Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Regionaal Ondernemersnieuws   juli 2021  
In deze nieuwsbrief:
  • De Heeren Horeca Groep opent een nieuwe hotspot
  • TéGéTèl | HBA bestaat 25 jaar
  • Mol Lifting groeit
  • PR-bureau MissPublicity lanceert Witbier ter gelegenheid van 18e verjaardag
  • Groei en geniet mee met 'Heeren aan de Haven'
  • "Terug-na-de-zomervakantie" op 25 augustus
  • Word Member
De Heeren Horeca Groep opent een nieuwe hotspot

Heeren aan de Haven in Streefkerk. ©Heeren Horeca Groep

 

De Heeren Horeca Groep opent een nieuwe hotspot "Heeren aan de Haven" in de voormalige Limonadefabriek in Streefkerk.

 

Na Heeren van Slydregt, in een gerestaureerd voormalig stationsgebouw, Heeren van Ambacht in het monumentale ‘Bouwlust’ en de laatste aanwinst die dit voorjaar haar deuren opende in Groot-Ammers: Heeren aan de Lek, is ook een Heeren aan de Haven een feit.

 

Brasserie, wijnbar & Boutique Hotel 

 

De Heeren openen een nieuwe culinaire en gastvrije spot in het bijzondere en drijvende gebouw in de haven van Streefkerk, waar voorheen de Limonadefabriek gevestigd was. Naast dat het imposante pand omgetoverd zal worden tot een toegankelijke brasserie met een warme en sfeervolle uitstraling, -waar iedereen welkom is voor een kopje koffie, een lunch, diner of een totale avond uit- worden er ook een brasserie, wijnbar en boutique hotel gerealiseerd waar het heerlijk toeven is.

 

Er staan verrukkelijke klassiekers op de menukaart, maar ook wereldse gerechtjes, waar je van kunt genieten ineen fris, nieuw en kleurrijk interieur. In de weekenden zorgt een DJ voor de muzikale omlijsting van een fijne ontspannen en culinaire avond uit bij de Heeren aan de Haven in Streefkerk. Relaxt en ongedwongen.

 

Impressie van Heeren aan de Haven. ©Heeren Horeca Groep

 

,,Heeren aan de Haven moet een bruisende hotspot worden in de Alblasserwaard met een laagdrempelige instap, mooie klassieke gerechten, maar óók een Aziatische tintje en hippe gerechtjes.’’

 

De locatie beschikt over aanlegplaatsen voor boten tot en met 20 meter, zo is het mogelijk om naar de Heeren te varen vanaf bijvoorbeeld Rotterdam. Zo wordt een bezoek aan de Streefkerkse Heeren wel heel bijzonder! Op de kop van de haven, voor het gebouw, wordt een schitterend terras gebouwd, met comfortabele zithoeken, waarbij er uitgekeken wordt over het water. Ultiem genieten in de Alblasserwaard.

 

Verder is er ruimte voor diverse evenementen, zo is er onderin het gebouw een workshop ruimte met een wijnklimaat-kamer, waar bijvoorbeeld businessclubs of andere groepen een workshop of masterclass kunnenvolgen. Denk hierbij aan terugkerende thema-avonden die in het teken staan van wijn, eten, likeuren of whisky’s.

 

Uiteraard is een overnachting in het bijbehorende Boutique Hotel mogelijk. Het hotel ademt een intieme sfeer, de kamers zijn stijlvol, eigentijds en luxueus. Een plaats waar je graag wakker wordt, zo aan het water.

 

De opening van de Brasserie, Wijnbar & Boutique Hotel staan gepland voor half augustus 2021. Heeren aan de Haven is een totaal belevening: een ontspannen avond uit, een zonnige lunch op het terras, een wijnproeverij, een overnachting, event of een romantisch diner aan het water. Wat de wensen ook zijn, iedereen vindt een plek bij het nieuw te openen Streefkerkse Heeren.

 

Heeren aan de Haven

Nieuwe Haven 1

2959 AT  Streefkerk

 

 

I: www.heerenhorecagroep.nl
E: info@heerenaandehaven.nl 

 
TéGéTèl | HBA bestaat 25 jaar

Directeuren Stefan Zijlstra en Martin Meijers van TéGéTèl | HBA.

De sympathieke en merkonafhankelijke ICT- en telecomspecialist uit Gorinchem viert dat uitgebreid met maandelijkse acties en een speciale editie van het magazine UPDATE.

 

Wij spraken met oprichter Joost Gehrels en de huidige directeuren Martin Meijers en Stefan Zijlstra over de geschiedenis van TéGéTèl | HBA en blikken vooruit op de toekomst.

 

Hoe het allemaal begon

TéGéTèl werd 25 jaar geleden opgericht door Joost Gehrels. Joost leerde Martin Meijers kennen als accountmanager bij KPN. Martin: “Ik heb Joost leren kennen toen ik nog accountmanager was bij KPN. TéGéTèl was een van mijn accounts. Zo zaten we twee jaar na de oprichting van TéGéTèl met elkaar aan tafel en hebben we besloten samen verder te gaan met TéGéTèl."

Technologische ontwikkelingen
Joost en Martin maakten in de eerste jaren samen de nodige (technologische) ontwikkelingen mee. “In het begin ging alles erg snel. Onze klantenkring groeide gestaag en er waren veel technologische ontwikkelingen, zoals de opkomst van ISDN, 3G en carkits voor handsfree bellen.”

 

Nieuwe avonturen
Joost Gehrels besloot in 2007 een heel ander avontuur aan te gaan. “Ik heb altijd als grapje gezegd:10 jaar keihard werken en dan ga ik de oceanen overvaren! In 2007 merkte ik dat telecom en IT steeds meer raakvlakken met elkaar kregen. Dat was voor mij een keuzemoment. Zelf een stap richting computers maken of mijn droom om te gaan varen waarmaken. Ik heb voor dat laatste gekozen.” En zo stapte Joost in 2008 op zijn boot om naar de Caraïben te zeilen. Het team van TéGéTèl groeide onder leiding van directeur Martin gestaag door. IT en telecom raakten in de jaren die volgden steeds meer met elkaar verweven en zo kwam het dat Stefan Zijlstra steeds regelmatiger voor (en samen met) TéGéTèl werkte. Stefan: “Ik had al langer de wens om als ondernemer aan de slag te gaan. Toen Martin mij de kans bood om binnen TéGéTèl een eigen IT-afdeling op te zetten, heb ik geen moment getwijfeld.” TéGéTèl veranderde met de overname van branchegenoot haar naam in TéGéTèl | HBA. Het nieuwe pand aan de Stephensonweg in Gorinchem bood ruimte voor de werkzaamheden en ambitie voor de toekomst.

 

Impressie van het kantoor van TéGéTèl | HBA in Gorinchem.


Toekomst
Hoe zien Stefan en Martin de toekomst? “We leven steeds meer in een 24-uurs economie. Systemen moeten constant beschikbaar zijn. En dat kan soms best een uitdaging zijn. Als ICT- en telecomspecialist zijn we steeds bezig met nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen. Op veel plaatsen is een goede infrastructuur bijvoorbeeld een uitdaging. Wij zijn daarom actief bezig met het realiseren van diverse glasvezelprojecten in Gorinchem en omstreken. IT en telecom zijn inmiddels zo met elkaar verweven dat de uitdagingen voor het MKB om totaaloplossingen vragen. Wij bieden ondernemers graag complete ICT- en telecomoplossingen. Het dienstenaanbod wordt dan ook steeds afgestemd op deze veranderingen.” Martin vult aan: “Het onderscheid tussen IT en telecom zal straks niet meer bestaan: het is allemaal communicatie.” Stefan: “Wij hebben recent een serie Teams-toestellen binnen gekregen. Je kunt met deze telefoontoestellen bellen én bellen via Microsoft Teams. Ook hier draait het om communicatie en een feilloze integratie van verschillende systemen. Je kunt met één telefoonnummer bellen via vast en mobiel én via Microsoft Teams. En dat kan met ieder device. Het zijn echt integraties die het onderscheid steeds meer doen vervagen. Zoals Martin zegt: het draait allemaal om communicatie.”

 

Nieuwe website

“Wij hebben net onze nieuwe website gelanceerd. Als ICT- en telecomspecialist helpen wij ondernemers graag om het maximale uit onze ICT- en telecomoplossingen te halen. En daar hoort ook een stuk kennis delen bij. Wij hebben voor de nieuwe website dan ook sterk ingezet op het delen van kennis. Je kunt op onze nieuwe website de kennisbank raadplegen voor tips en informatie én whitepapers over verschillende onderwerpen downloaden. Wij zijn trots op het eindresultaat en nodig iedereen dan ook graag uit om onze nieuwe website te bezoeken!”


Achterzijde van pand TéGéTèl | HBA.


Bekijk hieronder de TéGéTèl HBA bedrijfsfilm:

 

TéGéTèl | HBA 
Stephensonweg 7
4207 HA  Gorinchem

 

T: 085-0479777
I: www.tegetelhba.nl
E: mail@tegetelhba.nl

 
Mol Lifting groeit


We groeien - niet alleen in de hoogte - maar ook in de breedte want het wordt steeds drukker bij Mol Lifting.

Dat betekent wél dat we dringend op zoek zijn naar nieuwe collega's! Kijk snel op onze vacaturepagina en bel!

Bekijk hieronder “Bedrijfsfilm” van Mol Lifting:

 

 

Mol Lifting
Jacobus Lipsweg 9
3316 BP  Dordrecht

T: 078-6552500
I: www.mollifting.nl
E: rmol@mollifting.nl

 
PR-bureau MissPublicity lanceert Witbier ter gelegenheid van 18e verjaardag

Limoncello-infused bier E.V.I.

 

Limoncello-infused bier E.V.I. is ontwikkeld in samenwerking met Scheldebrouwerij en Spaghetteria

Het Rotterdamse pr-bureau MissPublicity bestaat deze week 18 jaar. En als je 18 wordt mag je drinken! Daarom viert het eigenzinnige bureau deze verjaardag met de lancering van een speciaal witbier. In samenwerking met Scheldebrouwerij ontwikkelde oprichter en eigenaar Clarissa Sarah Slingerland een Belgisch witbier dat infused is met door pastaketen Spaghetteria gemaakte Limoncello.

 

Energie, verbinding, inspiratie
Clarissa Slingerland is trots op het 18-jarig bestaan van haar bureau en op de ‘birthday brew’ die ze ter ere daarvan lanceert. Zij vertelt: In 2003 ben ik dit bureau begonnen en al 18 jaar lang werk ik met mijn enthousiaste team op basis van dezelfde drie pijlers: energie, verbinding en inspiratie. Toen ik daarover sprak met Folko Kleinsma van Scheldebrouwerij, waarvoor wij al een aantal jaar werken, ging er bij ons beiden een lampje branden. We besloten ter gelegenheid van onze verjaardag een vrolijk biertje te maken dat we E.V.I (spreek uit: eeffie) genoemd hebben. Het is een acroniem van die drie pijlers onder mijn bureau en bovendien vind ik Evi gewoon een hele mooie meisjesnaam. E.V.I. is een Belgisch witbier dat infused is met homemade Limoncello van Spaghetteria. Het is fris fruitig met een tikkie citrus, en heeft een kruidige geur en 5,5% alcohol. Het artistieke etiket is ontworpen door de Rotterdamse graffiti-artist Marcel Labrie. Cheers to that!

 

Eigenaar Clarissa Slingerland van MissPublicity bij de onthulling.

 

Verkooppunten
E.V.I. gaat in eerste instantie verkocht worden bij de 2 Spaghettaria zaken in Rotterdam, en bij succes bij alle 12 de vestigingen van Spaghetteria in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. In samenwerking met foodtrendwatcher Gijsbregt Brouwer heeft MissPublicity bovendien een cocktail ontwikkeld op basis van E.V.I. Deze ‘hoptail’ bestaat behalve uit het bier uit veel ijs en wat Loopyt Rose Limonade. Geheel in stijl met de huisstijl van het bureau is de cocktail roze en kreeg hij de elegante naam ‘Mademoiselle Publicité’. De cocktail werd als welkomstdrankje geschonken tijdens het event rondom het 18-jarig bestaan en komt op het menu bij diverse horeca zaken in Rotterdam.  

 

Breed portfolio
Dat MissPublicity kiest voor een biertje om de 18de verjaardag te vieren is geen toeval. Het Rotterdamse bureau met vestigingen in Amsterdam en Antwerpen heeft een breed portfolio van merken in de hospitality, food, events, lifestyle en kunst. Clarissa Sarah Slingerland: “Juist in deze branches draait het om energie, verbinding en inspiratie en daarom is de match tussen ons bureau, onze opdrachtgevers en onze unieke aanpak ook zo vanzelfsprekend en succesvol. Wij werken echt zij aan zij met onze klanten en geven hun merk, product of verhaal het podium dat zij verdienen en waarmee hun bekendheid groeit”.

 

Over MissPublicity
Het 10 m/v sterke team van MissPublicity creëert op proactieve en onconventionele wijze zichtbaarheid voor klanten en werkt als intermediair tussen de opdrachtgever en het (inter)nationale persnetwerk van het bureau. Sinds 2016 richt het bureau zich met het label ArtPublicity specifiek op de kunst- en cultuursector, waarbij het zowel kunstenaars als galleries, musea, venues en merken bedient. In 2017 werd Clarissa Sarah Slingerland verkozen tot Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar.

 

Verkooppunten
E.V.I. gaat in eerste instantie verkocht worden bij de 2 Spaghetteria zaken in Rotterdam, en bij succes bij alle 12 de vestigingen van Spaghetteria in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.

Wil je zelf E.V.I. in huis hebben? Dat kan! Deze exclusieve witbiertjes zijn voor
€ 12,50 in feestelijke 6-pack te bestellen.
Deze kun je afhalen op HQ in Rotterdam of we sturen ze op!

Mail E.V.I. en dan komt het helemaal goed: evi@misspublicity.nl

 

MissPublicity ROTTERDAM - HQ
Maaskade 11
3071 NK  Rotterdam

T: 010-2140593
I: www.misspublicity.nl
E: rotterdam@misspublicity.nl

 
Groei en geniet mee met 'Heeren aan de Haven'
 

Klik op bovenstaande afbeelding voor nadere info.

 

WAAROM EEN INVESTERINGSCAMPAGNE?

 

Een nieuwe zaak kost veel geld, zeker in de bijzondere tijd waarin wij op dit moment met z’n allen verkeren.

 

Buitenkansjes zoals de voormalige Limonadefabriek onderdeel laten worden van de Heeren groep krijg je echter niet vaak. Wij willen dit dan ook zeker niet aan onze neus voorbij laten gaan.

 

Door de huidige crisis, zijn de banken helaas niet geïnteresseerd in het financieren van een nieuwe horecazaak. Vandaar dat wij op zoek zijn gegaan naar een andere mogelijkheid. Daarvoor hebben wij uw hulp nodig.


Funding van ‘Heeren aan de Haven’

Wij willen graag ons netwerk benaderen voor de funding van ‘Heeren aan de Haven’ door middel van Heeren Privilege Cards. U ontvangt hiervoor extra privileges gedurende de looptijd. Alle Heeren Privilege Cards zijn te gebruiken bij alle huidige en toekomstige ‘Heeren’ zaken. Afhankelijk van uw keuze, bedraagt de looptijd tussen de 3 en 7 jaar.

 

Het benodigde kapitaal is 750.000,00. Dit bedrag is gedeeltelijk nodig voor de overname van de inventaris, de interne verbouwing, de restyling, een terras op de kop van de haven met een buitenbar van 200m2 en de realisatie van twee extra hotelkamers.

 

Helpt u ons met de expansie van de Heeren Horeca Groep?
U ontvangt dan 20% extra tegoed op de Privilege Card.

 

SILVER CARD - € 5.000
Looptijd: 5 jaar
Extra privileges:

  • Overnachting met ontbijt voor 2 personen in ons boutique hotel
  • Maximaal 1.500 per jaar verzilveren (te besteden op alle Heeren locaties en bij Bon Bon catering & events)
  • 20% over totale looptijd extra te besteden

GOLD CARD - € 10.000
Looptijd: 5 jaar
Extra privileges:

  • Kookworkshop voor 6 personen
  • Overnachting met ontbijt voor 2 personen in ons boutique hotel
  • Maximaal 2.500 per jaar verzilveren (te besteden op alle Heeren locaties en bij Bon Bon catering & events)
  • 20% over totale looptijd extra te besteden

BLACK CARD - € 25.000
Looptijd 7 jaar
Extra privileges:

  • 1x Heeren op locatie, Chef-kok aan huis voor 6 personen, compleet verzorgd
  • Uitnodiging voor tasting van nieuwe menukaarten
  • Overnachting met ontbijt voor 2 personen in ons boutique hotel
  • Maximaal 5.000 per jaar verzilveren (te besteden op alle Heeren locaties en bij Bon Bon catering & events)
  • 20% over totale looptijd extra te besteden

PLATINUM CARD - € 50.000

Looptijd 7 jaar
Extra privileges:

  • 1x Heeren op locatie, Chef-kok aan huis voor 10 personen, compleet verzorgd
  • Uitnodiging voor tasting van nieuwe menukaarten
  • 1x Wijnproeverij voor 10 personen
  • Overnachting met ontbijt voor 2 personen in ons boutique hotel
  • Maximaal 10.000 per jaar verzilveren (te besteden op alle Heeren locaties en bij Bon Bon catering & events)
  • 20% over totale looptijd extra te besteden

NEEM CONTACT OP:
Heeft u interesse en/of misschien nog vragen, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij lichten onze plannen graag verder persoonlijk aan u toe.

 

Stuur uw email en telefoonnummer naar:

Marcel Baanen, marcel@heerenhorecagroep.nl

 

Heeren Horeca Groep
Van Hennaertweg 3
2952 CA   Alblasserdam

 

T: 078-6920634

I: www.heerenhorecagroep.nl

 

 
"Terug-na-de-zomervakantie" op 25 augustus

Je kan het maar alvast in je agenda hebben staan. Weer terug van vakantie. Alle stress achter je gelaten en weer zin in een nieuw seizoen om even goed door te trekken tot aan het einde van het jaar. Deze tijd is bijzonder, dus we vinden dat de evenementen van MeerBusiness ook speciaal moeten zijn. We vieren dat we weer vakantie-verhalen met elkaar kunnen delen op een bijzondere locatie!

 

Een (h)eerlijk netwerk evenement van MeerBusiness Zuid-Holland Zuid speciaal voor ondernemers en directeuren die willen genieten van het net-werken! 

Uiteraard volgen wij de regels die gelden voor de COVID maatregelen en hanteren wij het principe vol=vol. Nadere info volt als u zich aanmeldt.

 

Aanmelden After-Summer-borrel

 
Word Member


Heeft u zich ook voorgenomen om uw netwerk te vergroten? 
Laat dan hier uw gegevens achter en dan kunt u dat voornemen van uw lijstje afvinken. Members van MeerBusiness ZHZ (Zuid-Holland Zuid) profiteren van een groot, gevarieerd, actief en professioneel netwerk. Regelmatig afwisselende bijeenkomsten die we via de nieuwsbrief aankondigen. Voor de kosten hoeft u het niet te laten.
Word nu lid voor slechts € 250,00 ex Btw tot eind 2022!

Word nu lid en profiteer direct van de mogelijkheden van MeerBusiness ZHZ!!!

We hopen u snel te ontmoeten!


 
Evenementen
25-08-2021 MeerBusiness ZHZ After Summer borrel
09-09-2021 DOV: Jaarlijkse BBQ van de DOV, houd 'm vast vrij!
16-09-2021 IKG Gorinchem: Netwerkbijeenkomst 16 september 2021 (onder voorbehoud)
22-09-2021 Ondernemingsvereniging Hoeksche Waard: 22 SEPTEMBER: ALGEMENE LEDENVERGADERING I.C.M. PRINSJESDAG BI
 
Volledige agenda
Agenda
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Zuid-Holland Zuid
Postbus 51
4200 AB  Gorinchem
085-9024990
zhz@meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen