Tredion opent nieuwe locatie in Tilburg

Datum : 16-06-2021

Tredion heeft op 10 juni een vestiging geopend in Tilburg. De Gorinchemse ICT-dienstverlener is een strategisch partnerschap aangegaan met Station88. De zogenaamde Office Hub vindt onderdak bij Station88 in de Tilburgse Spoorzone.

Het vestigen van de Office Hub in de inspirerende Spoorzone in Tilburg dient meerdere doelen. Bestaande Brabantse relaties kunnen nog beter bediend worden. In navolging van de Office Hub in Rotterdam biedt deze locatie gelegenheid klanten en relaties te ontvangen. 

Het ‘Huis voor Ondernemerschap en Innovatie’, Station88, biedt ons bovendien dé faciliteiten en inspiratie om lokale ondernemers te ondersteunen bij hun strategische ICT-plannen. Tredion zoekt altijd verbinding met bedrijven en gaat deze actieve rol ook in Tilburg vervullen. Ze wil ondernemerschap stimuleren in deze bruisende stad. 

Talent
Ook de aanwezigheid van veel en verschillende onderwijsinstellingen maakt Tilburg een aantrekkelijke stad. In de voortdurende zoektocht naar talent denkt Tredion met het openen van deze Office Hub de aantrekkingskracht voor talentvolle ICT-studenten te vergroten.

Huis voor Ondernemerschap
Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie, is hét platform voor ondernemers uit Midden-Brabant. Station88 faciliteert het delen van kennis en creëert bewustwording. Ondernemers worden geïnspireerd en gemotiveerd om zich te ontwikkelen en te groeien. Er wordt een veelzijdig online- en offlineprogramma aangeboden, wat bestaat uit inspiratiesessies, seminars, workshops en webinars.

Tredion is vanaf 10 juni te vinden bij Station88. Wil je meer weten over Tredion? Bekijk dan www.tredion.nl  

Station88 is een initiatief van de Gemeente Tilburg en Midpoint Brabant. Voor meer informatie zie station88.nl

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met: Luuk Vaessen, Tredion, luukvaessen@tredion.nl 

Onderstaande foto:
Vlnr: August de Vocht, directeur Station88 en Jan van Wijgerden, directeur Tredion

Tredion opent nieuwe locatie in Tilburg

Abonneer op onze nieuwsbrief