Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Regionaal Ondernemersnieuws   augustus 2020   
In deze nieuwsbrief:
  • Een nieuwe mijlpaal voor Strago Electro
  • Actie “steun Blijdorp” enorm succes!
  • Nieuwe uitstraling Meis Brandbeveiliging
  • Verbreding van A15 is van start gegaan
  • Word Member
Een nieuwe mijlpaal voor Strago Electro

Impressie en eerste paal van nieuwe pand.

 

Het al sinds 1957 gevestigde Strago Electro gaat voor nieuwbouw


Een must volgens Wil Gremmen, DGA van Strago. De wens van nieuwbouw bestond al zo’n 10 jaar geleden, maar diverse projecten van Rijkswaterstaat stonden hierbij in de weg. Ten eerste het project “Ruimte voor de rivier”. Verwacht werd dat de rivieren in Nederland in de toekomst in toenemende mate extreem grote hoeveelheden water moesten afvoeren. De Avelingen zouden ze dan gebruiken als opslaggebied tijdens hoog water.  Ten tweede kwam de aanleg van de A27 en de nieuwe Merwedebrug in beeld. Bij deze plannen kwam de afrit van de A27 over het terrein van Strago te liggen. Echter zijn deze obstakels nu van de baan en dat geeft Strago de ruimte voor nieuwbouw.

 

Zij blijven op hun oude vertrouwde plek gevestigd. Een prachtige zichtlocatie en goed centraal gelegen om vanuit hier de werkzaamheden landelijk uit te voeren. Bij Strago draait het om “Electro”. Electro in de breedste zin van het woord. Dat is wie zij zijn en wat zij doen. In de loop der tijd zijn zij uitgebreid en zijn er verschillende disciplines binnen de elektrotechniek ontplooid, te weten: Scheepsinstallaties, Sportveldverlichting, Panelenbouw, Machinebouw, Utiliteit en Zonne-Energie. Allemaal op zich staande disciplines die zich apart laten aansturen, echter doet de diversiteit van deze disciplines elkaar versterken. Strago streeft niet alleen naar de hoogst haalbare kwaliteit en service voor hun producten en diensten, maar ook denken zij probleemoplossend en behandelen zij elke klant met aandacht en respect. EEN STROOM AAN OPLOSSINGEN AANBIEDEN die boven de verwachtingen van hun klanten uitstijgt in termen van KWALITEIT, INNOVATIE EN BETROUWBAARHEID is dan ook hun visie.

 

De hoogst haalbare kwaliteit komt ook terug in de nieuwbouw. Er is gekozen voor een duurzaam gas-loos gebouw, waarin gebruik gemaakt gaat worden van grondwarmte, zonne-energie, hoogwaardige, duurzame materialen en een gebouwbeheersysteem. 

 

Naast hoogst haalbare kwaliteit vindt Strago het ook belangrijk dat er samengewerkt wordt met lokale bedrijven. De sloop van het oude gebouw is uitgevoerd door van Vliet sloopwerken uit Gorinchem. Voor de bouw is de opdracht verstrekt aan Staton Werkendam. Opdracht voor de W-installatie is verstrekt aan Stravers Meerkerk. De elektrotechnische installatie wordt uiteraard uitgevoerd door Strago zelf.    

 

Strago is al jaren een familiebedrijf. Een leuke bijkomstigheid is dat de oud-directeur de heer Kuijpers samen zijn achterkleinkind Luca de eerste paal geslagen heeft voor de nieuwbouw. 

 

Met het nieuwe pand hoopt Strago te laten zien dat zij denken aan de toekomst. Het pand is uitermate geschikt voor verdere uitbreiding. Als laatste geeft Wil Gremmen aan dat de jeugd onze toekomst is, en daarin wil investeren. “Door deze nieuwbouw hopen wij nieuwe medewerkers aan te trekken. En zeg nu zelf, in dit pand wil je werken”. 

 


Strago Electro
Avelingen Oost 8
4202 MN  Gorinchem

 

T: 0183-632955
I: www.strago.nl
E: info@strago.nl

 

 
Actie “steun Blijdorp” enorm succes!

 

Twee weken geleden stond onze klant Diergaarde Blijdorp in de spotlight. Om na de Corona perikelen weer geld in het laatje te brengen, is Blijdorp een maand geleden gestart met een unieke T-shirt Campagne.

Niet alleen zijn er al duizenden T-shirts besteld, maar ook zijn er vele donaties binnen gekomen. Deze actie heeft Outfit company wear verzorgd in samenwerking met dochterbedrijf Print & Stitch uit Rotterdam.
Zie ook www.outfit.nl/steun-diergaarde-blijdorp

Voor Blijdorp een enorm succesvolle actie waar nog steeds dagelijks vele bestellingen voor binnen komen.
Als Rotterdammers ergens hun schouders onder zetten, dan gebeurt er ook wat. Wat een geweldige support! 


Bekijk hieronder het filmpje: 'IK BEN EEN BLIJDORPERT! JIJ OOK?

 

Outfit company wear
Weide 28
4206 CJ  Gorinchem

 

T: 0183-634377
I: www.outfit.nl
E: info@outfit.nl

 
Nieuwe uitstraling Meis Brandbeveiliging

Nieuwe Opel Vitaro voor Meis Brandveiliging met dito nieuwe uitstraling.

 

Het wagenpark van Meis blijft uitbreiden. Met het nieuwe model Opel Vivaro was het ook tijd voor een nieuwe uitstraling.

Met dank aan MM Design, Gijs de Blieck van TheCarsigner en Dick de Bruin van Opel van Mill Gorinchem.

#wijzijnmeisdeveiligstekeuze

 

 

Meis Brandbeveiliging

Papland 13-E

4206 CK  Gorinchem

 

T: 0183-675166

I: www.meis-brandbeveiliging.nl

E: info@meis-brandbeveiliging.nl 


 
Verbreding van A15 is van start gegaan


Luchtfoto van gedeelte van A15 dat verbreedt gaat worden. Foto: Richard van Hoek

 

Er wordt al jaren over gesproken, maar de verbreding van de A15 tussen Papendrecht en Sliedrecht komt er nu echt. Deze zomer start Rijkswaterstaat met de voorbereidende werkzaamheden. Eind 2021 is het werk gereed.

 

Om de doorstroming en veiligheid op de A15 te verbeteren - het stuk snelweg staat al jaren hoog in de file top 10 - komt er in beide richtingen een rijstrook met vluchtstrook bij. De ruimte daarvoor wordt gehaald uit de middenbermen en de buitenbermen tussen de weg en de geluidschermen, die wel op dezelfde . plek blijven staan. Als voorbereiding op de aanleg graaft de aannemer proefsleuven om de ligging van kabels en leidingen vast te stellen. Ook wordt de stabiliteit en kwaliteit van de grond onderzocht en worden de vangrails gecontroleerd.

 

Vanaf eind juli wordt tussen Sliedrecht-West en Papendrecht richting Rotterdam op de buitenbermen achter de vangrail de voorbelasting neergelegd. Dat is een grote berg zand die een klein jaar blijft liggen. Die voorbelasting is nodig om de ondergrond te laten inklinken, zodat de weg later niet verzakt.

 

De voorbereidende werkzaamheden leveren naar verwachting geen hinder op, zegt Rijkswaterstaat. Pas als volgend jaar de daadwerkelijke verbreding start, sluit de weg twee weekenden lang gedeeltelijk. Waarschijnlijk is dat in de zomervakantie van volgend jaar.

 

Naast de verbreding van de A15 tussen Sliedrecht en Papendrecht zoekt Rijkswaterstaat ook nog naar een oplossing voor de doorstroming op het aansluitende deel van de A15 tussen Papendrecht en Gorinchem. Een nieuwe A15 naast de Betuwelijn is geen oplossing voor de files op de snelweg van Papendrecht naar Gorinchem-Oost, een noordelijker variant door het Groene hart evenmin.

 

Wel studeert het ministerie op de vraag of verbreding van de N214 (Papendrecht-Meerkerk) en eventueel de N216 (Gorinchem-Ottoland) zin heeft.

 

Bron: AD

 
Word Member


Heeft u zich ook voorgenomen om uw netwerk te vergroten? 
Laat dan hier uw gegevens achter en dan kunt u dat voornemen van uw lijstje afvinken. Members van MeerBusiness ZHZ (Zuid-Holland Zuid) profiteren van een groot, gevarieerd, actief en professioneel netwerk. Regelmatig afwisselende bijeenkomsten die we via de nieuwsbrief aankondigen. Voor de kosten hoeft u het niet te laten.
Word nu lid voor slechts € 295,00 tot eind 2021!

Word nu lid en profiteer direct van de mogelijkheden van MeerBusiness ZHZ!!!

We hopen u snel te ontmoeten!

 


 
Evenementen
 
Volledige agenda
Agenda
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Zuid-Holland Zuid
Postbus 51
4200 AB  Gorinchem
085-9024990
zhz@meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen