José Wienese, CEO softwareproducent ManualMaster: ‘Gorinchem ideale congresstad’

Datum : 22-10-2018

PAPENDRECHT – Voor het tweede jaar op rij organiseert de Papendrechtse softwareproducent ManualMaster zijn jaarcongres in Gorinchem. Dat gebeurt verspreid over drie verschillende locaties, op steenworp afstand met elkaar verbonden. 

Na het succesvol verlopen ManualMaster Congres in 2017 is door de directie weer gekozen om de ULO (centrum voor cultuur en ondernemen), De Bank van Noppes (ontmoetingsbaken voor de samenleving) en Theater Peeriscoop in te zetten als thuisbasis voor het event. Vorig jaar trok het ruim honderd congresgangers naar Gorinchem, allemaal professionals uit de kwaliteitswereld. Dit aantal wordt ook dit jaar verwacht. 

De congresbezoekers waren vorig jaar enorm enthousiast over het concept. ‘Door ons congres over drie locaties te verdelen werd de dynamiek gecreëerd die we zochten’, zegt José Wienese, CEO ManualMaster. ‘Je zet je gasten letterlijk in beweging en dat wordt gewaardeerd. Het beviel sommige  gasten zo goed, dat ze zelf voorstelden om de volgende editie van het ManualMaster Congres ook op deze wijze te organiseren.’ 

‘We hebben nadrukkelijk voor Gorinchem gekozen omdat de stad uitermate geschikt is voor zakelijke ontmoetingen, gezien de ligging - centraal in het land -  en goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Maar ook vanwege de aantrekkelijke binnenstad met zijn historische monumenten, gezellige restaurants, cafés, winkels en  goede parkeervoorzieningen. 

Meer dan honderd niet-Gorinchemmers  bezochten vorig jaar als congresgangers een dag lang de grootste vestingstad van het land.  ‘Je verwacht dat zij met hun familieleden een keer terugkomen om de stad te bezoeken’, aldus José Wienese, zelf inwoonster van Gorinchem.

Het thema van het ManualMaster Congres 2018 luidt:  Omgaan met Risico’s. José Wienese: ‘Het belooft een inhoudelijk, zinvol en vooral sfeervol evenement te worden voor mensen die kennis en ervaring uit willen wisselen op het gebied van kwaliteitsmanagement.’ 

 

Voor meer info: www.manualmaster.com

Abonneer op onze nieuwsbrief