Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Regionaal Ondernemersnieuws   maart 2021  
In deze nieuwsbrief:
  • Ooyen Schoonmaak bestaat 50 jaar!
  • Financieringsgilde nu ook actief in regio Zuid-Holland Zuid!
  • Laat uw team genieten van rust, luxe en inspiratie
  • Angela van Dorssen: Brein en Corona
  • De frisse blik van SpartnerS Organisatieadvies
  • Woningfabriek Van Wijnen viert hoogste punt
  • Word Member
Ooyen Schoonmaak bestaat 50 jaar!In 50 jaar uitgegroeid van eenmanszaak naar een familiebedrijf met ruim 160 medewerkers  tot een begrip in de Drechtsteden.

 

Of het nu gaat om een eenmalig karwei of regelmatig onderhoud van kantoren, instellingen, fabriekshallen, scholen, vloeren of ramen zemen, onze vakmensen zorgen ervoor dat uw opdracht naar uw volle tevredenheid wordt uitgevoerd. 

 


En goed schoonmaken is nu tijdens de uitbraak van het coronavirus heel belangrijk. Door middel van schoonmaken wordt vervuiling weggehaald.
Wat voor ons mensen vervuiling is, is voor micro-organismen een feestje. Als je de vervuiling wegneemt door goed schoon te maken, haal je de voedingsbodem van deze ziekmakende organismen weg. Maak je op de juiste manier schoon, bijvoorbeeld met professionele microvezeldoeken, dan verwijder je ongeveer 98% van de vervuiling en micro-organismen.  

 

U kunt ons ook inschakelen voor zakelijke catering op locatie en/of bezorgen uw lunchpakketten vanuit onze bedrijfskeuken. Onze groothandel Grodo levert o.a. sanitaire producten, reinigingsmiddelen, -machines en desinfectieproducten tot bij u in de werkkast. 

 

 

Neem eens contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

Ooyen Schoonmaak
Jan Valsterweg 17
3315 LG  Dordrecht

 

T: 078-6136056

I: www.ooyenschoonmaak.nl

E: info@ooyenschoonmaak.nl

 
Financieringsgilde nu ook actief in regio Zuid-Holland Zuid!

Sinds de afgelopen jaarwisseling is het netwerk van adviseurs van het Financieringsgilde uitgebreid in de regio Gorinchem – Dordrecht – Hoeksche Waard. Initiatiefnemer Eddy Korevaar is al ruim een decennium actief als specialist om voorondernemers zakelijke financieringen te organiseren. Met de aansluiting bij de vakbroeders van het Financieringsgilde is nu ook Zuid-Holland Zuid ingevuld.

Eddy Korevaar | Financieringsgilde.


Wij regelen elke MKB financiering 
Zo luidt het credo van het Financieringsgilde: “Of bedrijven nu bij ons aankloppen voor het financieren van vastgoed, machines, debiteuren of een bedrijfsovername, ondernemers zijn bij ons aan het goede adres. Ook inkoop-, debiteuren- en voorraadfinanciering passen in het programma.   

Voorheen stapte je voor een zakelijke financiering/hypotheek automatisch naar je huisbank of liep het via de accountant. Tegenwoordig zijn er veel aanbieders van verschillende zakelijke financieringen, het inschakelen van een specialist helpt bij het slagen in de financieringsbehoefte.

Grootste slagingskans en geen gedoe
Voorheen was het pallet van de huisbank maatgevend, inmiddels is door daar een breed scala aan potentiele geldverstrekkers bijgekomen. Met het Financieringsgildekomt de beste optie naar voren en het gedoe om tot een aanvraag te komen en overleg te voeren met verschillende partijen wordt uit handen genomen.

Graag nemen we ook in Zuid-Holland Zuid de uitdaging aan om jouwbedrijfsfinanciering te verzorgen of de huidige financiering te beoordelen. Met de laatste ontwikkelingen in de markt kan er mogelijk tegen betere voorwaarden worden geherfinancierd.

Korting op je afsluitkosten
Omdat we als financieringsgilde als collectief voor elke individuele ondernemer onderhandelen, ontvang je korting op je afsluitkosten. De kosten voor het financieringstraject liggen in de regel dus niet hoger. Ook de accountant wordt desgewenst betrokken in de opstelling van het leveren van jaarstukken en benodigde prognoses.

 

Met kantoren in Gorinchem en de Hoeksche Waard is er altijd gelegenheid om je te laten informeren over de mogelijkheden. Ik kom natuurlijk graag op de koffie bij de ondernemer om de bedrijfsactiviteiten met eigen ogen te zien en een beeld van de onderneming te krijgen.

Neem gerust contact op via ons telefoonnummer of maak een afspraak via emailadres of kijk op de website voor meer informatie.
 

 

 

Financieringsgilde Zuid-Holland Zuid
Edisonweg 8
4207 HG  Gorinchem

 

T: 085-8640335
I: www.financieringsgilde.nl
E: ekorevaar@financieringsgilde.nl 

 
Laat uw team genieten van rust, luxe en inspiratie

 

Ontdek luxe complex 'Residence Kabbelaarsbank' in Ouddorp

 

Residence Kabbelaarsbank is een prachtlocatie voor bijvoorbeeld teambuilding, off the radar vergaderen of meerdaags bedrijfsuitje. Ook kunt u uw personeel verwennen met een minivakantie op deze plek of een retraite middels sponsoring van Residence Kabbelaarsbank. Iedereen geniet van de stijlvolle appartementen met zijn uitgestrekte Noordzee-stranden als voortuin en het Grevelingenmeer als achtertuin. 

 

Kom kennismaken

We nodigen u uit voor een rondleiding en kennismaking.

Kom op woensdag 14 april 2021 vanaf 15:00 uur naar de BUSINESS BOOST-DAG voor bedrijven en ondernemers. Hier kunt u onder het genot van een drankje en culinaire verwennerij van sterrenchef Bart Ponte de vele verschillende fiscaal vriendelijke arrangementen (maatwerk) bekijken en bespreken.
We bieden alle mogelijkheden om de kracht van het teamwork en de medewerkerstevredenheid verder te vergoten en tot rust te komen op deze luxe en inspirerende locatie. 

 

Interesse?

Meld u nu aan voor BUSINESS BOOST-DAG.

Stuur vóór vrijdag 9 april 2021 een mail naar residencekabbelaarsbank@gmail.com

 
Angela van Dorssen: Brein en Corona

Online workshop Brein & Corona: 14 april 09.00 - 11.00 uur

 

 

Wat is de impact van Corona op je brein? Hoe komt het dat je door online vergaderen veel moeier bent? Waarom voel je je soms gestrest en soms verveeld? 

 

In deze online training van 2 uur ontdek je de belangrijkste mentale gevolgen van Corona, waaronder thuiswerken. Je krijgt meer inzicht in hoe je brein werkt en waarom je brein in deze tijd van Corona anders reageert. Aan het einde van de training herken je je eigen signalen van je brein beter en heb je praktische handvatten meegekregen om aan je eigen mentale fitheid te werken. 

 

 

De training wordt gegeven door Angela van Dorssen van Connecting Energy. Zij is sinds maart 2020 internationaal gecertificeerd neuroscience coach.
Voor meer informatie kijk op www.connectingenergy.nl
of linkedin.com/in/angelavandorssen/

 

Kosten € 50,- exclusief BTW. Ben je lid van MeerBusiness dan betaal je € 35,-. Meldt je aan via info@connectingenergy.nl. Let op er zijn maximaal 15 plekken. Wees er snel bij. De training zal plaatsvinden via Zoom. Na aanmelding en betaling ontvang je de link. 

 

Wil je deze training voor je eigen medewerkers organiseren? Dat kan! Informeer naar de mogelijkheden.

 
De frisse blik van SpartnerS Organisatieadvies

Niemand staat graag in de file ook uw producten niet!  

 

Wilt u ook anders organiseren? Eens sparren met een kop koffie?

 

Pieter-Jan Koolmees Partner & Consultant.


Een productiviteit van gemiddeld 40% is geen geweldige score. Toch is dit de dagelijkse realiteit voor een groot deel van de maakindustrie. Dit ontstaat vaak door verouderde werkprocessen, hierdoor bijvoorbeeld zoekwerk, intern transport en onhandige looplijnen. Dit is vaak een blinde vlek binnen de eigen organisatie. Ik ben ervan overtuigd dat juist daar één van de kansen ligt om winst te halen.

 

SpartnerS Organisatieadvies kijkt met een frisse blik én kennis van zaken naar het gehele bedrijfsproces en is daarmee van grote meerwaarde. Met 21 zelfstandig adviseurs is SpartnerS al ruim 15 jaar actief in de maakindustrie. 

 

Natuurlijk, dat vergt vooraf een investering, maar de ervaring leert dat de productiviteit met 25% of meer toe kan nemen. Bij een grote opdracht bij een plaatbewerkingsbedrijf/machinebouwer ging het rendement zelfs met ruim 30.000 euro structureel omhoog. 

 

Het gaat bij ons werk niet om rapporten die in een la verdwijnen, maar om concrete en meetbare stappen maken. Samen aan de slag en meters maken. We gaan niet voor niets door het leven als spijkerbroeken-adviseurs; geen dure pakken, maar hands-on aan de slag!  

 

Mag ik u uitdagen voor een vrijblijvend gesprek?

 

Pieter-Jan Koolmees

 

Partner bij SpartnerS Organisatieadvies

Wiedhaak 6

3371 KD  Hardinxveld-Giessendam

 

T: 06-57880434
I: www.SpartnerS.nl
E: koolmees@spartners.nl

 
Woningfabriek Van Wijnen viert hoogste punt


Vandaag hijsen we vol trots de vlag in Heerenveen bij onze woningfabriek in aanbouw. Reden voor dit feestelijke moment is het bereiken van het hoogste punt. We beschouwen dit als een symbolische dag, vooral voor diegenen die een woning zoeken.


Betaalbaarheid van woningen onder druk


In een tijd van woningnood, schaarste aan grondstoffen en mankracht, fors gestegen bouwkosten, circulariteit en energieneutraal bouwen is voor veel Nederlanders een betaalbare woning nauwelijks nog weggelegd. Daarom moeten we anders bouwen: sneller, goedkoper en schoner, zo circulair mogelijk. Precies wat we in onze nieuwe fabriek gaan doen. Natuurlijk blijven we ook doen wat we al decennialang doen: initiëren, ontwikkelen, realiseren en beheren van vastgoed in de domeinen wonen, zorgen, leren, werken en recreëren.

Naar onze filmWoningnood vraagt om transitie in de bouw

 

Onze fabriek is in meerdere opzichten grensverleggend: op het gebied van duurzaamheid, circulariteit, ICT, robotisering en digitalisering. De fabriek wordt straks één op één aangestuurd door de klant vanuit een configurator - een online portaal. “We hebben het lef om de technologie naar een hoger niveau te tillen”, zegt Hilbrand Katsma, algemeen directeur Van Wijnen Components, het bedrijfsonderdeel waar onze fabrieken onder vallen.

 

Beleef de transitie

Nu het hoogste punt, in 2022 productie


We werken hier al jaren hard aan. Nu vieren we het hoogste punt: voor alle betrokkenen, maar ook voor onze klanten een fantastische mijlpaal. Begin van de zomer plaatsen we de robots en machines, gevolgd door een periode van testen. We kunnen niet wachten. Hoe vordert de bouw?

Volg de bouwVan Wijnen in VPRO Tegenlicht


In de uitzending van het programma VPRO Tegenlicht, met de woningnood in Nederland als thema, zijn we te zien als onderdeel van de oplossing. Centraal staan inspirerende out-of-the-box woonoplossingen van en voor jongeren – oplossingen die vaak best radicaal zijn.

Net zo nieuwsgierig als wij?
De uitzending is op zondag 21 maart om 22.05 uur op NPO 2.

VPRO Tegenlicht over wonen buiten de box

 

Van Wijnen West
Calandstraat 4
3316 EA  Dordrecht

 

T: 078-6333911
E: vwpw@vanwijnen.nl
I: www.vanwijnen.nl

 
Word Member


Heeft u zich ook voorgenomen om uw netwerk te vergroten? 
Laat dan hier uw gegevens achter en dan kunt u dat voornemen van uw lijstje afvinken. Members van MeerBusiness ZHZ (Zuid-Holland Zuid) profiteren van een groot, gevarieerd, actief en professioneel netwerk. Regelmatig afwisselende bijeenkomsten die we via de nieuwsbrief aankondigen. Voor de kosten hoeft u het niet te laten.
Word nu lid voor slechts € 175,00 ex Btw tot eind 2021!

Word nu lid en profiteer direct van de mogelijkheden van MeerBusiness ZHZ!!!

We hopen u snel te ontmoeten!


 
Evenementen
01-04-2021 Stay Connected InnerCircle
14-04-2021 Business Boost Residence Kabbelaarsbank
 
Volledige agenda
Agenda
18-03-2021 IKG: Algemene Ledenvergadering
06-04-2021 BGH: Huishoudelijke vergadering op locatie
22-04-2021 IKG: Netwerkbijeenkomst 22 april 2021
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Zuid-Holland Zuid
Postbus 51
4200 AB  Gorinchem
085-9024990
zhz@meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen