Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Regionaal Ondernemersnieuws   november 2020  
In deze nieuwsbrief:
  • “IMAP is still going strong”
  • Human Reset | Stay happy & healthy
  • Pakketzenden.nl regelt al uw cadeaus voor medewerkers en relaties
  • Digitale Dag van de Ondernemer: "Ondernemers in het Zonnetje“
  • Word Member
“IMAP is still going strong”De Corona crisis en de daaropvolgende maatregelen van de overheid heeft voor veel onrust en onzekerheid onder ondernemers gezorgd.
Ook wij hadden rekening gehouden met een inkt zwart scenario, omdat naar onze mening fusies en overnames tijdens een dergelijke crisis niet hoog op het prioriteiten lijstje zouden staan.
Het tegendeel bleek echter waar. Na enige weken van aarzeling trok de M&A markt sterk aan, waardoor de lopende transacties werden doorgezet, maar ook veel nieuwe transacties in de markt kwamen.
Inmiddels staat de teller op 16 succesvol afgeronde transacties en staat er nog een aantal op de planning om dit jaar nog te worden afgerond.

 


Klik hieronder voor filmpje:


 

IMAP Netherlands 
Javastraat 8
3016 CE  Rotterdam

 

T: 010-2358850
I: www.imap.nlwww.imap.com
E: rschouten@imap.nl

 
Human Reset | Stay happy & healthy


Martine Lanser, eigenaresse van Human Reset.

 

Hoe houd je in deze tijd bedrijf en medewerkers gezond?

Er wordt nogal wat van personeel gevraagd in de huidige maatschappij. De hectiek van het (thuis) werkend leven gecombineerd met privé, gezondheid, mantelzorg, beweging, ontspanning, de Covid19 maatregelen… het is veel.

Gevolg: hoge verzuimpercentages!

Dit brengt kosten met zich mee en geeft de nodige spanningen en frustratie. Bij u als werkgever, bij collega’s, maar ook bij de medewerker zelf. Hoe ga je daar als werkgever nu het beste mee om? Voorkom onnodig uitval door de innerlijke mens niet uit het oog te verliezen en preventief te werk te gaan. Voorkomen is beter dan genezen.

 

Een goed immuunsysteem is belangrijker dan ooit en vormt de basis van ons welzijn. Human Reset kijkt holistisch naar de fysieke en mentale gezondheid van uw personeel. Gezondheid is niet in één oplossing te gieten. Elk mens heeft baat bij een eigen aanpak, maar ook een regelmatige aanpak. 

 

Je zou soms de RESET knop willen indrukken! Bij Human Reset kan dat. Wij onderscheiden ons door professionals in te zetten die uw medewerker 1 op 1 begeleiden op gebied van leefstijl, mindfulness, fysieke en mentale gezondheid.

 

Met happy, healthy personeel en een gezonde bedrijfssfeer als resultaat!
Meer weten? Ik ontmoet u graag. 
Martine Lanser

Human Reset
Stay happy & healthy
Nijverheidsweg 9
3381 LM  Giessenburg

T: 06-48474210
I: www.humanreset.nu
E: info@humanreset.nu

 
Pakketzenden.nl regelt al uw cadeaus voor medewerkers en relaties

Eigenaresse Jitske Roos van Pakketzenden.nl.

 

Pakketzenden.nl neemt vanaf nu, al uw werk uit handen, als het gaat om het regelen van cadeaus voor medewerkers en relaties. 


Met Pakketzenden.nl faciliteren wij verrassingen in de vorm van cadeaus en bezorgen glimlachen door Nederland, België en Duitsland. 

Wij helpen bedrijven met het samenstellen van geschenken voor relaties én cadeaus voor bijvoorbeeld de thuiswerkende medewerkers.  

Wij nemen al het werk van A tot Z uit uw handen: ieder cadeau gaat bij ons de deur uit in een brievenbusverpakking of wordt verzonden als pakketpost én is voorzien van een kaart met jullie persoonlijke boodschap. Of het nou 10 cadeaus zijn of 1000, deze dagelijkse aantallen zijn bij pakketzenden.nl mogelijk.  

 

“Aandacht hebben voor u als klant, daar draait het bij ons om”, aldus Jitske Roos eigenaar van Pakketzenden.nl. “Wij werken al 25 jaar in de zakelijke dienstverlening en weten welke behoeftes er zijn. Wij luisteren graag naar uw wensen en komen met een offerte.

 

Vervolgens nemen wij al het werk uit uw handen. Het enige wat wij van u nodig hebben, zijn de adressen van de ontvangers van het cadeau én de persoonlijke tekst voor op de kaart. 

 

Uiteraard spelen wij in op de feestelijke momenten als Sinterklaas, Kerst en Pasen. Maar ook een online event kan een moment zijn om bijvoorbeeld een borrelbox te versturen naar alle deelnemers. Of een vrijdagmiddagborrel met alle collega’s eens leuk aankleden met een cadeau per post. 

 

Wij faciliteren hele diverse cadeaus; van pakketjes met “ Tikkels voor Bikkels”, ‘Kanjer koeken” en rollen ‘Zet hem (dr)op’ drop, tot chocolade, taarten per post, luxe gift-sets van Gin, maar ook hangtuintjes. Kijk voor inspiratie op pakketzenden.nl. 

 

Wij werken reeds voor vele bedrijven, zoals de ANWB, Tix.nl, Stedin, Zoover, Unigarant, Novasol, A.Vogel, Kompan, Shopping Minds, Brinqer. Inmiddels zijn er al duizenden mensen verrast met een cadeau. Juist in deze corona tijd gaat het om extra aandacht hebben voor elkaar en een cadeau per post is een ontzettend mooi gebaar”, aldus Jitske Roos. 

 

Ook kunt u gebruik maken van onze verjaardagsservice voor uw personeel: wij stemmen met u een cadeau af en de boodschap voor op de feestelijke kaart. Uw medewerker ontvangt rond zijn verjaardag het cadeau met de kaart op zijn of haar deurmat. Zeker nu in deze tijden dat er geen verjaardagen meer op kantoor gevierd worden, is dit een attent en leuk gebaar van u als werkgever naar uw werknemers. 

 

Ook kunt u als bedrijf een bedrijfspagina in een besloten omgeving op onze website krijgen;  uw medewerkers ontvangen een eigen inlog en kunnen zelf hun eigen cadeaus kopen op basis van het bedrag dat u beschikbaar stelt. Ook hierbij zorgen wij voor uw bedrijfspagina met de gewenste cadeaus en wij verzorgen de complete bestelling. 


Impressie van 1 van de vele mogelijke pakketten.

 

Nieuwsgierig geworden? Bezoek onze website www.pakketzenden.nl en wij kijken uit om nader met uw bedrijf kennis te maken.

 

Pakketzenden.nl

T: 06-22312313
I: www.pakketzenden.nl
E: info@pakketzenden.nl

 
Digitale Dag van de Ondernemer: "Ondernemers in het Zonnetje“


Vlnr Britt van Engeland, Rein Korthals Altes, Nick Vlot en Vincent Snels.
 Foto: Ab Groothedde

 

De Dag van de Ondernemer was een mooi moment om ondernemers een hart onder de riem te steken”. Samen met Peter Sietsema van Sietsema Productions initieerde Ab Groothedde vanuit het Digitaal Ondernemers Netwerk OC-G de YouTube livestream.


Met deze Digitale Dag van de Ondernemer boden we ondernemers het platform om zichzelf of andere ondernemers met een videopitch in het zonnetje te zetten. 

Onder leiding van Britt van Engeland van B.YE, als presentatrice werd in interviews verschillende kanten van netwerken belicht door Rein Korthals Altes van Business Open en Nick Vlot van Jong Management VNO NCW Drechtsteden

Dat we veel kunnen leren van apen-gedrag, liet Daniël Seesink van Bewust Zoo zien. Duurzaam vlooien is noodzakelijk om vrienden te maken. Als je elkaar aardig vindt, ga je elkaar ook helpen die nodig is. 

Aan de hand van voorbeelden liet Vincent Snels zien dat ondernemers die zich verbinden, rondom maatschappelijke opgave, samen concrete resultaten bereiken. Waar wil jij de uitdaging die bij jou past oppakken? De DON omgeving is beschikbaar om die handschoen op te pakken.

“Met de DvdO wilden we ondernemers onderling verbinden en hen een platform bieden om zichzelf te presenteren. Netwerken willen we uitdagen om overkoepelend samen meer te bereiken dan we individueel toe in staat zijn. Op beide onderdelen zijn we heel tevreden,” vervolgt Ab. “Fijn dat er nu al zo veel netwerken meededen. Om elkaar positief uit te dagen willen we liefst alle netwerken en verenigingen verbinden.”

Klik hier voor de Livestream

 
Word Member


Heeft u zich ook voorgenomen om uw netwerk te vergroten? 
Laat dan hier uw gegevens achter en dan kunt u dat voornemen van uw lijstje afvinken. Members van MeerBusiness ZHZ (Zuid-Holland Zuid) profiteren van een groot, gevarieerd, actief en professioneel netwerk. Regelmatig afwisselende bijeenkomsten die we via de nieuwsbrief aankondigen. Voor de kosten hoeft u het niet te laten.
Word nu lid voor slechts € 195,00 ex Btw tot eind 2021!

Word nu lid en profiteer direct van de mogelijkheden van MeerBusiness ZHZ!!!

We hopen u snel te ontmoeten!


 
Evenementen
 
Volledige agenda
Agenda
07-12-2020 Bedrijfskern Hardinxveld: Huishoudelijke vergadering, bespreking met Burgemeester en Wethouders
10-12-2020 IKG: Eindejaarsborrel
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Zuid-Holland Zuid
Postbus 51
4200 AB  Gorinchem
085-9024990
zhz@meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen