Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Regionaal Ondernemersnieuws   mei 2020   
In deze nieuwsbrief:
  • Het Meeting House staat voor u klaar met gepaste afstand
  • De CORBAN, een flexibel roll-up pvc scherm
  • Abel.Grand café restaurant gaat vanaf 1 juni a.s. open
  • CT-AV Preventieve persoon koortsdetectie
  • Het kost 20 seconden en maakt een enorm verschil voor onze zorghelden wereldwijd!
  • Word Member
Het Meeting House staat voor u klaar met gepaste afstand

Overzicht van de mogelijkheden bij het Meeting House.

 

Het Meeting House heeft haar gasten enorm gemist

De afgelopen tijd heeft iedereen ervaren hoe het is om via conference calls te vergaderen. De meeste mensen zijn hier nu erg handig in geworden. Toch gaat er niks boven real life contact. Online vergaderen is erg vermoeiend en je mist toch het directe contact en de gezichtsuitdrukkingen die vaak meer vertellen dan woorden.

 

We zijn dan ook ongelofelijk blij dat we u de mogelijkheid kunnen bieden om elkaar weer te ontmoeten in de inspirerende omgeving van het Meeting House. We staan, zij het op gepaste afstand, voor u klaar om u met de gastvrijheid die u van ons gewend bent te ontvangen in onze mooie ruime Conferentieruimte. Deze ruimte van 144 m2 groot en normaal geschikt voor maximaal 150 personen, is momenteel de enige ruimte die we verhuren. We bieden we deze zaal nu aan voor het maximaal toegestane aantal personen van 30, zodat we iedereen de mogelijkheid bieden om voldoende afstand van elkaar te houden. 

 

 

Uiteraard zullen de richtlijnen van het RIVM strikt door het Meeting House worden nageleefd. Zo nemen we op alle plaatsen 1,5 m afstand in acht en bieden we alle gasten een eigen vergadertafel. Op diverse punten staat handgel, we werken met handschoentjes en we reinigen alle contactpunten zo vaak mogelijk. 

 

Wennen aan de nieuwe situatie moeten we allemaal. Maar we kijken er vol enthousiasme naar uit om onze gasten weer te kunnen ontvangen. 

 

Meeting House
Johan de Wittstraat 2
3311 KJ  Dordrecht

 

T: 078-6146724

I: www.meetinghouse.nl

E: info@meetinghouse.nl

 
De CORBAN, een flexibel roll-up pvc scherm

Het flexibele roll-up PVC scherm.

 

De CORBAN, een flexibel roll-up pvc scherm om Corona besmetting (Covod-19) tussen personen te voorkomen. Creëer eenvoudig een afscheiding (social distancing). Uitstekend te gebruiken bij kapsalons, kantoren en winkels etc.

Voor meer informatie en of een bestelling ga naar: www.corbanscherm.nl

De CORBAN is een product van Zeilmakerij Werkendam.

 

Bekijk hier een filmpje:

 

Zeilmakerij Werkendam bv 

Beatrixhaven 19

4251 NK   Werkendam

 

T: 0183-562911
I: www.zeilmakerijwerkendam.nl
E: info@zeilmakerijwerkendam.nl

Abel.Grand café restaurant gaat vanaf 1 juni a.s. open


Nieuwe look-and-feel van het restaurant.

 

 

Het is een lange tijd stil geweest maar wij zijn enorm blij om met jullie te kunnen delen dat wij vanaf 1 juni eindelijk onze deuren mogen openen!

 

Wij zijn erg benieuwd wat jullie van het nieuwe Abel. vinden.
Je kunt nu al online een tafeltje reserveren op www.abel-restaurant.nl.

Wees er snel bij, want vol = vol 

 Abel.
Albrandswaardsedijk 194
3172 XB  Poortugaal

T: 010-5011500
I: www.abel-restaurant.nl
E: info@abel-restaurant.nl

 
CT-AV Preventieve persoon koortsdetectie

 

Wij zitten met z`n allen in een ongelooflijke periode van onzekerheden. Maar toch zijn er vooruitzichten waarvan we weten dat die gaan komen bij versoepeling van de maatregelen dat alle bedrijven en instanties weer gaan starten met werkzaamheden op kantoor. Het risico hiervan is dat de kans op besmetting met het coronavirus binnen uw bedrijf kan intreden. CT-AV heeft hiervoor een preventieve oplossing. Met behulp van een koortsdetectie camera kan verhoging van lichaamstemperatuur c.q. koorts vroegtijdig worden gedetecteerd en blijft ú en uw bedrijf gezond!

 

Preventieve persoon koortsdetectie

Met de nieuwe geavanceerde detectoren en algoritmen kunnen koortsdetectie camera's' real time verhoogde lichaamstemperaturen detecteren in bewegende menigten. Met een nauwkeurigheid tot ± 0.5° C, waardoor het uitermate geschikt is voor kantoorgebouwen, fabrieken, stations, winkels en andere openbare gelegenheden. 

 

AVG-wetgeving

Omdat we ook te maken hebben met de huidige AVG-wetgeving (Algemene Verordening Gegevensbescherming), is het ook van belang om te weten dat met een dergelijke thermische/thermografische oplossing, de persoon in beeld onherkenbaar is en blijft. Er zijn geen details in beeld welke kunnen terugleiden tot een selectie van herkenbaarheid. Dit is natuurlijk van belang bij diverse openbare gelegenheden, zoals ziekenhuizen en gemeenten.

 

Werking

De thermografische koortsdetectie producten zullen niet buiten werken, maar het betreft een binnen oplossing. Dit in verband met de nauwkeurigheid van de te meten temperatuur welke een nauwkeurigheid kent van ongeveer 0.5°. De meest ideale opstelling is een camera op een statief (ongeveer 1.5 meter vanaf de grond) welke personen meet van de voorzijde. Via onderstaande link kunt u de video met uitleg van onze koortsdetectie bekijken. 

 

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte mail of bel.
Bekijk hier de Folder Koorts screening CT-AV

 

CT-AV
Hoefsmidstraat 44a
3194 AA  Rotterdam-Hoogvliet

 

T: 010-4385859

I: www.ct-av.nl/koortsdetectie
E: info@ct-av.nl

 

 
Het kost 20 seconden en maakt een enorm verschil voor onze zorghelden wereldwijd!

 

Help je mee om alle zorgverleners een warm hart onder de riem te steken? De wereld wordt geconfronteerd met een ongekende humanitaire crisis als gevolg van het Corona-virus. Onze zorgverleners, die hun leven voor ons op het spel zetten, worden op de proef gesteld. Onze waardering uitspreken is het minste dat we kunnen doen.

 

Daarom is www.dankaandezorg.nl in het leven geroepen. Wij willen 1 miljoen bedankjes online ophalen en deze met 10 miljoen zorgverleners delen. De afgelopen week zijn deze bedankjes live gedeeld met 40.000 zorgverleners via schermen in 36 ziekenhuizen in Nederland.

 

Dit initiatief is in Nederland gestart en is sinds deze week ook live in 10 andere landen, zoals Duitsland, Frankrijk, Amerika en India. Het is een wereldwijde beweging die mensen lokaal aanspreekt met een wereldwijde impact en dat zonder budget.

 

Het team dat het initiatief heeft opgezet bestaat uit ervaren ondernemers en innovators uit de gezondheidszorg met werkervaring bij organisaties zoals Amsterdam Academic Medical Center, booking.com, Harvard Medical School, McKinsey, TBWA en de One Billion Happy Foundation.

 

Steun de zorg via www.dankaandezorg.nl en laat jouw persoonlijke bedankje achter. Wij zorgen dat jouw bedankje zorgverleners in de hele wereld bereikt!

 
Word MemberHeeft u zich ook voorgenomen om uw netwerk te vergroten? 
Laat dan hier uw gegevens achter en dan kunt u dat voornemen van uw lijstje afvinken. Members van MeerBusiness ZHZ (Zuid-Holland Zuid) profiteren van een groot, gevarieerd, actief en professioneel netwerk. Regelmatig afwisselende bijeenkomsten die we via de nieuwsbrief aankondigen. Voor de kosten hoeft u het niet te laten.
Word nu lid voor slechts € 295,00 tot eind 2021!

Word nu lid en profiteer direct van de mogelijkheden van MeerBusiness ZHZ!!!

We hopen u snel te ontmoeten!

 


                                   
 
Evenementen
14-05-2020 InnerCircle
28-05-2020 Virtuele Netwerkbijeenkomst
 
Volledige agenda
Agenda
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Zuid-Holland Zuid
Postbus 51
4200 AB  Gorinchem
085-9024990
zhz@meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen