Nieuwe partner bij Hermans & Partners, accountants en adviseurs

Datum : 06-02-2020

Nieuwe partner bij Hermans & Partners, accountants en adviseurs

Hermans & Partners gaat nog steeds ‘als de brandweer’. Door onze multidisciplinaire aanpak, waar naast accountancy en fiscaliteit bijvoorbeeld ook marketing en communicatie onder vallen, maken we jaarlijks een bijzondere groei door. Om deze groei in goede banen te blijven leiden, is de heer E. (Edwin) Stuurman AA per 1 februari 2020 toegetreden als partner van Hermans & Partners, accountants en adviseurs. 

Edwin heeft na zijn opleiding accountancy aanvankelijk ruime werkervaring opgedaan bij een middelgroot accountantskantoor te Rotterdam. 

Op 1 juni 2013 heeft hij de keuze gemaakt om over te stappen naar H&P, waar hij de rol van verantwoordelijk manager van de samenstelafdeling in Mijnsheerenland heeft ingevuld. De laatste jaren heeft hij tevens gefunctioneerd als MT-lid en een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van H&P. Naast partner zal Edwin ook de rol van vestigingsleider Mijnsheerenland op zich nemen.

Hermans & Partners, accountants en adviseurs, heeft vestigingen in Mijnsheerenland, Gorinchem,  Bergen op Zoom en Rotterdam. Het team van H&P omvat bijna 100 samenwerkers. Stuk voor stuk uitermate gemotiveerd om onze relaties op alle facetten van het ondernemerschap in control te laten zijn. 

Voor meer informatie over Hermans & Partners: www.henp.nl 

 


Abonneer op onze nieuwsbrief