Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Regionaal Ondernemersnieuws   augustus 2021  
In deze nieuwsbrief:
  • Een nieuwe mijlpaal voor Strago Electro
  • Willaertsgroup tekent koopovereenkomst voor de bouw van een horecabestemming
  • Speciale aanbieding Led boarding van uw favoriete club in de regio
  • "Terug-na-de-zomervakantie" op 25 augustus
  • Word Member
Een nieuwe mijlpaal voor Strago Electro

Het nieuwe pand van Strago Electro in Gorinchem.

 

Strago Electro dat zich al in 1957 vestigde gaat voor nieuwbouw. Een must volgens Wil Gremmen DGA van Strago.
De wens van nieuwbouw bestond al zo’n 10 jaar geleden maar diverse projecten van Rijkswaterstaat stonden hierbij in de weg.

 

Te eerste het project ruimte voor de rivier waarbij de mogelijkheid bestond dat de Avelingen als opslag gebied tijdens hoog water zou worden gebruikt. In een later stadium kwam de aanleg van de A27 en de nieuwe brug in beeld waarbij mogelijk de afrit van de weg  over het terrein van Strago kwam te liggen.
Al deze obstakels zijn nu van de baan en geeft Strago de ruimte voor nieuwbouw.

 

Impressie hoe het oude pand op exact dezelfde locatie er uitzag.

 

Uiteindelijk blijven we op deze prachtige zichtlocatie en is Gorinchem goed centraal gelegen om vanuit hier onze werkzaamheden landelijk uit te voeren.

 

Strago heeft zich in der loop der jaren op een aantal disciplines binnen de elektrotechniek gericht te weten de Scheepsinstallaties /Sportvelden/Panelenbouw/ Machinebouw/ Utiliteit en Zonne-energie. Allemaal op zich staande units die zich apart laten aansturen echter waarbij de diversiteit van deze disciplines elkaar doet versterken.

 

Voor de nieuwbouw is gekozen voor een duurzaam gasloos gebouw  waarin gebruik gemaakt gaat worden van grondwarmte, zonne-energie, hoogwaardige materialen en een gebouwbeheerssysteem.

Het gebouwbeheerssysteem zal worden gebruikt om binnen  het gebouw de elektrische en werkbouwkundige installaties, centraal aan te sturen en te bedienen.

Bekijk impressie van het nieuwe pand:

 

 

Strago Electro
Avelingen Oost 8
4202 MN  Gorinchem

 

T: 0183-632955
I: www.strago.nl
E: info@strago.nl

 
Willaertsgroup tekent koopovereenkomst voor de bouw van een horecabestemming


Overzichtsprojectie van nieuwe panden en locatie.


Onlangs tekende de Willaertsgroup de koopovereenkomst voor de bouw van 1000 m2 horecabestemming op een unieke locatie aan de Noordkade in Hendrik-Ido-Ambacht.

 

Donderdagmiddag 3 juni werd de eerste paal geslagen aan de Noordkade in Hendrik Ido Ambacht. Het grootschalige ambitieuze project blaast het Waterbusplein nieuw leven in en zal het decor vormen voor 2 nieuwe horeca concepten van de Willaertsgroup. Trots en verwachtingsvol kijkt de organisatie uit naar de bouw en ontwikkeling van deze 2 projecten.

Het design is in handen van Jeroen Smeele van Smeele Design. Al eerder werd een samenwerking aangegaan voor BistroTwee33 in Dordrecht, Yolo in Rotterdam en Le Barrage in Alblasserdam.

Aan de Noordkade gaat het straks draaien om gastvrijheid, beleving en een goede smaak: Aan de rivierzijde komt een high end fine dining concept met een groot terras uitkijkend op de rivier. Het panoramische uitzicht vraagt om een terras met allure met behoud van het maritieme en stoere karakter. Aan de wegzijde een 'contemporary all day' concept. Daar waar je binnenstapt voor een lunch, diner, bites, cocktails of een mooi glas wijn. Toegankelijk en van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat geopend voor ‘eat in’ of ‘take out’.

Met deze uitbreiding binnen de dynamische horecaorganisatie Willaertsgroup wordt er voet aan wal gezet in Hendrik Ido Ambacht.

 

 
Bekijk meer foto's
Speciale aanbieding Led boarding van uw favoriete club in de regio

 

Klik hier voor de achterkant van de ansichtkaart

 


Sport en Sales

Van Elmptstraat 16-8
9723 ZL  Groningen

 

T: 06-46017274

I: www.sportensales.nl

E: info@sportensales.nl

 
"Terug-na-de-zomervakantie" op 25 augustus

Je kan het maar alvast in je agenda hebben staan. Weer terug van vakantie. Alle stress achter je gelaten en weer zin in een nieuw seizoen om even goed door te trekken tot aan het einde van het jaar. Deze tijd is bijzonder, dus we vinden dat de evenementen van MeerBusiness ook speciaal moeten zijn. We vieren dat we weer vakantie-verhalen met elkaar kunnen delen op een bijzondere locatie!

 

Een (h)eerlijk netwerk evenement van MeerBusiness Zuid-Holland Zuid speciaal voor ondernemers en directeuren die willen genieten van het net-werken! 

Uiteraard volgen wij de regels die gelden voor de COVID maatregelen en hanteren wij het principe vol=vol. Nadere info volgt als u zich aanmeldt.

 

Aanmelden After-Summer-borrel

 
Word Member


Heeft u zich ook voorgenomen om uw netwerk te vergroten? 
Laat dan hier uw gegevens achter en dan kunt u dat voornemen van uw lijstje afvinken. Members van MeerBusiness ZHZ (Zuid-Holland Zuid) profiteren van een groot, gevarieerd, actief en professioneel netwerk. Regelmatig afwisselende bijeenkomsten die we via de nieuwsbrief aankondigen. Voor de kosten hoeft u het niet te laten.
Word nu lid voor slechts € 250,00 ex Btw tot eind 2022!

Word nu lid en profiteer direct van de mogelijkheden van MeerBusiness ZHZ!!!

We hopen u snel te ontmoeten!


 
Evenementen
25-08-2021 MeerBusiness ZHZ After Summer borrel
09-09-2021 DOV: Jaarlijkse BBQ van de DOV, houd 'm vast vrij!
16-09-2021 IKG Gorinchem: Netwerkbijeenkomst 16 september 2021 (onder voorbehoud)
22-09-2021 Ondernemingsvereniging Hoeksche Waard: 22 SEPTEMBER: ALGEMENE LEDENVERGADERING I.C.M. PRINSJESDAG BI
08-10-2021 Ondernemingsvereniging Hoeksche Waard: 8 OKTOBER: DAG VAN DE DUURZAAMHEID
14-10-2021 IKG Gorinchem: Algemene Ledenvergadering 14 oktober 2021
 
Volledige agenda
Agenda
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Zuid-Holland Zuid
Postbus 51
4200 AB  Gorinchem
085-9024990
zhz@meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen