Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Regionaal Ondernemersnieuws   januari 2024  
In deze nieuwsbrief:
  • Vanaf 1 januari jl. heeft 2 Met een nieuwe naam!
  • Floor de Groot draagt directie Kontakt Mediapartners over aan huidig managementteam
  • Lancering magazine Ondernemend Zuid-Holland Zuid
  • Uitnodiging Schrikkel Arrangement op 29-02 a.s.
  • Word Member
Vanaf 1 januari jl. heeft 2 Met een nieuwe naam!


Het Team van Let the brand out, vlnr: Marjolein Hamelink, Peter Eillebrecht, Gregory Joha, Bert Vink, Jolanda van Zijderveld, Stefan Slagboom, Sarah Visser.

21 jaar ondernemerschap brengt mooie dingen. Leuke klanten, prachtige projecten, vriendschappen, nieuwe zakelijke relaties, heel veel ervaring en ontwikkeling. En juist daarom maken we nu de stap, de stap naar ‘2 Mèt 2.0’. Een bureau met dezelfde focus op kwaliteit, maar met een breder pakket aan diensten, waarmee we voor onze klanten van grotere toegevoegde waarde kunnen zijn.

 

Let the brand out gelooft in creatief partnership. Bedrijven, organisaties en merken ontwikkelen zich constant in een speelveld van veranderende markten, doelgroepen en ondernemerswensen. Dat vraagt om een creatieve partner, die samen met klanten werkt aan het merk. Vandaag, morgen, als zaken veranderen en in de toekomst. Praktische problemen tackelen of plannen maken met visie. Wij creëren samen.

 

Deze stap is best een grote en er verandert best een hoop. Wat nooit zal veranderen is wat door vele altijd gewaardeerd wordt. Een groep leuke en betrokken mensen, die hard voor je aan het werk zijnen waar je altijd binnen kan stappen. Je bent altijd welkom!

 

Let the brand out
Ebweg 3a
2991 LS  Barendrecht

 

T: 0180- 645434
I: www.letthebrandout.nl
E: hello@letthebrandout.nl

 
Floor de Groot draagt directie Kontakt Mediapartners over aan huidig managementteam

Floor de Groot (l) draagt directie Kontakt Mediapartners over aan vlnr Annie Molenaar, Simon Gijsbers en Rick den Besten. (foto: Geurt Mouthaan)

 

Floor de Groot draagt na ruim veertig jaar de directievoering van Kontakt Mediapartners over. 

 

Floor de Groot is de eerste om het toe te geven: het is niet makkelijk om de uitgeverij waar hij ruim veertig jaar geleden mee van start ging, los te laten. “Het voelt alsof ik echt wat kwijtraak”, knikt hij. “Maar ik ben nu 75. Dit is een goed moment om het uit handen te geven. Wat het eenvoudiger maakt, is dat de dagelijkse leiding in handen komt van medewerkers met wie ik heel vertrouwd ben. Zij hebben hetzelfde DNA als ik en zullen de koers, de journalistieke hoge kwaliteit en de werkwijze van Kontakt Mediapartners zorgvuldig bewaken. Dat scheelt enorm.” 

 

Zin in
Rick den Besten, Simon Gijsbers en Annie Molenaar, die reeds het managementteam vormden, nemen de directietaken van de Goudriaanse ondernemer over. Het is wat hen betreft geen abrupte overgang, maar veel meer de afronding van een al jaren lopend proces. 

 

“Het leidinggeven aan de uitgeverij berustte voor een groot deel al bij ons, al was Floor er nog wel bij betrokken. Maar nu gaan we ook echt de verantwoording dragen. Eén keer per kwartaal zullen we uitvoerig overleg hebben met Floor en zijn zoon Anton. Wij hebben er zin in: we werken al jarenlang met veel plezier voor dit mooie bedrijf en gaan deze uitdaging graag aan.” 

 

Multimediaal
In 1980 ploft in een deel van de Alblasserwaard de eerste editie van Het Kontakt op de mat. Floor de Groot breidt daarmee zijn drukkerij in Goudriaan uit met een uitgeverij. Ruim vier decennia later zijn er dertien titels van Het Kontakt, verschijnend van Tiel tot en met Alblasserdam en van Gouda tot en met het noorden van Brabant. 

“Maar dat is zeker niet het enige”, benadrukt Floor de Groot. “Als multimediaal bedrijf voorzien we onze klanten van alle mogelijke producten; van visitekaartjes tot magazines en van video’s tot compleet nieuwe huisstijlen.” 

Bereik

De drie directieleden zullen de koers van het verbreden van het aanbod verder voortzetten. Op papier én digitaal. 

 

“De circa 350.000 kranten die we wekelijks in ons verspreidingsgebied bezorgen zijn en blijven heel belangrijk voor ons. We zijn in ons marktsegment één van de grotere uitgeverijen in Nederland, zeker als we kijken naar onze bereikcijfers. We investeren daarnaast voortdurend in onze websites, socialmediakanalen en apps om ons bereik digitaal te vergroten. Zo kunnen we ondernemers ook online een veel gelezen podium bieden. Daarin zijn we succesvol. Met jaarlijks ruim 40 miljoen weergaven op onze websites en een bereik van 7 miljoen op onze socialmediakanalen timmeren we nadrukkelijk aan de weg.”  

 

“De komende jaren willen we dit verder laten groeien én onderzoeken hoe we dit kunnen ‘vermarkten’. Ook onze magazines zijn een visitekaartje voor ons. Om een voorbeeld te noemen: Stichting Vrije Recreatie (SVR). Voor hen gaan we de komende jaren het ledenmagazine maken, dat in het hele land door tienduizenden kampeerders gelezen gaat worden. Een nieuwe klant waar we heel blij mee zijn.” 

Groei
Een essentieel onderdeel van de strategie in de komende jaren is nóg beter vertellen wat Kontakt Mediapartners in huis heeft. 

 

“We zijn vooral bekend als uitgever van kranten. Maar als multimediaal bedrijf kunnen we veel meer bieden. Neem het ontwerpen en leveren van signproducten als flyers en rolbanners. Veel bedrijven kloppen daarvoor al bij ons aan, maar daar zit zeker nog ruimte voor groei. Hetzelfde geldt voor video’s die we op maat voor bedrijven kunnen maken. We hebben de afgelopen jaren fors geïnvesteerd in kennis om onze klanten ook op dat gebied van dienst te kunnen zijn.” 

App

Terug naar de grondlegger van Kontakt Mediapartners: Floor de Groot kan zich de eerste papieren uitgave nog goed herinneren. Het enthousiasme waarmee hij destijds deze nieuwe markt instapte, is er in die ruim veertig jaar niet minder op geworden. 

“Er zijn nog zoveel mogelijkheden en ontwikkelingen, zeker op digitaal gebied. Het doet me goed om te zien dat we die zo goed als mogelijk is op de voet volgen. Bijvoorbeeld met onze app lopen we in vergelijking met collega-uitgevers al jarenlang voorop. Kontakt Mediapartners heeft zeker een mooie toekomst voor zich. Ook als familiebedrijf: er werken al twee kleinzoons en een kleindochter van mij in het bedrijf. Dat is voor mij heel waardevol. Als ik ‘s avonds langsrijd en weet dat ze aan het werk zijn, kan ik het niet laten om even te stoppen en bij hen te gaan kijken.” 

 

Taakverdeling directie
Annie Molenaar (studio) is verantwoordelijk voor onder meer marketing & design, productie en operationele zaken. 
Simon Gijsbers (commercie) richt zich op zaken als verkoopstrategie, productontwikkeling en externe contacten. 
Rick den Besten (redactie) is voorzitter van het directieteam en houdt zich als hoofdredacteur bezig met onder andere alles wat met de redactie te maken heeft.

 

 

De Groot - grootsgedrukt.nl

Zuidzijde 131-133
2977 XE  Goudriaan

T: 0183-583333
I: www.grootsgedrukt.nl
S: shop.grootsgedrukt.nl
E: info@grootsgedrukt.nl

 
Lancering magazine Ondernemend Zuid-Holland Zuid

 

Lancering nieuw zakelijk magazine voor directeuren en managers “Ondernemend Zuid-Holland Zuid” 

Waarom een nieuw zakelijk magazine?
Uit onderzoek is gebleken dat er ondanks de vele online platforms toch weer meer behoefte is aan de papieren media, die je op een geschikt moment wanneer je het zelf uitkomt telkens weer kunt raadplegen. 

Een zakelijk magazine is een uitstekende manier om de lokale bedrijven in de regio Zuid-Holland Zuid te promoten en te verbinden. Het magazine kan ook voor uw bedrijf een platform bieden om uw producten en diensten te presenteren,  verhalen te delen en uw netwerk uit te breiden. Bovendien kan het magazine een bron van informatie zijn voor lokale ondernemers, waardoor ze op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en trends in de regio. Tevens zullen wij voor gelegenheid bieden om elkaar fysiek te ontmoeten, bijvoorbeeld door te participeren aan een van onze rondetafelgesprekken, of deel te nemen aan de komende netwerkgelegenheden. Door actief mee te doen, krijgt u een prominentere positie in het regionale bedrijfsleven. Mocht u nu al vast geïnteresseerd zijn, dan hoor ik graag van u.

 

RS Media Groep BV
Bolderweg 2
1332 AT  Almere

 

T: 06–49411506 / 036-2049099 
I: www.rsmediagroep.nl
E: harold@rsmediagroep.nl

 

 
Uitnodiging Schrikkel Arrangement op 29-02 a.s.

 
Word Member


Heeft u zich ook voorgenomen om uw netwerk te vergroten? 
Laat dan hier uw gegevens achter en dan kunt u dat voornemen van uw lijstje afvinken. Members van MeerBusiness ZHZ (Zuid-Holland Zuid) profiteren van een groot, gevarieerd, actief en professioneel netwerk. Regelmatig afwisselende bijeenkomsten die we via de nieuwsbrief aankondigen. Voor de kosten hoeft u het niet te laten.
Word nu lid voor slechts € 195,00 ex Btw tot eind 2024!

Word nu lid en profiteer direct van de mogelijkheden van MeerBusiness ZHZ!!!

We hopen u snel te ontmoeten!


 
Evenementen
 
Volledige agenda
Agenda
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Zuid-Holland Zuid
Postbus 51
4200 AB  Gorinchem
085-9024990
zhz@meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen