Visser & Visser verkozen tot Beste zakelijke dienstverlener in Accountancy en Fiscaal advies

Datum : 17-12-2021

Visser & Visser is verkozen tot beste zakelijke dienstverlener 2021 in de categorieën Accountancy en Fiscaal advies. Dat blijkt uit de MT1000, het jaarlijkse onderzoek van businessplatform MT/Sprout onder ruim vierduizend zakelijke beslissers. De MT1000-lijst van beste dienstverleners wordt samengesteld na onderzoek door de Universiteit van Amsterdam in opdracht van MT/Sprout. 

UvA-professor Henk Volberda is met zijn Amsterdam Centre for Business Innovation verantwoordelijk voor het onderzoek. “Je moet zorgen voor tevreden klanten die je bij een onderzoek als dit weten te herinneren. Daarvoor moet je een goed product hebben, klantgericht zijn en zeer efficiënt werken. Slimme bedrijven zijn in staat op al deze terreinen te maximaliseren.”

De lijst brengt overduidelijk in kaart hoe bedrijven worden beoordeeld door de opdrachtgevers. Voor Visser & Visser is deze waardering te danken aan de samenwerking met de klanten en collega’s. “Het zit in het DNA van Visser & Visser om het beste te zoeken voor onze klant”, aldus directielid Steef Visser. “Het draait bij ons om het leveren van toegevoegde waarde. Zelfs als het niet exact in de opdracht zit, zetten we toch die extra stap als we weten dat de klant ermee geholpen kan zijn. Je wilt mensen verder helpen. De medewerkers en de klanten laten groeien. Dat is onze passie. Groei en ontwikkeling hoeft niet alleen te gaan over getallen, maar gaat ook over de mens. Hoe kan ik jou helpen in je ontwikkeling? Dat zijn, zowel voor ons als voor de klant, gesprekken die onthouden worden.”

Directielid Jaco Slingerland: “We streven ernaar om innovatief, klantgericht en oplossingsgericht te werken en dat doen we op een gemotiveerde, menselijke en behulpzame manier. Met elkaar en met de klanten. Als dat ervoor zorgt dat je jezelf winnaar van MT1000 mag noemen, geeft dat een positieve boost. Het motiveert enorm je talenten te blijven inzetten om anderen te laten groeien. Klanten én collega’s. Zo doen we het samen.”

Visser & Visser verkozen tot Beste zakelijke dienstverlener in Accountancy en Fiscaal advies

Abonneer op onze nieuwsbrief