Visser & Visser viert 30-jarig jubileum

Datum : 26-04-2019

 

Visser & Visser bestaat 30 jaar 

 

Op 1 april 1989 startten Ger en Steef Visser samen het accountantskantoor Visser & Visser in Rotterdam. Na drie maanden verhuisde het kantoor naar Barendrecht, waarna meerdere vestigingen volgden. In 2009 opende kantoor Dordrecht op een ludieke manier. Het team voer per binnenvaartschip binnen en zette voet aan vaste wal in Dordrecht. Inmiddels zijn we 30 jaar, 11 kantoren en 300 medewerkers verder, Visser & Visser blijft groeien!

Het stimuleren van ondernemerschap en vakmanschap zit Visser & Visser in de genen. Vanuit Dordrecht zet het kantoor zich iedere dag in om klanten full service te bedienen. Ook is het kantoor actief in ondernemersverenigingen als Werkgevers Drechtsteden, DOV en OVZ. Jaarlijkse organiseert vestiging Dordrecht bijeenkomsten om ondernemers te verbinden, zoals het jaarlijks Prinsjesdagontbijt en het congres over familiebedrijven in Van der Valk. Tot een aantal jaar geleden was de jaarlijkse haringparty aan de Wilgenbos een begrip.

Vanuit kantoor Dordrecht zet Visser & Visser sterk in op innovatie. De gespecialiseerde IT businessunit Refine-IT, intussen Growteq, is hier gestart. In een wereld waarin technologische ontwikkelingen razendsnel gaan en data overal is, geeft Visser & Visser inzicht in deze data en helpt ondernemers data-gedreven beslissingen te maken.

Dit jaar werd Visser & Visser uitgeroepen tot Beste Werkgever in de financiële sector, een mooie manier om het 31e jaar in te gaan. Professioneel, innovatief, menselijk, behulpzaam, oplossingsgericht en gemotiveerd: de zes kernwaarden die Visser & Visser typeren. Met deze waarden zet Visser & Visser zich al 30 jaar in voor ondernemers en doet dat ook in de toekomst. Full service met oprechte aandacht!

Abonneer op onze nieuwsbrief