Piloot Koen opent tweede vestiging in Dordrecht

Datum : 30-11-2018


Gorinchem, 29 november 2018

Piloot Koen, het zakenreisbureau van de Gorcums Reisburo Groep, heeft recent haar tweede vestiging in Dordrecht geopend. Na de start in 1975 werd de Gorcums Reisburo Groep in 1986 officieel KLM-agent. Met dit agentschap kon de zakenreisafdeling verder ontwikkeld worden. In 2016 is de volgende stap gezet; van zakenreisafdeling naar zakenreisburo, met een eigen kantoor en een eigen smoel naar één van de mooiste locaties van Gorinchem, direct aan de historische Lingehaven aan de Kriekenmarkt.

Frank Visch, directeur van de Gorcums Reisburo Groep: “Met de opening van Travel Store de Waalse Kerk in Dordrecht, zagen we gelijk kansen voor de zakelijke markt. Tussen Gorinchem en Dordrecht zijn verder geen zelfstandige zakenreisbureaus gevestigd, die net zo onderscheidend werken als wij. Naast de technologische ontwikkelingen die wij continu doorvoeren, zijn het onze zakenreisspecialisten die echt het verschil maken”.

Piloot Koen neemt het gehele zakenreis-traject uit handen en biedt een onderscheidend servicepakket. Denk hierbij aan een op maat gemaakte "Reisgedrag Rapportage". In een overzichtelijke rapportage wordt het reisgedrag van alle reizigers binnen deHi organisatie bijgehouden. Op basis hiervan geven wij adviezen, waardoor een kostenbesparing gerealiseerd wordt. Andere onderscheidende diensten zijn o.a. kosteloze optieboekingen, Klimaat Neutraal programma, Employee Benefit Program en het verzorgen van incentives. Meedenken over efficiency en kostenbesparing is het enige wat standaard is bij Piloot Koen. 

Op de foto links Commercieel Manager Jitske Roos, op rechts Directeur Frank Visch van Piloot Koen

Abonneer op onze nieuwsbrief