Nieuw bestuur Baggerfestival is er klaar voor

Datum : 05-04-2019

Van 27 tot en met 30 juni vindt de dertiende editie van het Baggerfestival in Sliedrecht plaats. Ook voor deze editie is het bestuur weer aangevuld met frisse, nieuwe krachten. Onlangs trad het bestuur in de nieuwe samenstelling voor het eerst officieel naar buiten.

Achter de schermen wordt er al anderhalf jaar hard gewerkt aan de 2019-editie van het Baggerfestival. Het evenement wordt niet alleen vóór Sliedrecht georganiseerd, maar ook dóór Sliedrecht, waarbij een grote rol is weggelegd voor het lokale bedrijfsleven. Dat wordt weerspiegeld in het bestuur. Gerrit den Dunnen (Ames Autobedrijven) en Hans van Andel (Waltmann Bedrijfshuisvesting) zijn de nieuwe bestuursleden voor deze editie. Zij zijn inmiddels reeds langere tijd in functie en vullen voorzitter Adrie Stuij (Bakker Sliedrecht Groep), penningmeester Albert Visser, Wim Stuij (Hoek en Blok; sponsoring) en Rick van de Weg (Havana Orange; secretaris en communicatie/PR) aan, die reeds bij eerdere edities betrokken waren. Het bestuur wordt ondersteund door Diana Jagesar (gemeente Sliedrecht).

Afscheid bestuursleden
Onder hartelijke dankzegging is afscheid genomen van de bestuursleden Jan Huijbers (Van den Herik), Kees van de Graaf (Baggerbedrijf de Boer) en André Boer (KROHNE Nederland) die wel bij de organisatie van het Baggerfestival 2019 betrokken blijven.

Inmiddels is de sponsorwerving voor het festival gestart. Binnenkort zullen ook de eerste programmaonderdelen bekend gemaakt worden.

Abonneer op onze nieuwsbrief