Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Regionaal Ondernemersnieuws   februari 2021  
In deze nieuwsbrief:
  • DAR Bouwadvies is verhuisd naar Hendrik-Ido-Ambacht
  • E=MC2 totale projectinrichting treedt toe tot het platform MeerBusiness ZHZ
  • Nieuwe look and feel website MeerBusiness ZHZ
  • Bestel nu snel en gemakkelijk, door de overheid goedgekeurde, COVID-19 Sneltesten
  • Word Member
 
DAR Bouwadvies is verhuisd naar Hendrik-Ido-Ambacht


Vlnr Directieteam van DAR Bouwadvies: Roel Chapel, David Roelofs en Arne Mets in nieuwe kantoor.

Door uitbreiding van onze diensten met o.a. DAR Kwaliteitsborging, DAR Omgevingsadvies, DAR Detachering en DAR Duurzaam groeit ook het personeelsbestand. Helaas groeide het vorige pand niet met ons mee. Daarom zijn wij verhuisd naar een eigen pand in Hendrik-Ido-Ambacht dat ruimte biedt voor een gezonde groei.
Vanwege de Corona maatregelen kunnen wij nog niet iedereen ontvangen en dat vinden wij erg jammer. We zijn erg blij met onze nieuwe stek en de inrichting. Compleet ingericht door Albeka Kantoor- & bedrijfsinrichting. Ons vorig kantoor was ook compleet ingericht door Albeka en dit keer was de keuze snel gemaakt. Dezelfde service en prijs- kwaliteitsverhouding als 10 jaar geleden.
Wij hopen dat we alsnog snel een openingsfeestje kunnen houden en dat we daar de lokale ondernemers ook mee kunnen ondersteunen. Tot die tijd moeten we het doen met het delen van deze foto’s.  

 


 

Impressie van nieuwe kantoorpand van binnen en van buiten.

 

Bekijk hier alle foto's

Albeka Showroom Hendrik-Ido-Ambacht
Alles op het gebied van gebruik en nieuw kantoormeubilair. Bij Albeka Hendrik Ido Ambacht vind je ruim 1400m2 showroom bomvol inspiratie! Eenvoudig bereikbaar de showroom in Hendrik-Ido-Ambacht biedt een inspirerend kantoormeubel moment. Bekijk complete, of losse sets van zowel duurzaam hergebruikt als nieuw kantoormeubilair. Ook de laatste trends op het gebied van dynamisch en ergonomisch werken zijn in de showroom te vinden.
Naast het inrichten van kantoren ook actief in een groot assortiment gebruikte en nieuwe thuiswerkplekken. Gemakkelijk en snel besteld in de online webshop.

 

DAR Bouwadvies  
Veersedijk 87
3341 LL  Hendrik-Ido-Ambacht


T: 078-2000219
I: www.darbouwadvies.nl
E: info@darbouwadvies.nl

 
E=MC2 totale projectinrichting treedt toe tot het platform MeerBusiness ZHZHet in Hoofddorp gevestigde bedrijf E=MC2 totale projectinrichting heeft onlangs een Partnerovereenkomst gesloten met MeerBusiness ZHZ. De reden hiervan is dat E=MC2 in toenemende mate ook totale projectinrichting in dit gebied verzorgt en de naamsbekendheid verder wil vergroten.

 

E=MC2 verzorgt met eigen architecten de totale binneninrichting van kantoren. Na een revolutionair 2D en 3D ontwerp volgt een totaalbegroting en doorlooptijd planning voor het gehele project. De belofte aan de klant is, dat E=MC2 hen volledig ontzorgt en dat zij het project altijd binnen overeengekomen planning en budget realiseren.

 

Met eigen monteurs leveren en plaatsen zij systeemwanden en systeemplafonds, verrichten zij allerhande installatiewerk, leveren en leggen zij alle soorten vloerbedekking en plaatsen een compleet pakket meubilair.

 

 

 

Daarnaast verzorgt E=MC2 de verhuizing, het totaal onderhoud, de opleveringsschoonmaak en de oplaadpalen en signing op het parkeerterrein. E=MC2 werkt voor eigenaren, beleggers, beheerders en huurders van commercieel onroerend goed.

 

Ervaar ook ‘one call... does it all !’

Bekijk hier alle foto's

 

E=MC2 totale projectinrichting
Wijkermeerstraat 25
2131 HB  Hoofddorp

 

T: 023-5578772

I: www.eismc2.nl
E: info@eismc2.nl 

 
Nieuwe look and feel website MeerBusiness ZHZ

 

 Klik op de foto om de vernieuwde website te bekijken.

Bestel nu snel en gemakkelijk, door de overheid goedgekeurde, COVID-19 Sneltesten

Resultaat in <15 minuten. Vandaag besteld = morgen testen!

 

De huidige pandemie slaat, net als in de rest van de wereld, ook in Nederland hard toe. Veel ondernemers worden hierbij onwijs geraakt. Hoewel de overheid met brede steunpakketten over de brug komt, worden er weinig tot geen medische hulpmiddelen aan bedrijven aangeboden. Om de werkvloer veilig te houden en ondernemers te helpen bieden wij COVID-19 sneltesten aan die zijn gecertificeerd door het RIVM. Op die manier zijn zowel werkgevers als werknemers zeker van een ‘Coronaproof’ werkomgeving.
Bij covidtesters.eu leveren we de beste testen die op de markt beschikbaar zijn. Wij zijn leverancier van COVID-19 sneltesten van het merk Healgen. De test heeft een zeer hoge specificiteit (99,6%) en sensitiviteit (98,32%) en is reeds gevalideerd door het ministerie van Volksgezondheid. Inmiddels worden deze testen dan ook door ziekenhuizen, GGD-teststraten, apothekers, tandartsen en grote productiebedrijven gebruikt om efficiënt een grote groep mensen te testen. De test zelf is erg makkelijk in gebruik en geeft binnen 15 minuten aan of iemand besmet is. Verder is de test erg patiëntvriendelijk. Zo hoeft deze test maar 2-4 centimeter in de neus tegenover de gebruikelijke 8 centimeter van andere partijen.
Bestel de testen nu op covidtesters.eu!

 

 

Covidtesters.eu

Groenekanseweg 70 
3732 AG  De Bilt

 

T: 06-42698918

I: www.covidtesters.eu

E: max@covidtesters.eu

 
Word Member


Heeft u zich ook voorgenomen om uw netwerk te vergroten? 
Laat dan hier uw gegevens achter en dan kunt u dat voornemen van uw lijstje afvinken. Members van MeerBusiness ZHZ (Zuid-Holland Zuid) profiteren van een groot, gevarieerd, actief en professioneel netwerk. Regelmatig afwisselende bijeenkomsten die we via de nieuwsbrief aankondigen. Voor de kosten hoeft u het niet te laten.
Word nu lid voor slechts € 175,00 ex Btw tot eind 2021!

Word nu lid en profiteer direct van de mogelijkheden van MeerBusiness ZHZ!!!

We hopen u snel te ontmoeten!


 
Evenementen
 
Volledige agenda
Agenda
18-02-2021 IKG: Netwerkbijeenkomst (onder voorbehoud)
18-03-2021 IKG: Algemene Ledenvergadering
06-04-2021 BGH: Huishoudelijke vergadering op locatie
22-04-2021 IKG: Netwerkbijeenkomst 22 april 2021
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Zuid-Holland Zuid
Postbus 51
4200 AB  Gorinchem
085-9024990
zhz@meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen