Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Regionaal Ondernemersnieuws   december 2020
In deze nieuwsbrief:
  • Dank voor alle betrokkenheid
  • Direct 70% meer kans op conversie van website bezoekers met cross-channel retargeting!
  • Esrocom operationeel vanuit nieuw pand
  • Word Member
Dank voor alle betrokkenheid


Het jaar is bijna voorbij. MeerBusiness ZHZ wil iedereen een prachtig en vooral een beter en gezond 2021 wensen. Wij zijn dankbaar voor iedereen die het afgelopen jaar bij ons betrokken zijn gebleven en nieuw zijn bijgekomen: de leden, sponsoren en partners. Wij verwelkomden velen op onze (virtuele) evenementen. Wij hebben mooie plannen met het komende jaar en hopen u weer snel welkom te heten!  
 
Direct 70% meer kans op conversie van website bezoekers met cross-channel retargeting!


 

Het is bijna 2021 en u heeft u nog geen ‘cross-channel retargetting campagne’ draaien? Jammer, want retargeting is de beste en meest effectieve manier om bezoekers op uw site terug te krijgen. Wanneer bijvoorbeeld maar 2% van de bezoekers converteren tijdens hun eerste bezoek aan uw website, heeft u een manier nodig om de verloren 98% terug te halen. Media conversie onderzoek heeft aangetoond dat bezoekers die worden geretarget 70% meer kans hebben om terug te keren en te converteren dan bezoekers die niet opnieuw zijn getarget. Zo haalt u dus meer rendement uit uw website!

 

Vaste klanten reactiveren

Over het algemeen is het vijf keer duurder om nieuwe klanten binnen te halen dan bestaande klanten te behouden. De inzet van retargeting helpt ook om de vaste klanten die al een tijdje niet meer iets van u hebben afgenomen te reactiveren. Zo kunt u hen nieuwe suggesties bieden op basis van bijvoorbeeld hun vorige aankoop. Ook kunt u simpel een nieuwe aanbieding communiceren.

 

Hoe werkt het?

 

De klanten van uw bedrijf gebruiken ter oriëntatie van een aankoop meer dan één website of een social platform voor informatie. Ze zijn aanwezig op Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Pinterest, YouTube, nieuwssites, sportsites, etc. AudienceQ volgt de digitale voetafdruk van de bezoekers nadat ze uw website hebben verlaten. Door middel van retargeting plaatst AudienceQ product-advertenties van uw bedrijf op de bovenstaande kwalitatieve internetpagina's. Precies op het moment wanneer die door uw klanten worden bezocht. In feite herinnert het hen constant aan producten of diensten die ze op uw website hebben bekeken. Als klanten op deze advertenties klikken worden ze doorgestuurd naar de productpagina. Hierdoor wordt de klant letterlijk door de fasen van de verkoopfunnel geduwd en worden de conversiekansen enorm vergroot.

 

 

Learnings en wat kost het?

 

De meest gemaakte fout bij retargeting is het enkel retargeten van de hoofd URL. Retargeting via AudienceQ levert u significant meer omzet op bij retargeting van: specifieke URL's of pagina’s, tijdverblijf op uw site of de hoeveelheid bezoeken op uw site. Uitgaande van totaal 12 maanden en een gemiddeld aantal bezoekers op uw website kan een cross-channel retargeting campagne al vanaf € 245,- per maand worden aangezet. Bij dit bedrag zijn alle opstart- en productiekosten van een hoge kwaliteit uiting inbegrepen. Dus voor een klein all-in bedrag per maand vergroot u op een simpele manier de meeste kans op conversie.

 

Cross-channel retargeting moet een topprioriteit zijn, tenzij u 98% van de bezoekers van uw site wilt blijven verliezen. AudienceQ regelt het allemaal voor u!

Interesse? Klik hier

 

AudienceQ

Prinsengracht 207-209
1015 DT  Amsterdam

 

T: 06-53696769
I: www.audienceq.nl
E: emile@audienceq.nl

 
Esrocom operationeel vanuit nieuw pand

Impressie van nieuwe pand van Esrocom in Oud-Beijerland.

 

Een van de belangrijkste speerpunten is ons netwerkbeheer dienstverlening.

De tak van sport die centraal staat is naast het leveren van consultancy, straalverbindingen, telefonie, cybersecurity, en thuiswerkoplossingen, de belangrijkste dienst voor organisaties vanaf 5 tot 100 werkplekken.

1 centraal telefoonnummer en u heeft direct een van uw ICT collega’s op afstand beschikbaar.

Collega, want Esrocom acteert als partner binnen uw omgeving. Ook wanneer het gaat om communicatie met uw andere ICT leveranciers of het onderhoud en beheer van externe clouddiensten zoals Microsoft 365. 

 

Trots zijn wij dan ook op Netwerkbeheer 2.0

ICT Beheer 2.0 biedt, zoals de naam al doet vermoeden de nieuwste en beste vorm van beheer van uw netwerk.

 

Alle onderdelen in het netwerk aanwezige apparaten worden door ons beheerd en ondersteund. Firewalls, switches, netwerkprinters, scanners, server, PC’s, thin clients, en zelfs “aangesloten” smartphones en tablets. U krijgt een gratis inlogaccount op onze online helpdesk die 24 uur per dag bereikbaar is. 2 muiskliks en u stelt via ons online helpdesksysteem uw vraag, waarop u binnen de kortst mogelijke tijd antwoord krijgt van een van onze vriendelijke engineers.

 

De tarieven zijn helder en overzichtelijk. Er is een keus uit verschillende servicelevels, bijvoorbeeld voor bedrijven die een langere openingstijd hebben en hun ICT partner willen kunnen benaderen.

 

Helemaal vernieuwend is ons klantreferentieprogramma, wat u recht geeft op kortingen op de toch al scherpe tarieven.

 

Esrocom B.V.
Aston Martinlaan 92
3261 NB  Oud-Beijerland

 

T: 0180-203036
I: www.esrocom.nl
E: info@esrocom.nl

 
Word Member


Heeft u zich ook voorgenomen om uw netwerk te vergroten? 
Laat dan hier uw gegevens achter en dan kunt u dat voornemen van uw lijstje afvinken. Members van MeerBusiness ZHZ (Zuid-Holland Zuid) profiteren van een groot, gevarieerd, actief en professioneel netwerk. Regelmatig afwisselende bijeenkomsten die we via de nieuwsbrief aankondigen. Voor de kosten hoeft u het niet te laten.
Word nu lid voor slechts € 195,00 ex Btw tot eind 2021!

Word nu lid en profiteer direct van de mogelijkheden van MeerBusiness ZHZ!!!

We hopen u snel te ontmoeten!


 
Evenementen
 
Volledige agenda
Agenda
21-01-2021 IKG: Webinar Mobiliteit en Bereikbaarheid
03-02-2021 BHG: Huishoudelijke jaarvergadering, jaarverslag penningmeester en secretaris – spreker
18-02-2021 IKG: Netwerkbijeenkomst 18 februari 2021 (onder voorbehoud)
18-03-2021 IKG: Algemene Ledenvergadering 18 maart 2021
06-04-2021 BGH: Huishoudelijke vergadering op locatie
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Zuid-Holland Zuid
Postbus 51
4200 AB  Gorinchem
085-9024990
zhz@meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen