Duurzaam vooruitkijken tijdens Prinsjesdagontbijt in Dordrecht

Datum : 28-09-2021

Woensdagochtend 29 september vond het Prinsjesdagontbijt van Visser & Visser plaats in Dordrecht. Waar voorheen Marco Ruit als bekend gezicht van Visser & Visser in de regio de bijeenkomst leidde, kreeg nu de nieuwe generatie het woord. Henri van de Ree opende de bijeenkomst en vanuit businessunit SQALE verzorgde Michiel Hoogendijk de sluiting van de bijeenkomst.

Fiscalist Wim Pietjouw praatte de aanwezige ondernemers bij over alle ins en outs van de Miljoenennota. Gastspreker Leen Zevenbergen inspireerde met zijn verhaal over duurzaamheid. Hij sprak over de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG) van de VN, waarmee een einde zou moeten komen aan extreme armoede, ongelijkheid, onrecht en klimaatproblemen. Zijn boodschap: niet gaan voor het beste bedrijf ván de wereld, maar het beste bedrijf vóór de wereld.

Alle aanwezigen werden bij vertrek verrast met het boek ’T is groen en groener wordt het niet van Leen Zevenbergen en Anders kijken, meer zien van SQALE. 

Wilt u het complete overzicht van de fiscale wijzigingen per 1 januari 2022? In de Prinsjesdagspecial van Visser & Visser vindt u alle wijzigingen terug.
Ga naar onze website: Prinsjesdagspecial 2021 - Visser & Visser (visser-visser.nl). 

Duurzaam vooruitkijken tijdens Prinsjesdagontbijt in Dordrecht

Abonneer op onze nieuwsbrief