Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Regionaal Ondernemersnieuws   juni 2021  
In deze nieuwsbrief:
  • Letselschade.com en branchegenoot Ottenschot Letselschade gaan samen
  • Nieuwe vestiging voor Tredion in Tilburg
  • Van der Leun is vanaf nu Koninklijk
  • Word Member
Letselschade.com en branchegenoot Ottenschot Letselschade gaan samen

Letselschade.com en branchegenoot Ottenschot Letselschade gaan samen.

 

Letselschade.com uit Papendrecht en Ottenschot Letselschade uit Almelo gaan samenwerken en bundelen zodoende 55 jaar letselschade expertise.
De samenwerking komt voort uit het feit dat Letselschade.com onlangs een meerderheidsbelang heeft genomen in Ottenschot. “Beide organisaties waren op zoek naar een strategische marktpartij met dezelfde groeiambitie, dezelfde beroepsethiek en een identieke bedrijfscultuur”, aldus Berth Groot, directeur-eigenaar van Letselschade.com. Leonie Kemperink: “Berth Groot heeft de aandelen overgenomen van mijn collega-aandeelhouders Gerard Kloppenburg en Tino Ellenbroek. Ik blijf als directeur verbonden aan Ottenschot en kijk uit naar de samenwerking met Berth en zijn onderneming.”

 

Landelijke dekking, sterke marktpositie
Ottenschot Letselschade, bestaat ruim 25 jaar, is een onbetwist begrip en sterke speler in het oosten van ons land. Letselschade.com (opgericht in 1990) is één van de grootste onafhankelijke letselschadebureaus van Nederland. Zowel Ottenschot als Letselschade.com werken uitsluitend in het belang van slachtoffers.

Beide organisaties hebben nu op meerdere locaties in het land vestigingen en/of vertegenwoordigingen: Papendrecht, Almelo, Amsterdam, Amersfoort en Utrecht. Door de samenwerking ontstaat een landelijk netwerk met een uitgebreid en vooral breed dienstenpakket. Beide organisaties blijven voorlopig onder de eigen merknamen opereren.

 

Kwalitatieve groei
“Ik ben ervan overtuigd dat we in de samenwerking veel van elkaar kunnen leren op het gebied van o.a. de inhoudelijke behandeling van zaken, administratieve organisatie en niet in de laatste plaats een gezamenlijke commerciële aanpak”, geeft Berth Groot aan. “Er is ook een zekere urgentie. We ervaren allemaal dat de concurrentie niet stil zit en dat we last hebben van niet-gekwalificeerde bureaus. Schaalvergroting is daarom nodig, waarbij we de concurrentie - op vakinhoud en kwaliteit - blijven aangaan. Daar zijn we goed in, daar zijn we groot mee geworden en daar geloven we in. Onze overtuiging is dat letselschadeslachtoffers daarmee beter geholpen zijn.”

 

Loonschade.com

De Wederik 8
3355 SK  Papendrecht

 
Nieuwe vestiging voor Tredion in Tilburg


Vlnr: August de Vocht, directeur Station88 en Jan van Wijgerden, directeur Tredion.


Tredion heeft op 10 juni een vestiging geopend in Tilburg. De Gorinchemse ICT-dienstverlener is een strategisch partnerschap aangegaan met Station88. De zogenaamde Office Hub vindt onderdak bij Station88 in de Tilburgse Spoorzone.

Het vestigen van de Office Hub in de inspirerende Spoorzone in Tilburg dient meerdere doelen. Bestaande Brabantse relaties kunnen nog beter bediend worden. In navolging van de Office Hub in Rotterdam biedt deze locatie gelegenheid klanten en relaties te ontvangen. 

Het ‘Huis voor Ondernemerschap en Innovatie’, Station88, biedt ons bovendien dé faciliteiten en inspiratie om lokale ondernemers te ondersteunen bij hun strategische ICT-plannen. Tredion zoekt altijd verbinding met bedrijven en gaat deze actieve rol ook in Tilburg vervullen. Ze wil ondernemerschap stimuleren in deze bruisende stad. 

Talent
Ook de aanwezigheid van veel en verschillende onderwijsinstellingen maakt Tilburg een aantrekkelijke stad. In de voortdurende zoektocht naar talent denkt Tredion met het openen van deze Office Hub de aantrekkingskracht voor talentvolle ICT-studenten te vergroten.

Huis voor Ondernemerschap
Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie, is hét platform voor ondernemers uit Midden-Brabant. Station88 faciliteert het delen van kennis en creëert bewustwording. Ondernemers worden geïnspireerd en gemotiveerd om zich te ontwikkelen en te groeien. Er wordt een veelzijdig online- en offlineprogramma aangeboden, wat bestaat uit inspiratiesessies, seminars, workshops en webinars.

Tredion is vanaf 10 juni te vinden bij Station88. Wil je meer weten over Tredion? Bekijk dan www.tredion.nl  

Station88 is een initiatief van de Gemeente Tilburg en Midpoint Brabant. Voor meer informatie zie station88.nl

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met: Luuk Vaessen, Tredion, luukvaessen@tredion.nl 

 

Tredion
Avelingen-West 11
4202 MS  Gorinchem

 

T: 0183-610555

I: www.tredion.nl

E: info@tredion.nl

 
Van der Leun is vanaf nu Koninklijk

Vlnr: commissaris van de Koning dhr. Jaap Smit, CEO Royal Van Der Leun Martin den Breejen en burgemeester dhr. Jan de Vries.  

 

Het predicaat is de kroon op het verleden waarmee de traditie van deze 100-jarige onderneming wordt beloond en wordt gewaarborgd in de toekomst. Een erkenning waar we trots op zijn en waar we voor zullen staan.

 

De toekenning op 19 april symboliseert het respect, de waardering en het vertrouwen van de Koning. De uitreiking van het Koninklijke Predicaat door commissaris van de Koning dhr. Jaap Smit aan CEO Martin den Breejen vond 24 Juni 2021 plaats voor het hoofdkantoor in Sliedrecht.

 

Bij de officiële plechtigheid werden er toespraken gegeven door de commissaris van de Koning dhr. Jaap Smit, burgemeester dhr. Jan de Vries en CEO Martin den Breejen.“Niet alleen de elektrische installatie van een baggerschip in China, maar ook de elektrische installatie van de fietsenstalling in Sliedrecht wordt geïnstalleerd door Van der Leunt” is een leuke en welzeggende quote die voorbij is gekomen.

 

Het nieuwe logo met daarop de koninklijke kroon werd onthuld door de vrouw van Martin, Annemarieke den Breejen. Het nieuwe logo is goed zichtbaar te bewonderen vanaf de A15.

 

Het was, vanwege COVID-19, een uitdaging de beste manier te vinden om de ceremonie te organiseren. Echter met een terras opstelling, een bescheiden gezelschap en door gebruik te maken van een live stream is iedereen in de mogelijkheid geweest deze bijzondere plechtigheid bij te wonen.

 

Sinds de oprichting in 1920 is Royal Van der Leun een constante factor in de scheepsbouw, industrie en metaalbewerking. Heden ten dage is Royal Van der Leun het enige familiebedrijf binnen de grotere Nederlandse maritieme e-installatie bedrijven. De divisie Electrical Marine Systems is het meest internationaal georiënteerd met negen vestigingen wereldwijd, waaronder engineering en productie faciliteiten in Brazilië, China en Vietnam.

 

De divisie Electrobouw is in heel Nederland actief voor de industrie en utiliteit. Van het hoge noorden tot in het zuiden van Limburg. De divisie Metaalbewerking is een begrip in de regionale markt en gespecialiseerd in betrouwbare en kwalitatief hoogstaande producten op maat.

 

Duurzaamheid, continue ontwikkeling en verantwoord ondernemerschap staan hoog in het vaandel. Van der Leun streeft hiermee een internationaal voorbeeld te zijn. Royal van der Leun zal met trots de koninklijke kroon dragen!

Hoofdkantoor Royal van der Leun in Sliedrecht.


Bekijk hieronder een filmpje: Celebrating 100 years of Van der Leun

 

Krantenartikel AD 
Bron: AD

 

Van der Leun
Trapezium 120
3364 DL  Sliedrecht

 

T: 0184-430560

I: www.vanderleun.nl

E: info@vanderleun.nl

 
Word Member


Heeft u zich ook voorgenomen om uw netwerk te vergroten? 
Laat dan hier uw gegevens achter en dan kunt u dat voornemen van uw lijstje afvinken. Members van MeerBusiness ZHZ (Zuid-Holland Zuid) profiteren van een groot, gevarieerd, actief en professioneel netwerk. Regelmatig afwisselende bijeenkomsten die we via de nieuwsbrief aankondigen. Voor de kosten hoeft u het niet te laten.
Word nu lid voor slechts € 250,00 ex Btw tot eind 2022!

Word nu lid en profiteer direct van de mogelijkheden van MeerBusiness ZHZ!!!

We hopen u snel te ontmoeten!


 
Evenementen
08-07-2021 Ondernemingsvereniging Hoeksche Waard: 8 JULI: 7E HARINGPARTY HOEKSCHE WAARD VOOR ONDERNEMEND HW
 
Volledige agenda
Agenda
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Zuid-Holland Zuid
Postbus 51
4200 AB  Gorinchem
085-9024990
zhz@meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen