Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Regionaal Ondernemersnieuws   september 2020
In deze nieuwsbrief:
  • Nieuwe eigenaren voor ASN Autoschade Dordrecht
  • DAR Infra nu volwaardige tak binnen DAR Bouwadvies
  • De Audiovisuele Wereld van CT-AV
  • Nieuwbouw kantoorlofts ‘Xentraal’
  • Merendeel Nederlandse en Belgische consumenten in 2021 gewoon op vakantie
  • Dordtse Kil BusinessDag 2020 afgelast
  • Word Member
Nieuwe eigenaren voor ASN Autoschade Dordrecht

Eigenaren Gijs de Blieck en Corné Buurstede voor het pand op Dordtse Kil III in Dordrecht.

 

Op 1 juli 2020 zijn Gijs de Blieck en Corné Buurstede eigenaar geworden van ASN Autoschade Dordrecht. Ze zijn zeer verheugd dat ze deze overname hebben kunnen doen. Met een kleine uitbreiding van het grotendeels bestaande team gaan ze de vestiging in Dordrecht verder opbouwen. Beide heren zijn geen onbekenden van ASN. Voor beiden is het hun tweede vestiging in autoschadeherstel, De Blieck heeft reeds een vestiging in Gorinchem en Buurstede heeft een vestiging in Breda. 

 

Met de uitbreiding naar een tweede vestiging in autoschadeherstel, naast de vestiging ASN Autoschade Gorinchem, is De Blieck zeer blij. Het is een mooie stap voorwaarts. ‘Het is even wennen nu met drie bedrijven, twee schadeherstelvestigingen en een autobeletteringsbedrijf, maar het gaat hartstikke goed. Het is fijn om dit samen te doen. De momenteel vijftal medewerkers die bij ons werken zijn allemaal ervaren en hebben hun specialismen.’

 

Buurstede eigenaar van ASN Autoschade Blewanus Breda is opgetogen. ‘De samenwerking gaat goed, we hebben elke onze taak. De Blieck is aanspreekpunt en pakt vooral de commerciële en organisatorische zaken op en het calculeren wordt door mij gedaan.’ We hadden al veel contact, maar dat hebben we nu geïntensiveerd.’

 

Autoschade Dordrecht
Aventurijn 1400
3316 LB  Dordrecht

 

T: 078-6187862

I: www.asngroep.nl

E: dordrecht@asnmail.nl

 
DAR Infra nu volwaardige tak binnen DAR Bouwadvies


Project Boerenweteringgarage in Amsterdam.

 

DAR Bouwadvies B.V. heeft haar dienstverlening verder uitgebreid met DAR Infra. Het doel van DAR Infra is het ontzorgen van opdrachtgevers en opdrachtnemers van grote bouwprojecten op het gebied van omgevingsmanagement en vergunningencoördinatie. Deze onderdelen vormen essentiële onderdelen in een bouwproject, waarbij omgevingsoplossingen worden gegenereerd om omgevingsrisico's te minimaliseren en formele goedkeuringen te verkrijgen voor de start van bouwprojecten. Ons personeel vormt de schakel voor een goede interactie tussen het projectteam, bevoegde gezagen en de omgevingspartijen. Project 24-uurs bediening bruggen en sluizen t.b.v. ENGIE.

 

Diverse omgevingsmanagers- en vergunningencoördinatoren van DAR Infra zijn de afgelopen jaren werkzaam op grote infrastructurele bouwprojecten in heel Nederland. Eén van deze mooie projecten doen we voor een aannemer in opdracht van de Provincie Noord-Holland ten behoeve van het aansluiten van bestaande bruggen en sluizen op een bediencentrale. De omgevingsmanagers van DAR Infra ontzorgen opdrachtgever en opdrachtnemer bij het omgevingsmanagement. 

 

Mede-eigenaar van DAR Bouwadvies B.V. ing. A. (Arne) Mets is verantwoordelijk voor de aansturing van het team van omgevingsmanagers- en vergunningencoördinatoren van DAR Infra. Heeft u een bouwproject waarbij nog niet voorzien is in het juiste omgevingsmanagement? Of heeft u behoefte aan een coördinator voor het verkrijgen van alle benodigde vergunningen, toestemmingen en meldingen voor uw project? Neem contact op met Arne (arne@darbouwadvies.nl) om te zien wat DAR Infra voor u kan betekenen!

 

       ing. A. (Arne) Mets.

 

 

DAR Bouwadvies BV
Edisonweg 60
2952 AD  Alblasserdam

 

T: 078–2000219

I: www.darbouwadvies.nl

E: info@darbouwadvies.nl

 
De Audiovisuele Wereld van CT-AV

 

In het 23 jaar bestaan van CT-AV is er nogal wat veranderd in de audiovisuele wereld.  

 

Alle apparaten waarbij een bedieningsknop handmatig wordt geschakeld, is het digitale tijdperk aangebroken. Door deze digitale ontwikkelingen, is de hardware en software bij elkaar gekomen waardoor de bedieningsknop is vervangen door een app.
Onze medewerkers zijn mee ontwikkeld, zodat CT-AV de expertise heeft om de meest geavanceerde audiovisuele installatie te ontwerpen voor de opdrachtgevers.  

 

In de video een impressie van CT-AV en de toekomst:

 

CT-AV
Hoefsmidstraat 44a
3194 AA  Rotterdam-Hoogvliet

T: 010-4385859
I: www.ct-av.nl
E: info@ct-av.nl

 
Nieuwbouw kantoorlofts ‘Xentraal’

Impressie van het project Xentraal in Sliedrecht.

 

Op het Stationspark II In Sliedrecht wordt het unieke project Xentraal gerealiseerd. 

 

Met project Xentraal krijgt het begrip ‘kantoorloft’ een nieuwe dimensie. Uitdagend, voor een onderscheidende invulling van je werkplek. En transparant, door veel gebruik van doorkijk.

 

De kantoorlofts in project Xentraal zijn afzonderlijk te koop. Je hebt bij de verticale opsplitsing keuze uit een oppervlakte van 120 vierkante meter of een veelvoud daarvan. Als eigenaar heb je beschikking over je eigen voordeur, nutsaansluitingen, parkeerplaatsen en energiemeter. Project Xentraal voldoet aan energielabel A.

 

Met veel bedrijvigheid in de directe omgeving, verlies je bijna uit het oog dat juist het nieuw te ontwikkelen Stationspark II ook ruimte biedt aan groen en water.
Project Xentraal wordt omringd door sloten en groenstroken. Verder drukt met name Station Sliedrecht een nadrukkelijke stempel op het gebied rondom bedrijventerreinen Stationspark I & II. Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam zijn om de hoek en in de nabije omgeving completeren Dordrecht, Gorinchem en Rotterdam de stedelijke agglomeratie.


Bekijk hieronder een filmpje van de nieuwbouw Xentraal social:

 

Wilt u meer informatie over dit project dan kunt u contact opnemen met: John Zandbergen, Van Vliet Bedrijfsmakelaars, 06-55180700.

www.xentraal.nl

 

Van Vliet Bedrijfsmakelaars

Jhr. Van Karnebeekweg 6b

2982 VL  Ridderkerk

 

T: 0180-434343

I: www.vanvliet.net

E: info@vanvliet.net

 
Merendeel Nederlandse en Belgische consumenten in 2021 gewoon op vakantie


Het merendeel van de Nederlandse en Belgische consumenten heeft plannen om in 2021 op vakantie te gaan. Dit blijkt uit het grootschalig vakantieonderzoek van Travel Store onder Nederlandse en Belgische consumenten. 

 

De consument dúrft vakantieplannen te maken

Uit onderzoek blijkt dat ruim 76% van de respondenten aangeeft in 2021 op vakantie te willen gaan. Een klein kwart heeft nog twijfels. Slechts 2% geeft aan niet op vakantie te willen. De ontwikkeling en invloed van het COVID-19 virus is natuurlijk bepalend. De meivakantie en zomervakantie blijven onverminderd populair als reisperiode. Veel mensen van wie de vakantie afgelopen jaar niet door kon gaan, zijn ook al geboekt voor deze periodes. 

 

Binnen of buiten Europa?

Ruim 55% geeft aan de voorkeur te hebben voor een vakantie binnen Europa. Toch geeft 30% aan graag weer een verre reis, buiten Europa, te maken. De overige respondenten nemen zowel landen binnen Europa als buiten Europa in overweging. Opvallend is dat het vliegtuig, ondanks de vrijheid van de eigen auto en de populariteit van Europa, nog steeds veruit het populairste vervoersmiddel is. Ruim driekwart verkiest het vliegtuig boven de auto.

 

Hoe ziet de vakantie eruit?

Hotels en resorts hebben ook in 2021 de voorkeur bij de Nederlandse en Belgische consument. Ook appartementen, vakantiewoningen en villa’s blijken komend jaar gewilde vormen van verblijf. Uit de proef van steekwoorden komt naar voren dat strandvakanties nog altijd de meeste voorkeur genieten. Daarnaast winnen vakanties in de natuur, met activiteiten als wandelen en fietsen, aan populariteit.

 

Consument is bekend met garanties

Goed om te constateren, is dat het overgrote deel van de respondenten bekend is met de voordelen van boeken bij een ANVR & SGR aangesloten reisbedrijf. Zo geeft ruim 92% aan op de hoogte te zijn van de zorgplicht van de reisorganisator, zoals repatriëring. Maar liefst 94% is bekend met de Stichting Garantiefonds Reisgelden en de zekerheden die dat biedt.

 

Populariteit van het reisbureau

Mede door deze garanties, maar zeker ook de deskundigheid, ervaring en het grote aanbod, blijkt de consument veel vertrouwen te hebben in het boeken van een vakantie bij een reisbureau. Naast een bezoek aan het reisbureau zelf boekt de consument ook via de website van het reisbureau, per e-mail of per telefoon. Ook maakt de consument steeds meer gebruik van Whatsapp en videobellen. Benieuwd naar het volledige onderzoekrapport? Kijk dan op: inspiration.travelstore.nl.
Ook kunt u hier de whitepaper inzien

 

Travel Store
Voorstraat 29
3311 ET  Dordrecht

T: 078-8200361
I: www.travelstore.nl
E: dordrecht@travelstore.nl

 

Travel Store
Concordiaweg 8
4206 BB  Gorinchem

T: 0183-620000
E: info@travelstore.nl

 
Dordtse Kil BusinessDag 2020 afgelast

 

De Dordtse Kil BusinessDag, die gepland stond voor 15 oktober 2020 in het Postillion Hotel Dordrecht, is afgelast. Dit besluit is door de organisatie in overleg met de gemeente Dordrecht genomen vanwege de laatste aanscherping op de coronamaatregelen.

 

“Een moeilijke beslissing maar wij vinden het risico op dit moment te groot om het door te laten gaan. Als organisatie hebben wij ook een verantwoordelijkheid naar onze standhouders en bezoekers toe. Voor de BusinessDag hoopten we op ruim 200 bezoekers, na de laatste persconferentie is dat aantal niet reëel meer en zou het ook niet verantwoord zijn om met zoveel mensen bij elkaar te komen”, aldus organisator Joyce Lipman.

 

“We gaan ervan uit dat we de BusinessDag in 2021 wel kunnen organiseren en hopen dat alle standhouders, sponsoren en bezoekers dan weer aansluiten”. Een nieuwe datum volgt nog. “We zijn op dit moment aan het brainstormen met onze partner ZPRESS Media Group om een DKIB special uitte brengen later dit jaar. Op deze manier kunnen wij regionale bedrijven toch exposure geven via een DKIB platform”. Meer informatie over deze DKIB special volgt binnenkort op de website www.dkib.nl.

 
Word Member


Heeft u zich ook voorgenomen om uw netwerk te vergroten? 
Laat dan hier uw gegevens achter en dan kunt u dat voornemen van uw lijstje afvinken. Members van MeerBusiness ZHZ (Zuid-Holland Zuid) profiteren van een groot, gevarieerd, actief en professioneel netwerk. Regelmatig afwisselende bijeenkomsten die we via de nieuwsbrief aankondigen. Voor de kosten hoeft u het niet te laten.
Word nu lid voor slechts € 225,00 tot eind 2021!

Word nu lid en profiteer direct van de mogelijkheden van MeerBusiness ZHZ!!!

We hopen u snel te ontmoeten!


 
Evenementen
 
Volledige agenda
Agenda
05-10-2020 Bedrijfskern Hardinxveld: Bedrijfsbezoek, daarna huishoudelijke vergadering met aansluitend diner
09-10-2020 OHW: Duurzaamheidsdag voor ondernemers in de Hoeksche Waard 9 oktober
15-10-2020 OHW: 15 oktober Ledenbijeenkomst bij Autobedrijf Kooy
12-11-2020 Werkgevers Drechtsteden: WD Inspiratiedag 2020
16-11-2020 VSO Sliedrecht: Gezamenlijke bijeenkomst met Bedrijfskern
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Zuid-Holland Zuid
Postbus 51
4200 AB  Gorinchem
085-9024990
zhz@meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen