Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Regionaal Ondernemersnieuws   april (2)  2022  
In deze nieuwsbrief:
  • Strago Electro viert dubbel feest!
Strago Electro viert dubbel feest!
   

Links het tweede pand aan de Schelluinsestraat waar Strago ooit gevestigd was,
rechts het nieuwe pand.


Het jaar 2022 is een mijlpaal voor Strago Electro uit Gorinchem. Na vorig jaar een nieuw, duurzaam kantoorpand gerealiseerd te hebben, kan dit jaar bestempeld worden als jubileumjaar. Op 1 mei 1957 is Strago Electro officieel opgericht en dit jaar is dat dus 65 jaar geleden. Al die jaren is Strago Electro al actief in de elektrotechnische branche, landelijk en wereldwijd. Met de oplevering van het nieuwe kantoor, met magazijn en werkplaats, huizen alle afdelingen samen in één pand aan de Avelingen Oost in Gorinchem. Een mooi centrale locatie als uitvalsbasis, zodat werknemers snel ter plekke kunnen zijn waar dat nodig is.

 

De bovengenoemde heugelijke feiten kunnen natuurlijk niet zonder ruchtbaarheid passeren. Uiteraard vraagt een nieuw kantoorpand om een spraakmakend openingsfeest, wat eigenlijk al lang op de planning stond. Door de omstandigheden rondom corona is dat tot op heden nog niet gelukt, maar dit jaar gaat het er dan toch echt van komen. Dat het bedrijf dit jaar 65 jaar bestaat, geeft een reden te meer voor feest.

 

Op 29 april is het zo ver. Dan zal eindelijk met personeel en genodigde relaties geproost en gefeest worden om te vieren dat Strago al 65 jaar ‘een stroom aan oplossingen’ biedt, en dat vanuit het prachtige, nieuwe pand.

 

Strago Electro B.V.

Avelingen-Oost 8
4202 MN  Gorinchem

 

T: 0183-632955
I: www.strago.nl
E:info@strago.nl

 
Evenementen
10-05-2022 MeerBusiness meets Joris
25-05-2022 MeerBusiness bedrijfsbezoek
 
Volledige agenda
Agenda
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Zuid-Holland Zuid
Postbus 51
4200 AB  Gorinchem
085-9024990
zhz@meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen