Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Regionaal Ondernemersnieuws   maart 2022  
In deze nieuwsbrief:
  • Val op met goed drukwerk
  • Hogere ranking zoekmachines met een op maat gemaakt muzieknummer?
  • Gegarandeerde besparing op zakelijke telefonie en printer kosten
  • Willemijn Jansen zet MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol voort
  • Word Member
Val op met goed drukwerk

 


 

Val op met goed drukwerk

Print is vervangen door online. Oneens! In deze tijd van digitalisering is juist drukwerk een belangrijke troef om jouw bedrijf te onderscheiden. Bij De Groot – grootsgedrukt.nl geloven wij in de kracht van goed drukwerk. Door gericht te kiezen voor drukwerk ben jij onderscheidend. Laat zien wat je doet met een mooie brochure, een informatieve flyer of een opvallende poster.

 

Dé lokale drukker met ruim 55 jaar ervaring
Voor drukwerk van hoge kwaliteit ga je naar De Groot – grootsgedrukt.nl in Goudriaan. Wij zijn dé lokale drukker voor al jouw drukwerk; van klein tot groot en van 1 stuk tot grote oplagen. Hiervoor hebben we een uitgebreid machinepark dat 4 digitale printers en 8 offsetpersen telt. De grootste offsetpers kan papier tot wel 106 bij 145 centimeter bedrukken.

 

Onze drukkerij begon ruim 55 jaar geleden met één enkele pers. In 1965 leerde oprichter Floor de Groot voor het eerst werken met een drukpers. Inmiddels verzorgen 160 medewerkers dagelijks de mooiste drukwerkproducten. We blijven volop in ontwikkeling en verdiepen ons in de nieuwste drukwerktechnieken. Onze kennis zetten we ook graag in om jouw drukwerk tot in de puntjes te verzorgen. Wij houden van persoonlijk contact en denken graag met je mee over de papierkeuze, de drukwijze - offset of digitaal - en de afwerkingsmogelijkheden. Samen maken we het mooiste drukwerk.

 

De Groot - grootsgedrukt.nl

Zuidzijde 131-133
2977 XE  Goudriaan

T: 0183-583333
I: www.grootsgedrukt.nl
S: shop.grootsgedrukt.nl
E: info@grootsgedrukt.nl

 
Hogere ranking zoekmachines met een op maat gemaakt muzieknummer?




Smile Creations introduceert Music for Business: Hogere ranking zoekmachines met een op maat gemaakt muzieknummer


Music for Business maakt als eerste aanbieder in Nederland nummers op maat voor bedrijven, merken, producten en diensten met als doel en resultaat bovenaan in de zoekmachines te komen. 

 

Ieder bedrijf heeft baat bij een hoge ranking in internetzoekmachines. Een hoge ranking zorgt voor meer traffic naar professionele websites en dat zorgt weer voor meer bekendheid en uiteindelijk sales. Misschien klinkt het verrassend, maar muziek kan hier een grote bijdrage in leveren. Music for Business componeert als eerste aanbieder in Nederland nummers op maat voor bedrijven, merken, producten en diensten, om beter vindbaar te zijn op het internet. Deze op maat gemaakte muziek wordt voor onbepaalde tijd op maar liefst 50 wereldwijde downloadportals gezet, waaronder Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal, Beatport, Google Play, iTunes en Amazon Music.


50 wereldwijde backlinks naar jouw bedrijf, merk of dienst
Deze 50 wereldwijde downloadportals zorgen voor backlinks die verwijzen naar het bedrijf, merk, product of dienst. Backlinks zijn links op andere websites die naar uw website linken. Met deze backlinks komt de website automatisch hoger in de organische zoekresultaten van internetzoekmachines te staan. Hoe meer websites naar die van het bedrijf verwijzen, hoe beter de verschillende zoekmachines de website waarderen. En zo krijgt de website meer prioriteit. Heel eenvoudig en zeer effectief!

Eén nummer tot in de eeuwigheid gebruiken
Met een eigen nummer in de downloadportals blijven de backlinks voor onbepaalde tijd op het internet staan. Ook als de zoekmachines besluiten om de criteria te veranderen. Een andere garantie is de stabiliteit van de digitale muziekwereld; downloadportals gaan voorlopig niet weg en backlinks dus ook niet. Bovendien zijn de kosten eenmalig, daarna is het nummer eigendom van het bedrijf. Er zijn geen royalty’s of abonnementskosten.

 

De werkwijze om op nummer 1 te komen
Het afgelopen jaar heeft Music for Business nummers geproduceerd voor verschillende bedrijven. Daarin is een variatie aan branches te zien, van accountancy tot de farmaceutische industrie. Voor deze bedrijven heeft het op maat gemaakte muzieknummer bewezen invloed gehad op de internet rankings. Een kostendrukkende manier om het bedrijf, merk, product of dienst op nummer 1 te zetten.

 

Na een kennismakingsgesprek waarin de specifieke wensen kenbaar worden gemaakt, gebruikt Music for Business die informatie, het logo, de bedrijfsnaam en de relevante zoekwoorden om aan de slag te gaan. Vervolgens wordt het idee uitgewerkt, start het proces van produceren en als laatste stap het distribueren en uploaden van het eigen muzieknummer naar alle verschillende download portals, wereldwijd.

En dan nog dit… 
Het krijgen van backlinks is één van de voordelen van een eigen nummer, maar er is meer:

  • Het muzieknummer is eigendom van de klant en kan gebruikt worden voor meerdere doeleinden;
  • Een eigen muzieknummer straalt professionaliteit en klasse uit; 
  • Een eigen muzieknummer blijkt bij bestaande cliënten goed te werken als het gaat om trots op het bedrijf en heeft daarmee een positieve uitwerking op de teamspirit;
  • Het is een unieke marketingtool om mee op te vallen ten opzichte van concurrenten.

 

Neem vrijblijvend contact op met Music for Business:
Ronald Kip telefoonnummer 06-12995398 of via e-mail: zhz@meerbusiness.nl  

 
Gegarandeerde besparing op zakelijke telefonie en printer kosten
OSNL is een inkoop organisatie voor met name zakelijke telefonie en printers: wij leveren alle AAA merken zoals Xerox, Canon, Ricoh, Konica Minolta en voor zakelijke telefonie Vodafone en KPN. Het grote voordeel is dat we scherp kunnen inkopen, een stuk scherper dan bedrijven dat zelf kunnen. Dat komt omdat we veel zaken doen met de leveranciers en dat levert uitstekende voorwaarden en scherpe prijzen op. Daarom durven we te garanderen dat we het beter kunnen. 


Garantie: gratis champagne R&L Legras blanc de blancs Gran Cru special edition bij geen verbetering contract 

 

We durven het aan om te garanderen dat we een scherper voorstel neer kunnen leggen dan andere partijen. Uiteraard met dezelfde, maar meestal ook nog met verbeterde voorwaarden. Lukt ons dit niet trakteren wij u als lid van MeerBusiness op een speciale fles champagne (blanc de blancs) van R & L. Legras: geen rommel maar echt mooie champagne.  

Werkwijze:
We maken geheel vrijblijvend en kosteloos een nieuw voorstel voor bijvoorbeeld uw mobiele telefonie omgeving: het enige dat u hoeft te doen is 1 recente factuur aan te leveren van uw huidige provider en binnen 2 werkdagen heeft u een nieuw en verbeterd voorstel in huis.  


Voordelen telefonie:

  • alle contracten (KPN en Vodafone) zijn maandelijks opzegbaar
  • de GB bundels zijn op maat; dus niet standaard bundels maar het aantal GB op basis van jullie werkelijke verbruik.
  • alle GB's gedeeld in 1 poule- kosteloos gebruik van eigen high end portal met real time verbruik inzichtelijk op groepsniveau en individueel, mogelijkheid nummers te (de)blokkeren, PUK codes etc.
  • scherper geprijsd dan de concurrentie

Als we kijken naar alle besparingen die we realiseren komen we gemiddeld op een besparing van 23%, lijkt ons in ieder geval de moeite waard om eens te proberen.  We zijn u graag van dienst om geheel vrijblijvend uw inkoop onder de loep te nemen: het kost niets en levert gegarandeerd iets op. 
Dus: wilt u ook een vrijblijvende offerte voor een verbetering van uw contract; stuur dan even een mail aan: zhz@meerbusiness.nl   dan wordt er door OSNL contact op genomen.

 



OSNL


 
Willemijn Jansen zet MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol voort

Willemijn Jansen, Regiodirecteur 
MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol.

 

Het netwerk van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol gaat geleid worden door Willemijn Jansen. Het stokje is al aan haar overgedragen door Gerco Tolsma. Zij zet, in gedachte van haar vader René Jansen, graag deze legacy voort, precies zoals hij voor ogen had.

 

MeerBusiness bedankt Gerco voor zijn tijdelijke beheer en enorme inzet waar hij ruim zes jaar mooie evenementen heeft mogen organiseren voor MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol met o.a. trouwe relaties zoals de Gemeente HLMR, Novotel, JAN en Claus. Dit zijn er gelukkig te veel om persoonlijk allemaal te benoemen.

 

Vele ondernemers en bedrijven zijn door het toedoen van MeerBusiness aan elkaar verbonden en dat blijven we in de toekomst doen! Onze ambitie is, naast de bestaande trouwe members en partners, de komende tijd een groei te realiseren met jonge ondernemers en nieuwe bedrijven. Met het organiseren van onze inspirerende evenementen en sprekers wordt het nóg interessanter om ons netwerk te bezoeken of member, dan wel partner te worden. 

 

Wij gaan je natuurlijk informeren via de nieuwsbrief en de socials wat er allemaal op stapel staat in 2022. Heb je vragen of ideeën die je kwijt wil, stuur dan een mailtje naar info@meerbusiness.nl

 

 

 
Word Member


Heeft u zich ook voorgenomen om uw netwerk te vergroten? 
Laat dan hier uw gegevens achter en dan kunt u dat voornemen van uw lijstje afvinken. Members van MeerBusiness ZHZ (Zuid-Holland Zuid) profiteren van een groot, gevarieerd, actief en professioneel netwerk. Regelmatig afwisselende bijeenkomsten die we via de nieuwsbrief aankondigen. Voor de kosten hoeft u het niet te laten.
Word nu lid voor slechts € 195,00 ex Btw tot eind 2022!

Word nu lid en profiteer direct van de mogelijkheden van MeerBusiness ZHZ!!!

We hopen u snel te ontmoeten!


 
Evenementen
15-03-2022 MeerBusiness ZHZ Lunch
10-05-2022 MeerBusiness meets Joris
 
Volledige agenda
Agenda
21-03-2022 VSO Vereniging Sliedrechtse Ondernemingen Algemene Ledenvergadering 21 maart 2022
14-04-2022 IKG Gorinchem Netwerkbijeenkomst 14 april 2022
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Zuid-Holland Zuid
Postbus 51
4200 AB  Gorinchem
085-9024990
zhz@meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen