiness
 
Volledige agenda
Agenda
07-03-2019 BDO HR Circle 2019
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Zuid-Holland Zuid
Postbus 51
4200 AB  Gorinchem
088-6900280
zhz@meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen