Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Regionaal Ondernemersnieuws   april 2021  
In deze nieuwsbrief:
  • Van Roosendaal Technisch Uitzendbureau - VRTU | 15 JAAR!
  • IMAP: Er is nooit hét juiste moment om jouw onderneming te verkopen. Volg jouw gevoel!
  • Van crisis tot nieuwe business | GCC print professionals
  • Hotel Gorinchem is vernieuwd! Afslag 27
  • Nieuw distributiecentrum Neele-Vat: gezond bouwen in optima forma
  • Word Member
Van Roosendaal Technisch Uitzendbureau - VRTU | 15 JAAR!Op 1 April 2021 vierde “Van Roosendaal Technisch Uitzendbureau - VRTU” haar 15-jarig bestaan. Hier werd, vanwege Corona, op gepaste, maar toch zeer gezellige manier bij stilgestaan.

Op 1 april 2006 opende Bart van Roosendaal voor het eerst zijn deuren. VRTU is in 15 jaar tijd uitgegroeid tot een specialist in het snel en flexibel inzetten van vakmensen in binnen- en buitenland.

VRTU beschikt over ruim 4.100 zorgvuldig geselecteerde, persoonlijk gesproken, gescreende en dus gekwalificeerde technische vakmensen. VRTU verzorgt collega’s met uiteenlopende technische vaardigheden – met een sterke specialisatie in metaal. Zo bouwen de VRTU-ers voor opdrachtgevers complexe stalen constructies, bruggen, boorplatformen, (bagger)schepen en zijn VRTU-ers dagelijks werkzaam op bijvoorbeeld raffinaderijen.
Ook in de sector duurzaam is VRTU actief. Denk hierbij aan het realiseren van projecten voor het opwekken van zonne-energie en energie-opslag.

Bij VRTU werken continu meer dan 300 collega’s tot tevredenheid van opdrachtgevers. Ook na 15 jaar blijft VRTU onverminderd enthousiast, met plezier en ambitie dagelijks de beste matches maken.

 

Mannen van staal werken bij van Roosendaal!!

 

Van Roosendaal technisch uitzendbureau
Rivierdijk 759
3361 BV  Sliedrecht

T: 0184-410960
I: www.vrtu.nl
E: info@vrtu.nl

 
IMAP: Er is nooit hét juiste moment om jouw onderneming te verkopen. Volg jouw gevoel!

Vlnr: Merlin Melles van FCN, Balthazar den Breems en Remco Schouten van IMAP Nederland.

 

Remco Schouten & Balthazar den Breems, IMAP: Het is nooit het juiste moment om jouw onderneming te verkopen. Volg jouw gevoel en verkoop het wanneer het jou uitkomt! Deze keer een enorm leerzame podcast met Remco Schouten en Balthazar den Breems, Trusted Advisors binnen @fCN en partners van IMAP Nederland, een onafhankelijke corporate finance boutique. 

 

Heb jij altijd al willen weten wat het juiste moment is om jouw bedrijf te verkopen, hoe jij de juiste koper vindt en het beste resultaat krijgt?

Beluister hier de Podcast!

IMAP Netherlands 
Javastraat 8
3016 CE  Rotterdam

 

T: 010-2358850
I: www.imap.nlwww.imap.com
E: rschouten@imap.nl

 
Van crisis tot nieuwe business | GCC print professionals

GCC print professionals uit Gorinchem is als ruim 30 jaar een innovatief printbedrijf. Zij geven antwoord op de bekende grafische vraagstukken voor bedrijven. Van professionele visitekaartjes tot aan de juiste signing op een winkelpand. Of het nou gaat om een poster voor de lokale bakker of een marketingcampagne voor multinationals, bij GCC print professionals word je met expertise geholpen.  

 

Zünd snijmachine GCC printprofessionals.

Tijdens de coronacrisis moest ook GCC print professionals haar bakens verzetten. Een groot deel van de ‘core business’ viel weg omdat evenementen en beurzen niet doorgingen, echter, Frank den Hollander (directeur) zag andere mogelijkheden. In maart 2020 is het bedrijf begonnen met het ontwerpen en leveren van diverse coronaproducten zoals o.a. de inmiddels welbekende kuchschermen. Om deze bijzondere producten ook in eigen huis te kunnen produceren is een nieuwe machine aangeschaft, een Zünd snijmachine. Deze machine geeft zoveel meer innovatieve mogelijkheden dan alleen het produceren van kuchschermen dat er een nieuw ‘label’ is geboren; GCC special products.  

 

GCC special products, gevestigd in Breda, is gespecialiseerd in de ‘niet-standaard’ producten. Hier is het mogelijk om de meest uiteenlopende materialen te snijden, rillen, frezen en buigen. Hierdoor zijn de toepassingen (bijna) oneindig. Van unieke interieurproducten (zoals een foto op bijvoorbeeld Dibond) tot aan gepersonaliseerde (zakelijke) attenties voor bedrijven en hun klanten (zie foto’s). GCC special products is vertrouwd en toch speciaal!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GCC Gorinchem

Einsteinstraat 1

4207 HW  Gorinchem

 

T: 0183-628288
I: www.gcc.nl | webshop.gcc.nl
E: info@gcc.nl

 

 

 

 

Hotel Gorinchem is vernieuwd! Afslag 27

 

Het hotel wat gebouwd werd in 1968 was oud en helemaal op. In mei 2020 begon het Meerkerkse aannemersbedrijf Damsteegt aan een ongekend grote verbouwing. Alleen de pilaren op de begane grond zijn blijven staan. Alles is eerst leeggeruimd en daarna zijn de verdiepingen gesloopt. Dat ging vrij snel, binnen een week was alles weg. Vervolgens is er een constructie op de begane grond geplaatst en daarop zijn weer twee verdiepingen van modulaire units geplaatst die gerealiseerd zijn door DMT Modular Constructions BV, dit is aangevuld met zalen en een fitness. De 36 twinrooms zijn een aanvulling op de bestaande kamers, die ook een lichte upgrade hebben gehad. In totaal heeft Hotel Gorinchem nu 56 kamers.

 

In de zomer kunnen mensen lekker loungen op het extra grote terras op de zonzijde waar het bij goed weer heerlijk vertoeven is met sfeerhaarden en grote parasols. Er is voor de hotelgasten een fitnessruimte, een bar en een prachtig restaurant. Het restaurant en de bar is natuurlijk voor iedereen toegankelijk. 

Bedrijven kunnen gebruik maken van twee grote boardrooms en twee grote vergaderzalen. Deze zijn voorzien van alle technologische hulpmiddelen die nodig zijn voor een meeting. De vier full service conferentiezalen hebben oer-Gorcumse namen gekregen, zoals de boardrooms Dalempoort en Arkelpoort, de grotere zalen Kanselpoort en Waterpoort.Het hotel is helemaal klaar om gasten te verwelkomen en dat was ook dringend nodig. Het oude hotel had maar 25 kamers en was áltijd volgeboekt. Gorinchem had echt een groot tekort aan hotelkamers. Doordeweeks verbleven vooral veel werknemers van de grote bedrijven uit de regio in ons hotel. In het weekend komen altijd veel dagjesmensen naar het mooie Gorinchem. 
Met inachtneming van de huidige COVID19 maatregelen zal vanaf 28 april ons terras voor iedereen geopend zijn van 12:00 uur tot 18:00 uur. Het restaurant en de bar zijn nog steeds alleen beschikbaar voor zaal- en hotelgasten voor afhaal/roomservice. Vooruitlopend op verdere berichten hopen wij jullie binnenkort in ons restaurant Ocre te kunnen verwelkomen.Hotel Gorinchem
Van Hogendorpweg 8-10 
4204  XW  Gorinchem

T: 0183-622400
I: www.hotelgorinchem.nl
E: info@hotelgorinchem.nl 
Bekijk meer foto's
Nieuw distributiecentrum Neele-Vat: gezond bouwen in optima forma


Het nieuwe distributiecentrum van logistieke dienstverlener Neele-Vat.

 

Bij RoosRos staat gezond en toekomstgericht bouwen hoog op de agenda. Het nieuwe distributiecentrum en kantoor van de Rotterdamse logistieke dienstverlener Neele-Vat is daar een mooi voorbeeld van. In het hele ontwerpproces hebben projectarchitect Henk de Gelder en zijn team gestuurd op het welbevinden van de mensen die in het pand aan de slag gaan. “De patio’s worden de groene longen van het gebouw.”

 

Stevige discussie

Neele-Vat is al jaren een vaste waarde in de Rotterdamse haven. Het bedrijf groeit en wilde daarom een nieuw distributiecentrum bouwen, strategisch geplaatst tussen de haven en de A15. Het warehouse moest 32.000 m2 groot worden, met daar bovenop een kantoor van zo’n 5.500 m2. Het masterplan kwam uit de koker van HofmanDujardin. Zij stelden voor het kantoorgebouw te draaien en uit te laten kragen over de hal. Het kantoor is zo gericht op zowel de haven als de snelweg, terwijl het dak van de hal multifunctioneel kan worden ingezet voor vergroening, parkeren en zonnepanelen. Door de functies te stapelen kan Neele-Vat de vierkante meters warehouse maximaal gebruiken en toch ruimte houden voor de overige functies. Bovendien bood dit de mogelijkheid het kantoor ruimtelijk, open en gezond te maken.
RoosRos heeft op basis van het masterplan – in opdracht van Dudok Logistiek Vastgoed - het ontwerp voor het kantoor gemaakt. De grote vraag was: hoe zou het gebouw zich gaan presenteren aan de A15? Architect Henk de Gelder vertelt: “Er is in Nederland een stevige discussie gaande over de ‘verdozing’ langs de rijkswegen. Wij wilden dan ook een gebouw ontwerpen dat kracht uitstraalt en het transportbedrijf goed presenteert, maar zonder er een grote, dichte doos van te maken. Bovendien moest iedereen er prettig kunnen werken.” 

 

 

Venster op twee werelden
Voor het kantoor ontwierp De Gelder een koker, met aan de ene zijde een glazen venster op de A15 en aan de andere op het havengebied. De verhouding van deze koker vroeg om extra daglicht binnen. Door de gekozen kolommenstructuur is het kantoor volledig vrij indeelbaar, daarom heeft De Gelder grote patio’s uit het volume gesneden, die worden ingevuld met thematisch groen. Hij vertelt: “Door die patio’s zit je nooit verder dan negen meter weg van een gevel met daglicht. Ook hebben we bewust hoge plafonds gemaakt, om zo daglicht en buitenbeleving maximaal binnen te halen.” Omdat in de visie van RoosRos een gezond gebouw natuurlijk groen bevat, worden de patio’s de groene longen van het pand. De Gelder: “Vanuit iedere werkruimte in het gebouw heb je direct uitzicht op groen. Een hoogwaardig klimaatsysteem voorziet zowel het kantoor als het distributiecentrum van frisse lucht, koeling en verwarming. De energie die het pand nodig heeft wordt duurzaam opgewekt door zonnepanelen op het eigen dak. Zo wordt dit gebouw een robuuste, gezonde parel in de haven van Rotterdam.”

 

Opdrachtgever: Dudok Logistiek Vastgoed | Neele Vat logistics | Rokus Vastgoed
Architect masterplan: HofmanDujardin Amsterdam
Architect kantoor: RoosRos Architecten Oud-Beijerland
Interieurarchitect: RoosRos Architecten Oud-Beijerland
Architect DC: Designlogic Nuenen
Constructeur: AMB Tilburg
Installatie-advies: Valstar Simonis Rijswijk
Hoofdaannemer: De Vries en VerburgRoosRos Architecten
L.J. Costerstraat 2
3261 LH  Oud-Beijerland

T: 0186–691580
I: www.roosros.nl
E: info@roosros.nl

 
Bekijk alle foto's
Word Member


Heeft u zich ook voorgenomen om uw netwerk te vergroten? 
Laat dan hier uw gegevens achter en dan kunt u dat voornemen van uw lijstje afvinken. Members van MeerBusiness ZHZ (Zuid-Holland Zuid) profiteren van een groot, gevarieerd, actief en professioneel netwerk. Regelmatig afwisselende bijeenkomsten die we via de nieuwsbrief aankondigen. Voor de kosten hoeft u het niet te laten.
Word nu lid voor slechts € 175,00 ex Btw tot eind 2021!

Word nu lid en profiteer direct van de mogelijkheden van MeerBusiness ZHZ!!!

We hopen u snel te ontmoeten!


 
Evenementen
 
Volledige agenda
Agenda
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Zuid-Holland Zuid
Postbus 51
4200 AB  Gorinchem
085-9024990
zhz@meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen